Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież wczoraj prawie nic nie wypiłem :gwizdanie:

No nie wiem nie wiem, bo już takie rzeczy zaczynałeś pisać na forum że głowa opadała :kox: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież wczoraj prawie nic nie wypiłem :gwizdanie:

No nie wiem nie wiem, bo już takie rzeczy zaczynałeś pisać na forum że głowa opadała :kox: :gwizdanie:

:mysli:

Opublikowano

Ale nudy dziś straszne :wallbash:

Opublikowano

No niestety nuda...

Opublikowano

No niestety nuda...

Jeszcze dodatkowo jak siedzisz na chorym w domu to masakra.

Panowie pożyczcie albo powiedzcie w co można teraz pograć na kompie :kox:

Opublikowano

a co Pablo chory jesteś??

Zejdz do auta i pobaw się swoimi zaje...fajnymi Ledami w rejestracji które sam u Ciebie zakładałem :> :> :>.

Opublikowano

a co Pablo chory jesteś??

Zejdz do auta i pobaw się swoimi zaje...fajnymi Ledami w rejestracji które sam u Ciebie zakładałem :> :> :>.

Tak trochę się przeziębiłem ale już zdrowieje także git :wink4:

No zobaczymy ile poświecą bo już kiedyś takie miałem i dość szybko się spaliły ale robią robotę :kox:

Opublikowano

no wiesz tym dywanikom i niebieskim ledom w środku nie doruwnują nawet... :polew:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:48_________________________________________________sorki Pablo musiałem...

Opublikowano

Ja mówiłem ze to jest dodatkowa opcja jak ktoś będzie kupował audikę :naughty::decayed:

Spoko dywaniki czas kupić normalne bo za dużo zwracają na siebie uwagę i widzę zazdrość u innych :decayed::polew:

[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:52_________________________________________________sieman ty jesteś teraz na gg czy nie :?: :)

Opublikowano

Wiesz Pablo jak lubisz takie gadżety a'la stalowe dywaniki to moge Ci zrobić dywaniki z blachy nierdzewnej bo używam jej do produkcji u siebie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wiesz Pablo jak lubisz takie gadżety a'la stalowe dywaniki to moge Ci zrobić dywaniki z blachy nierdzewnej bo używam jej do produkcji u siebie :polew: :polew: :polew:

Nie, lepiej w malczanie takie zrobić :naughty::kox::polew:

Opublikowano

jestem na gg.

Opublikowano

jestem na gg.

To czemu nie odpisujesz :angry:

Opublikowano

Ja mówiłem ze to jest dodatkowa opcja jak ktoś będzie kupował audikę :naughty::decayed:

Spoko dywaniki czas kupić normalne bo za dużo zwracają na siebie uwagę i widzę zazdrość u innych :decayed::polew:

[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:52_________________________________________________sieman ty jesteś teraz na gg czy nie :?: :)

a co chcesz mu sprzedac dywaniki poza forum??? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bo kurde już mnie nudzi od niedzieli że chce kupić je ode mnie :polew:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:04_________________________________________________KERCZI i sieman zważywszy na to że nie jesteście długo ma forum i siedzicie teraz razem na forum to pokaże wam coś, coś co udowadnia że klub nawraca na dobrą drogę i pozwala stać się lepszym :decayed:

Jak jeszcze nie było mnie w klubie -> f3d4ff7f068ac45cm.jpg

Teraz (znaczek już wrócił na swoje miejsce) -> cef2395957f467a3m.jpg

:hi:

Opublikowano

Daje każde piiiiniondze!!

A na jaki numer piszesz? Nic nie nie doszło

2100970[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:11_________________________________________________o mój Boże Pablo nie rób tak więcej.... Mało zawału nie dostałem jak zobaczyłem pierwszą fotke...

To jest wręcz niesmaczne a ja jem obiad....

Opublikowano

o mój Boże Pablo nie rób tak więcej.... Mało zawału nie dostałem jak zobaczyłem pierwszą fotke...

To jest wręcz niesmaczne a ja jem obiad....

Kurde miałeś się udławić :angry::decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bo kurde już mnie nudzi od niedzieli że chce kupić je ode mnie :polew:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:04_________________________________________________KERCZI i sieman zważywszy na to że nie jesteście długo ma forum i siedzicie teraz razem na forum to pokaże wam coś, coś co udowadnia że klub nawraca na dobrą drogę i pozwala stać się lepszym :decayed:

Jak jeszcze nie było mnie w klubie -> f3d4ff7f068ac45cm.jpg

Teraz (znaczek już wrócił na swoje miejsce) -> cef2395957f467a3m.jpg

:hi:

fajne m3 :)

Opublikowano

o Ty... a kto by dywaniki wtedy od Ciebie kupił.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To na jaki nr. gg do mnie pisałeś?[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:16_________________________________________________wcześniej to troszke Pablo Ci sie marki samochodów chyba pomyliły...

Opublikowano

fajne m3 :)

Jak chcesz to na spocie możemy wyrezać u Ciebie bo jeszcze tam gdzieś mi leżą, tylko trzeba na czarno spreyem pomalować i będzie gicior :kox: :kox: :kox::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.