Radekst Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Panowie, demontowal ktos z Was popielniczke w B6/B7 2din?
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 No to ktos cos [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
edraven Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 31 minut temu, boseron napisał: No to ktos cos Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dobrze, będzie na moc w X3.
edraven Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Radekst napisał: Panowie, demontowal ktos z Was popielniczke w B6/B7 2din? Jest przejebane! Poddałem sie. A co, rns nie chce wyjść? Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez edraven
Radekst Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Sprawa jest dosyc skomplikowana.. w skrocie - zdjalem dekor wokol lewarka, wysunalem popielniczke, wyszla ze swojego miejsca, chcialem wlozyc ja z powrotem i d*pa, nie wchodzi. Podobno trzeba wyjac klimatronik, a zeby wyjac klimatronik to trzeba najpierw wyciagnac rns i tunel... Nie wiem ile w tym prawdy. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Radekst
Radekst Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Ogarniete, ale tyle 'k*rw' przy tym polecialo, ze glowa mala... wczoraj 4h sie z tym cholerstwem szarpalem a dzisiaj 2. Nigdy wiecej nie biore sie za wyciaganie tego skurwola. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Radekst
Wurger Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Panowie, gdzie w Krakowie lub okolicach zajmują się naprawami S-tronic'ów? Znalazłem polecany warsztat w Mysłowicach (http://www.asbpalka.eu/). Coś bliżej wartego polecenia?
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wartego polecenia to nie bardzo, przeca do Mysłowic masz 80kmWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Cos Ci padlo w stronicu czy wymiana oleju z filtrem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ogarniete, ale tyle 'k*rw' przy tym polecialo, ze glowa mala... wczoraj 4h sie z tym cholerstwem szarpalem a dzisiaj 2. Nigdy wiecej nie biore sie za wyciaganie tego skurwola.A Fantomas nawet nie wiedzial gdzie jest popielniczka .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Radekst Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jesli dobrze kojarze to u tego Palki serwisowal swojego tipa @Redjasper
edraven Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Co Cie Wurger dopadło? Ja swojego też chucham i dmucham, aż strach olej wymieniać :/ Michał z Włosania nie ogarnie Stronika? Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez edraven
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Michał ogarnie ale jak rypnie Mechatronica to niestety Pałka ma dostęp do nowych a Michał nie bardzo
Wurger Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 5 godzin temu, edraven napisał: Co Cie Wurger dopadło? A to się dopiero okaże. Coś tam brzęczy i nie mam nieparzystych biegów.
Redjasper Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 18 godzin temu, Wurger napisał: Panowie, gdzie w Krakowie lub okolicach zajmują się naprawami S-tronic'ów? Znalazłem polecany warsztat w Mysłowicach (http://www.asbpalka.eu/). Coś bliżej wartego polecenia? było słuchać jak opowiadałem, a nie robić podśmiec**jki też mogę polecić pałkę kwestia co Ci walnęło, bo nie wygląda tanio
KERCZI Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja robiłem 5 aut u Pałki...ciężko o kogoś lepszego turaj na miejscuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi