Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

"skrót" dobry tylko jest jedna wada , jadąc tamtędy później much cała masa na przodzie..... 

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
10 minut temu, Cuber napisał:

"skrót" dobry tylko jest jedna wada , jadąc tamtędy później much cała masa na przodzie..... 

a mówiłeś , że masz taką powłokę , że mucha nie siada ściemniaczu

16 minut temu, D4NTE napisał:

Dokładnie, ja jutro przetestuję emoji1.png

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

tylko zabierz baniak z wodą co byś miał czym klocki gasić

Opublikowano
tylko zabierz baniak z wodą co byś miał czym klocki gasić

Moje większe niż w B9 i trudniej je zgrzać [emoji23] [emoji13]

Opublikowano

Panowie cztery haczyki do roletek do A6 C6 sedana 85zł sztuka = 340zł komplet :glupek2:

odjeb....ło im czy co ?!?!?

TB1LH1xHXXXXXXLaXXXXXXXXXXX_!!0-item_pic

Najśmieszniejsze że takie same do kombiaka kosztują po 23 zł za sztukę a wyglądają prawie tak samo (przynajmniej na zdjęciach)

Edytowane przez FANTOMAS

Opublikowano
5 minut temu, D4NTE napisał:

Moje większe niż w B9 i trudniej je zgrzać emoji23.pngemoji13.png

dobra , dobra :a4fan:

Opublikowano

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :decayed:

Opublikowano
Panowie cztery haczyki do roletek do A6 C6 sedana 85zł sztuka = 340zł komplet :glupek2:
odjeb....ło im czy co ?!?!?
TB1LH1xHXXXXXXLaXXXXXXXXXXX_!!0-item_pic.jpg_290x290.jpg
Najśmieszniejsze że takie same do kombiaka kosztują po 23 zł za sztukę a wyglądają prawie tak samo (przynajmniej na zdjęciach)

A do czego toto?

Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam nadzieje ze dzieki temu most wanny ul. Półłanki i klasztorna zostaną odciążone bo dość często jeżdzę tamtędy do Rodziców i wiecznie korek na moście był
Opublikowano

Mam nadzieje ze dzieki temu most wandy ul. Półłanki i klasztorna zostaną odciążone bo dość często jeżdzę tamtędy do Rodziców i wiecznie korek na moście był

Opublikowano
11 godzin temu, electrofinger napisał:

A do czego toto?

rolety tylnych szyb do A6 C6 sedan.

Kupiłem tapicerę i mam roletki w boczkach i muszę dokupić takie haczyki do ramek drzwi bo ich nie mam a tu takie jaja.

Coś komuś w ałdi sie chyba we łbie poprzewracało żeby za kawełek plastiku wołać taką kasę

Opublikowano
Kupiłem tapicerę i mam roletki w boczkach i muszę dokupić takie haczyki do ramek drzwi bo ich nie mam a tu takie jaja.
Coś komuś w ałdi sie chyba we łbie poprzewracało żeby za kawełek plastiku wołać taką kasę

No to mam problem z głowy - nie mam roletek tylko przyciemniane szyby.

Opublikowano

A w ASO nie idzie tego dokupić ?
Opublikowano

FANTOMAS imho powinny pasować z a4...to tylko kwestia wyprofilowania pod ramkę drzwi...jak masz u siebie to odkręcić i przymierz. Do B7 zapłaciłem za komplet ok. 80 z tego co pamietam

Opublikowano
21 godzin temu, boseron napisał:

A w ASO nie idzie tego dokupić ?

:think2:

helołłłł :papa:

ale ja przecież piszę , że to w ałdi (czyt. ASO)

18 godzin temu, KERCZI napisał:

FANTOMAS imho powinny pasować z a4...to tylko kwestia wyprofilowania pod ramkę drzwi...jak masz u siebie to odkręcić i przymierz. Do B7 zapłaciłem za komplet ok. 80 z tego co pamietam

Też tak myślałem przymierzałem te moje haczyki i wyglądało że dadzą radę więc zamówiłem w ciemno komplet od A4 (haczyki + plastikowe podkładki + wkręty 67zł) ale po zamontowaniu tapicerek na A6 wyszło , że będzie z tego QPA

W A4 rolety mają takie wycięcia w materiale i tam wchodzi haczyk który zapina się za pręt za który ciągniemy roletę.

W A4 haczyk i ten pręt są do siebie równolegle i tak musi być .

