Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ta z tyskim to moja córka :decayed:

No przeciez to chyba jasne :polew: :polew: nawet mowic nie musiales :polew: :polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomyliło mi się 882,886 z 982,986 - już idzie to co ma iść :decayed:

dobrze ze sie tylko tak pomyliles :polew: :polew:

:decayed:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:24_________________________________________________

No przeciez to chyba jasne :polew: :polew: nawet mowic nie musiales :polew: :polew:

zawstydzasz mnie :bag:

Opublikowano

we dwojke wiecej naspamujemy niz te wszystkie rumuny przez caly dzien :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:25_________________________________________________

:decayed:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:24_________________________________________________

zawstydzasz mnie :bag:

zawstydze Cie to jak wkleje na forum Twoje foty po zlocie :):polew:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:26_________________________________________________Jarek czy jest sens robic 986 like hdr? btw wyszlo za***iście, mogloby byc robione z wyzszej wysokosci

Opublikowano

Jarek czy jest sens robic 986 like hdr? btw wyszlo za***iście, mogloby byc robione z wyzszej wysokosci

Wyszło nieźle, ale z tego hdr nie ma co robic - nie zawsze to polepsza jakość foty :wink4:

Przypatrz się że po prawej juz drzwi trochu nachodzą... Jakby wyżej było to by jeszcze bardziej weszły...

Ja bym to zrobił z bagażnika na położonych siedzeniach jeszcze raz :)

Opublikowano

Jarek czy jest sens robic 986 like hdr? btw wyszlo za***iście, mogloby byc robione z wyzszej wysokosci

Wyszło nieźle, ale z tego hdr nie ma co robic - nie zawsze to polepsza jakość foty :wink4:

Przypatrz się że po prawej juz drzwi trochu nachodzą... Jakby wyżej było to by jeszcze bardziej weszły...

Ja bym to zrobił z bagażnika na położonych siedzeniach jeszcze raz :)

good idea i w ciemnym pomieszczeniu[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:34_________________________________________________Dobra, lece spac i ja. :hi: :hi: :hi: Ty tez juz idz, o 6 trzeba wstac, wkoncu L4 :) just kidding SeeYa

Opublikowano

Dobra, więc gaszę światło i mykam ja równiez lulu :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:48_________________________________________________no i pogasiliście światlo i nie moge znalezc teraz wyjscia...[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 01:49_________________________________________________no to powitał w ten piękny środowy dzionek :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:hi: wszystkim spokojnego dnia

siemian co Ty masz problemy ze spaniem :shocked: przyzwyczaiłeś nas ze śpisz do 15.00 :wink4:

Opublikowano

Ale SPAM :naughty:

ostatnio było forum akwarystyczne a wczoraj ............. :gwizdanie:

Tytus :hi:

Opublikowano

Siema ten dzionek nie jest taki piekny bo cos z nieba napi**dala :thumbdown::wallbash:

Opublikowano

Siema ten dzionek nie jest taki piekny bo cos z nieba napi**dala :thumbdown::wallbash:

ciekawe gdzie ,sprzedałeś niunię

Opublikowano

ciekawe gdzie ,sprzedałeś niunię

U mnie pada :) Niee :wallbash:
Opublikowano

w Bielsku jestem to do pracy trzeba iść :>

Opublikowano

w koncu sie weźmierz za jakąś robote :decayed:

Opublikowano
  • Autor

U mnie tez pada snieżek :naughty: Powitać wszystkich :hi:

Opublikowano

U mnie tez pada snieżek :naughty: Powitać wszystkich :hi:

Jol MOD

wracalbys juz a nie drzaznil ludzi ciezko pracujacych :)[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 11:47_________________________________________________

jak ja widze Twoj podpis Siemian...for HOT GUY :))))[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 11:57_________________________________________________takie glupie ze az smieszne :P

♫ Pewien przewodnik tak niefortunnie prowadził wycieczkę w górach, że wszyscy jej uczestnicy zginęli. Odbył się proces i sąd skazał owego przewodnika na karę śmierci poprzez krzeslo elektryczne. Otóż kiedy skazanego przytwierdzono do krzesła i załączono prąd okazało się, że prąd się go nie ima. Pytanie ; dlaczego ? Odpowiedź jest prosta - Bo to zły przewodnik był

Opublikowano

Cuber co z moim ostrzeżeniem... :gwizdanie: miało być na 10 dni a już jest 18... Czyżby moderatorzy byli nie słowni... :kwasny: :kwasny: :kwasny:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 12:06_________________________________________________rozumiem że urlopik masz ale już mnie wkurza ta kropeczka.

Ja wcale nie chciałem przygarnąć kropka...

Opublikowano

Może jakieś przedłużenie dostałeś :mysli:

Opublikowano

to chyba by mnie ktoś o tym poinformował...[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 12:13_________________________________________________zresztą ja nie potrzebuje żadnych przedłużeń...

Opublikowano

sciągne ci zaraz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.