Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazda inercja zawyża moment

kilka Audików z klubu którzy byli na maha mieli te same odczyty na hamowni Vtechowskiej :gwizdanie:

ale przeciez to nie jest wazne, Vtech jest wedle wielu do d*py...........

poznałem ostatnio chłopa, ktorego dalszy sąsiad pracuje w v-techu i powiedział mi, ze ten jego sąsiad bierze samochody na noc do domu i tam je robi bo oni juz sie praktycznie nie zajmują tym, tylko sprzedażą hamownii

no to chyba o czyms świadczy[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 18:26_________________________________________________btw, wrócmy jeszcze do hamowni:

- na inercji masz "chwilowy pomiar mocy" tzn, gaz do dechy i wyhamowywanie i wypluje jakomś tam wartość, ale jak już drugi raz chcesz zmierzyc i jest już cooler zagrzany to te wartości bedą mniejszą i tak w kołko

- na obciązeniówce możesz trzymac samochód na stałych obrotach, modyfikować soft i mierzyc "na bieżaco" co bardziej wg mnie przekłada sie na prawdziwą moc samochodu

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kilka Audików z klubu którzy byli na maha mieli te same odczyty na hamowni Vtechowskiej :gwizdanie:

kilka? a kto? :przebiegly::evil:

Opublikowano

Nooo...jest :decayed:

Nex, już lepiej wydać te 150 i mieć w miare miarodajny pomiar z normą niż 3x100 zależnie od temperatury, n'est pas ;) ?[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 18:57_________________________________________________

kilka Audików z klubu którzy byli na maha mieli te same odczyty na hamowni Vtechowskiej

Vide pomiar mój i Poźka, z programem od niego wziętym :decayed:

Na hamowni VTG - 204 kuce, na V-Techu 185 ;)

Opublikowano

...znowu się zaczyna... :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

VTG zawyża tez :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ale gdzie jechać. V-tech krzyczy bodajże 150 i podobno moment zawyza. Detech jest miarodajny tylko nie wiem jak z tą temp

a ile bierze ten Detech? i jakiego typu to hamownia?

Opublikowano
Opublikowano

Pablo sto lat sto lat [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 21:21_________________________________________________ Cuber postaram się to sprawdzić

Opublikowano

Pany to ja mam pomysl, dajcie po 5 dych i ja Was shamuje.... :)

Opublikowano

VTG zawyża tez :polew:

Oczywiście że tak :)

Podany przeze mnie przyklad pokazywał jedynie jakie różnice mogą być przy wynikach z hamowni, biorąc pod uwagę dokładnie ten sam program :)

Generalnie na każdy wykres z hamowni (a w szczególności właśnie z inercji) trzeba patrzyć z pewnym dystansem, a w przypadku V-Techu pewne jest że moment będzie o te pare procent niższy.

Opublikowano

koło 100 zł

w ASO?

tak[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:08_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed:

sam sie ze swoim linków smiejesz ? :decayed:

No to żeś mi Pan Panie sokolnhdogadał,ja się śmieje z tego co jest śmieszne ,,

A jeśli Tobie się nie podobają moje linki to po jakiego grzyba je otwierasz ...???

Pamiętam Twój smutny wyraz twarzy na spocie na BORA.K . Może masz jakiś problem ze swoim A3 S3 :kwasny: Albo Cię coś boli .. Jeśli nie podobają Ci się moje linki to nie musisz ich komentować, na pewno grono klubowiczów oglądało je i nikt nie napisał tak czy siak ... dla mnie były śmieszne być może dla Ciebie nie ,tak że zostawiam to bez tematu i POZDRAWIAM CIĘ :good:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 00:11_________________________________________________

Pablo sto lat sto lat [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 21:21_________________________________________________ Cuber postaram się to sprawdzić

No właśnie Pablo wszystkiego naj 100 lat od Pavla :hi:

Opublikowano

nie docinać sobie Pany... :bicz: :bicz3: Lepiej :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 00:33_________________________________________________a swojądrogą drugi link troche głupkowaty...

Opublikowano

:tongue4:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 00:36_________________________________________________

nie docinać sobie Pany... :bicz: :bicz3: Lepiej :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 00:33_________________________________________________a swojądrogą drugi link troche głupkowaty...

No słuchaj Siemian zależy jak kto sobie to zinterpretuje ,,,, a no i jeszcze trzeba chiński znać :decayed:

Opublikowano

:tongue4:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2009, 00:36_________________________________________________

No słuchaj Siemian zależy jak kto sobie to zinterpretuje ,,,, a no i jeszcze trzeba chiński znać :decayed:

chyba że tak... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

A jak tam u Ciebie Siemian w BB woda już zeszła ...??

Opublikowano

koło 100 zł

w ASO?

tak[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:08_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed:

sam sie ze swoim linków smiejesz ? :decayed:

No to żeś mi Pan Panie sokolnhdogadał,ja się śmieje z tego co jest śmieszne ,,

A jeśli Tobie się nie podobają moje linki to po jakiego grzyba je otwierasz ...???

Pamiętam Twój smutny wyraz twarzy na spocie na BORA.K . Może masz jakiś problem ze swoim A3 S3 :kwasny: Albo Cię coś boli .. Jeśli nie podobają Ci się moje linki to nie musisz ich komentować, na pewno grono klubowiczów oglądało je i nikt nie napisał tak czy siak ... dla mnie były śmieszne być może dla Ciebie nie ,tak że zostawiam to bez tematu i POZDRAWIAM CIĘ :

nie wiem o co Ci chodzi wogóle, bo chyba nie zrobiłem nic co mogło by sie urazić, ale spoko

pokazałes klase :wink4:

Opublikowano

taaa na szczeście w BB już spokój, chociaż przed chwilą czytałem że Wawe troche zalało, więc nie wiadomo co jeszcze będzie.

Ogólnie to jakaś ta pogoda porąbana. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek było tak że w przeciągu miesiąca z 3-4 razy zalało miasto... :kwasny:

Opublikowano

Wiesz co o nic mi nie chodzi tylko, odebrałem to tak jak jak byś Ty nie widział w tym nic śmiesznego a zadrwił ze mnie że sam się śmieje z tego co wysyłam, na forum .....

Absolutnie nie mam nic do ciebie, być może się po prostu nie zrozumieliśmy..... :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.