W A6 roleta ma inny sposób mocowania.

Na końcach ten pręt wystaje tak ok. 1,5cm i to się wpina w te ori uchwyty które są na samych rogach ramki drzwi (jak na zdjęciu poniżej).

W tych miejscach haczyki od A4 nie nadają się i żadna rzeźba tu nie pomoże bo są pod zbyt dużym kątem.

a38e05a94feb87a590c419f8c920

Znalazłem takie haczyki jak ori u chińczyka za 68 juanów (ok 10$)

ale cały sklep mają zrobiony w języku krzakowym którego translator google nie jest w stanie przetłumaczyć a przegięciem jest np. potwierdzenie zamówienia (że nie jesteś robotem sieciowym) w postaci wskazania na obrazku jakiegoś słowa po chińsku którego na bank żaden translator nie przetłumaczy bo niby jak.

Najciekawsze jest dla mnie to , że w ałdi za komplet do A6 kombi wołają po 23zł szt a do sedana po 85zł/szt gdzie profil ramki drzwi przy słupku B jest na bank taki sam w kombi jak i sedanie więc skąd taka dysproporcja

generalnie nie dam zdziercom za kawałek g...wna 340zł bo to przegięcie pały już jest .

chyba przypnę je trytytkami :mysli:

Edytowane przez FANTOMAS

Opublikowano

Ale któraś przeglądarka na wbudowanego translatora i sama konwertuje to PL, kali jesc, kali pic ale daje rade z tego co kojarzę

Opublikowano
46 minut temu, KERCZI napisał:

Ale któraś przeglądarka na wbudowanego translatora i sama konwertuje to PL, kali jesc, kali pic ale daje rade z tego co kojarzę

Chrome

Opublikowano
1 godzinę temu, FANTOMAS napisał:

:think2:

helołłłł :papa:

ale ja przecież piszę , że to w ałdi (czyt. ASO)

Też tak myślałem przymierzałem te moje haczyki i wyglądało że dadzą radę więc zamówiłem w ciemno komplet od A4 (haczyki + plastikowe podkładki + wkręty 67zł) ale po zamontowaniu tapicerek na A6 wyszło , że będzie z tego QPA

W A4 rolety mają takie wycięcia w materiale i tam wchodzi haczyk który zapina się za pręt za który ciągniemy roletę.

W A4 haczyk i ten pręt są do siebie równolegle i tak musi być .

W A6 roleta ma inny sposób mocowania.

Na końcach ten pręt wystaje tak ok. 1,5cm i to się wpina w te ori uchwyty które są na samych rogach ramki drzwi (jak na zdjęciu poniżej).

W tych miejscach haczyki od A4 nie nadają się i żadna rzeźba tu nie pomoże bo są pod zbyt dużym kątem.

a38e05a94feb87a590c419f8c920

Znalazłem takie haczyki jak ori u chińczyka za 68 juanów (ok 10$)

ale cały sklep mają zrobiony w języku krzakowym którego translator google nie jest w stanie przetłumaczyć a przegięciem jest np. potwierdzenie zamówienia (że nie jesteś robotem sieciowym) w postaci wskazania na obrazku jakiegoś słowa po chińsku którego na bank żaden translator nie przetłumaczy bo niby jak.

Najciekawsze jest dla mnie to , że w ałdi za komplet do A6 kombi wołają po 23zł szt a do sedana po 85zł/szt gdzie profil ramki drzwi przy słupku B jest na bank taki sam w kombi jak i sedanie więc skąd taka dysproporcja

generalnie nie dam zdziercom za kawałek g...wna 340zł bo to przegięcie pały już jest .

chyba przypnę je trytytkami :mysli:

A na aliexpress szukales?

Opublikowano

1 godzinę temu, KERCZI napisał:

47 minut temu, Radekst napisał:

Chrome

tak ale ten sklep jest tak do pupy zrobiony że większość przycisków wyboru ma opis w krzaczkach który jest wtopiony w tło przycisku i translator go poprostu nie widzi a ty nie wiesz co masz zrobić i co wybrać. Część strony google tłumaczy a część nie. Udało mi się wejść na zamówienie ale potem to się już zczynają takie jaja i krzaki , że nic nie wiadomo o co kaman

Opublikowano
50 minut temu, Radekst napisał:

A na aliexpress szukales?

tak szukałem i nie ma

to jest ten sklep

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.