FANTOMAS Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Nie mam fejsabuca więc nie ma gdzie lansu odwalać więc takie tam dzisaj przyjechał do mnie kolega bidny R8plus Cuber powiem Ci , że twój gurgulator to jak trąbka do syreny pociągu jeśli chodzi o wycie wydechu w tym aucie. Przyśpieszenie ......jądra odbytem wychodzą 4 do setki 8,9 do dwustu
-RamzeS- Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Fantomas a pytałeś czy tez bierze olej ?
OGr Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 bix stali kolo mnie na swiatlach, zauwazyli ze nie mam spryskow i sciagneli mnie na bok. A mówiłem montuj spryski, chociaż zaślepki było podkleic to miałbyś jako taki spokój :-/ Masz jakieś lampy na podmiane?Naciapane z bagażnika...
D4NTE Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 wieczorową porą. Jaki dziś wynik obstawiacie? Mnie coś podpowiada, że Duńczycy nas 2:1 pukną :-(...obym się mylił
Radekst Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) bix stali kolo mnie na swiatlach, zauwazyli ze nie mam spryskow i sciagneli mnie na bok. A mówiłem montuj spryski, chociaż zaślepki było podkleic to miałbyś jako taki spokój :-/ Masz jakieś lampy na podmiane?Naciapane z bagażnika... no chyba bedzie trzeba cos wykombinowac bo to juz drugi raz sie dowalili. mam lampy poliftowe soczewkowe na H7, wlasnie je umylem, nawoskowalem i jutro wrzuce na auto. Edytowane 8 Października 2016 przez Radekst
D4NTE Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 bix stali kolo mnie na swiatlach, zauwazyli ze nie mam spryskow i sciagneli mnie na bok. Radziu dałeś się złapać? Trzeba było do lasu uciekać
Radekst Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 myslalem ze sie uda zalagodzic sprawe 'metoda na wujka Boserona', ale niestety nie przeszlo.
edraven Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 dobrze że sie nie udało, bo za Boserona to by ci jeszcze dołożyli za dymienie wydechu.
skotmen Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 dobrze że sie nie udało, bo za Boserona to by ci jeszcze dołożyli za dymienie wydechu.
-RamzeS- Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Siema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boseron Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 bix stali kolo mnie na swiatlach, zauwazyli ze nie mam spryskow i sciagneli mnie na bok. pozdrowilem Ach te przepisowe przeróbki .....
Radekst Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) I niech sie kolega doksztalci z zasady dzialania samopoziomowania statycznego, bo probowal mi wmowic jakies dyrdymaly. Spryski i samopoziom juz zamowione jakby co Edytowane 10 Października 2016 przez Radekst
Cuber Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Nie mam fejsabuca więc nie ma gdzie lansu odwalać więc takie tam dzisaj przyjechał do mnie kolega bidny R8plus Cuber powiem Ci , że twój gurgulator to jak trąbka do syreny pociągu jeśli chodzi o wycie wydechu w tym aucie. Przyśpieszenie ......jądra odbytem wychodzą 4 do setki 8,9 do dwustu Fanti to ciul że gwizda jak kierowca piz..... to R8 ma 3,2 do setki nie 4
skotyman Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Nie ma ktoś czasem iphona 7 32gb na sprzedaż?
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Nie mam fejsabuca więc nie ma gdzie lansu odwalać więc takie tam dzisaj przyjechał do mnie kolega bidny R8plus Cuber powiem Ci , że twój gurgulator to jak trąbka do syreny pociągu jeśli chodzi o wycie wydechu w tym aucie. Przyśpieszenie ......jądra odbytem wychodzą 4 do setki 8,9 do dwustu Fanti to ciul że gwizda jak kierowca piz..... to R8 ma 3,2 do setki nie 4 Tej no ala skąd taka niska samoocena. Jesienna depresja czy jak.
edraven Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Tej no ala skąd taka niska samoocena. Jesienna depresja czy jak. Pewnie LC znowu nie zadziałał na światłach...
Wąski Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Siemka Koledzy, orientujecie sie czy w okolicach Krakowa zajmuje sie ktos przerabianiem lamp ze zwyklych na bixenon? tzn rozklejanie, malowanie srodkow, wymiana bebechow? ta 604 711 157 Jarekkk
Rekomendowane odpowiedzi