Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kapelusze :polew:

Tak się złożyło że wieczorowi a nie poranni :polew::decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemian jednak podswietla sie na czerwono.. :naughty: dopiero jak sie zrobilo ciemno to bylo widac ten wlacznik.. :wink4:

hmmm, to co podświetlenie działa tylko jak się ściemni... ?

Opublikowano

siemian jednak podswietla sie na czerwono.. :naughty: dopiero jak sie zrobilo ciemno to bylo widac ten wlacznik.. :wink4:

swieci razem ze swiatłami , to chyba normalne że jak jest jasno to nie widać :wink4:

Opublikowano

z pamiętnika terrorysty...

...czyli dlaczego w Polsce nie zdarzają się ataki terrorystyczne

Dzień 1.

Od miesiąca przygotowywaliśmy się do ataku na Polskę. Teraz jestem razem z wieloma innymi, którzy są gotowi oddać życie za wiarę na miejscu. Na lotnisku co prawda zgubiła się część bagaży, ale dużo zostało. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami. Wynajęliśmy pokój w hotelu.

Dzień 2.

Razem z Al-Muzharedinem i Olazeherem podłożyliśmy bombę w samochodzie i poszliśmy oglądać wiadomości. Ponieważ nic nie mówili o samochodzie-pułapce, poszliśmy sprawdzić co się stało. Z samochodu zniknęły - radio, wycieraczki, pokrowce na fotele, lusterka, blokada na kierownicę oraz bomba. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami.

Dzień 3.

Dzisiaj odpoczywamy po porażce. Pobili nas łysi panowie. Mają nam przysłać dodatkowy sprzęt z naszego kraju. Wieczorem posłaliśmy 5 naszych z najtwardszymi łbami do baru, mieli zapić Polaków na śmierć. Wszyscy polegli w boju, pomodliliśmy się za nich. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 4.

Ponieważ ukradli nam telewizor z hotelu, słuchamy radia. Chrześcijański, polski przywódca duchowy jest jeszcze gorszy niż nasz! Nienawidzi Żydów i Masonów, którzy chcą zniszczyć polski Naród. Czyżby ktoś nas ubiegł? Mamy nadzieję, że o. Rydzyk nie dowie sie o nas, póki będziemy w tym kraju. Nie pobili nas łysi panowie, bo siedzimy w domu.

Dzień 14.

Trwają przygotowania do zburzenia pałacu kultury. Miał przyjść dzisiaj sprzęt, ale wszystko zgubiło się na poczcie, doszła tylko paczka z instrukcjami, jak używać broni, która nie doszła. Oglądaliśmy M jak Miłość, Alezhebar popłakał się.

Dzień 15.

Wysłaliśmy kopertę z wąglikiem do Polskiego Prezydenta. Nie doszła. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 16.

To dzisiaj punkt kulminacyjny, burzymy Pałac Kultury. Z braku ładunków wybuchowych, kupiliśmy dobre polskie łopaty w supermarkecie i podkopujemy fundamenty. Łopaty połamały się. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 17.

Dzisiaj Al-Quaherezejuan podjął się samobójczej misji! Wbiegnie z bombą do supermarketu i zdetonuje ją. Wrócił po 6 godzinach. Najpierw ukradli mu bombę, potem pobili go łysi panowie.

Dzień 18.

Wracamy do kraju. Polska sama świetnie sobie radzi bez naszych zamachów.[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 23:46_________________________________________________

No ale dokładnie patrzyłem i jestem prawie pewien że jedna dioda nie świeciła. Reszta tak...

swieci razem ze swiatłami , to chyba normalne że jak jest jasno to nie widać :wink4:

[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 23:47_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=pQrjMsDvVzQ Kajtek też jest hardcorem...
Opublikowano

joł :hi:

plany do auto mi sie jeszcze raz zmieniły :tongue4:

stwierdziłem, że jestem za młody na dziadkowóz i ma byc mocne i ma miec 4 buty :decayed:

mam nadzieje ze was zaskocze

Opublikowano

stwierdziłem, że jestem za młody na dziadkowóz i ma byc mocne i ma miec 4 buty :decayed:

Kupuj Ese w B5 :naughty:

Opublikowano

Jeep Wrangler? :decayed:

Opublikowano

S3 :?: :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

s3 ma 4 klapki a nie buty (haldexy dupexy i inne wiskozy to nie prawdziwe quattro)

Opublikowano

s3 ma 4 klapki a nie buty (haldexy dupexy i inne wiskozy to nie prawdziwe quattro)

Mocne :naughty:

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Pablo nie spać!, jeszcze przecież zgasić musisz![br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 02:40_________________________________________________no i nie zgasił i spać nie mogłem

Opublikowano

To nie Pablo teraz tu gasi :gwizdanie:

Opublikowano

to z jednej strony lepiej :wink4:

Opublikowano
:hi: witka
Opublikowano

Hail :hi:

Opublikowano

strzała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.