Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wurger, tak jak mowilem, jakby cos to moge Ci moja B5 pogonic, poczujesz co to jest prawdziwa moc :decayed::grin:

wtedy dopiero zateskni za swoim autem ;)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wurger, tak jak mowilem, jakby cos to moge Ci moja B5 pogonic, poczujesz co to jest prawdziwa moc :decayed::grin:

A masz już następce?

Pogadamy na spocie, ale tak jak pisałem wołałbym coś łatwego w późniejszej odsprzedaży.

Opublikowano

Pogadamy na spocie, ale tak jak pisałem wołałbym coś łatwego w późniejszej odsprzedaży.

Mój nieokiełznany-bordo metalik-szybka strzała Seat jest do sprzedania. :decayed:

Nie będziesz miał problemów w odsprzedaży bo to z PL i ma zrobione 89kkm...

Opublikowano

A masz już następce?

jakis nastepca zawsze by sie znalazl ;)

za tydzien jade na kilka dni do niemcowni poogladac jakies auta :)

Opublikowano

Panowie, postanowiłem, ze prawdopodobnie kupie jakieś tymczasowe auto w cenie ok. 30k. Może byc tańcze, może byś troszkę droższe.

Nie ma ktoś przypadkiem czegos na sprzedaż, lub nie zna jakiegoś auta godnego polecenia w Krakowie? Preferowane Audi :) Najlepiej coś łatwego w późniejszej odsprzedaży.

Bo kurcze długi weekend idzie, były jakieś plany gdzieś wyjechać a bez auta to teraz jak bez ręki...

Za ciut wiecej masz moje s3 :)

Opublikowano

Za ciut wiecej masz moje s3

S3 za***iste, ale to nie byłoby moje docelowe auto a domyślam sie, że z szybką odsprzedażą byłby problem.

Jeszcze przemyśle wszystkie propozycje przez weekend i pogadamy na spocie jesli będziecie.

Edytowane przez Wurger

Opublikowano

A może moje b7 jeszcze ci reszta zostanie [emoji6]

Opublikowano

Od razu po podlaczeniu nie widac nic, po 1-2 minutach pojawia sie historia.. Zobaczymy wlasnie czy po dluzszym czasie pojawi sie ksiazka, ale mysle, ze wszystko jest na dobrej drodze.

I jak kolego masz już tą książkę? Bo ja właśnie założyłem MF kierownicę i na fisie też widzę tylko "please wait" i nie mam kontaktów

Pozdrawiam, Łukasz

Dzisiaj przez ponad 2h nic sie nie zmienilo. Dalej nie mam kontaktow, jest poglad historii i odebrane/nieodebrane polaczenia :)

Opublikowano

A może macie moduły które nie obsługują Waszych telefonów? Jaka końcówkę macie modułu BT??

Opublikowano

ja mam chyba S :)

Opublikowano

Panowie, postanowiłem, ze prawdopodobnie kupie jakieś tymczasowe auto w cenie ok. 30k. Może byc tańcze, może byś troszkę droższe.

Nie ma ktoś przypadkiem czegos na sprzedaż, lub nie zna jakiegoś auta godnego polecenia w Krakowie? Preferowane Audi :) Najlepiej coś łatwego w późniejszej odsprzedaży.

Bo kurcze długi weekend idzie, były jakieś plany gdzieś wyjechać a bez auta to teraz jak bez ręki...

Może Kondiego A3, ładne autko w diZlu za 30k wystawiona

http://otomoto.pl/oferta/audi-a3-audi-a3-sportback-1-9-tdi-navi-bose-bluetooth-1-wl-2008r-150km-bls-ID6ylwQL.html

Opublikowano

Poważnie sie zastanawiam, chociaż wolałbym A4.

A może moje b7 jeszcze ci reszta zostanie

Będziesz nią we wtorek na spocie?

Edytowane przez Wurger

Opublikowano

Lukasz_mk2, dzisiaj wreszcie załadowały się kontakty :)

Opublikowano

Lukasz_mk2, dzisiaj wreszcie załadowały się kontakty :)

no to fajnie bo u mnie lipa z telefonem na androidzie 6, a telefon z androidem 4.2.2 działa. Muszę jeszcze znaleźć telefony z androidem 4.4 i 5.0 i to sprawdzić najwyżej z 'downgraduje' swój telefon do odpowiedniej wersji

Opublikowano

Poważnie sie zastanawiam, chociaż wolałbym A4.

A może moje b7 jeszcze ci reszta zostanie

Będziesz nią we wtorek na spocie?

Może uda mi się wpaść w ten wtorek

Opublikowano

Ktos coś dzis %%%%% jestem chętny ?

Co jest każdy zonę po d*pie klepie ? ;)

Opublikowano

Pany po 22 we wtorek na spocie idzie kogos jeszcze zlapac, czy lipa ? Niesttey pracuje do 22 a pasowalo by w koncu wpasc na spota ...

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.