Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po programie 3.0 będzie miało około 6sek

No ciekawy jestem jak by się skilkowało na kreske 535d po programie z B7 3.0tdi Q po programie :kox:

No to może lepiej 535xd z 3.0TDI Q ?

Moim zdaniem wygra BMW [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 14:53_________________________________________________osz kur..... śnieg :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Właśnie lookałem ile jest w Bukowinie śniegu, no masakra co się tam dzieje :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dla mnie :thumbdown:

Dla mnie też, ale jak mówiłem to powiedział że pytał na forach i że ok, więc chciałem mu pokazać że chyba nie do końca.

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9780621 co myślicie panowie bo sąsiad z biura chce się po to wybrać?

dla Ciebie wszystko poniżej 300KM , 500NM i 300 000PLN jest kichą :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Dla mnie też, ale jak mówiłem to powiedział że pytał na forach i że ok, więc chciałem mu pokazać że chyba nie do końca.

Zawsze może się przejechać i zobaczyć jeśli chce to się przekona że nie warto było :)

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9780621 co myślicie panowie bo sąsiad z biura chce się po to wybrać?

dla Ciebie wszystko poniżej 300KM , 500NM i 300 000PLN jest kichą :gwizdanie: :cool1:

:good:
Opublikowano

tak sie ostatnio zastanawiałem...

dlaczego beta 3 występuje w wersji 330d i xd a 335 jest juz tylko w ośce...

Opublikowano

:hi:

Jak myślicie czy w starym 1Z będzie jakaś poprawa w pracy silnika po zalaniu tego specyfiku: http://www.liquimoly-sklep.pl/product-pol-2098-Dodatek-do-diesla-Diesel-Spulung-Liqui-Moly-2186-Opakowanie-0-5L-.html ? W necie jest sporo opinii, że to jeden z najlepszych jak nie najlepszy. Polecił mi go zresztą sam rtocki : ) Głównie to chodzi o przeczyszczenie wtrysków i takie tam :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie jeśli ktoś z was jest na kupnie nawigacji to niech kupi Tomtom'a z serii XL lub GO po czym się zarejestruje w grze która trwa do 5.11.09 i można spokojnie wygrać do 1000zł a przez to że jest małe zainteresowanie albo po prostu klienci nie interesują się takimi konkursami (lub nie wieżą) tylko skupiają się na nawigacji i dlatego nie ma wielkiej konkurencji to można łatwo zgarnąć kasę od 500 do 1000zł w zależności jaki kupi się model. Co tydzień jest nagradzanych "aż" ok 30 osób na całą Polskę a może być nagradzanych ponad 100 osób (tygodniowo) także widzicie jakie jest "wielkie" zainteresowanie tą grą.

Tu macie linka -->http://www.tomtomrace.pl/

A dla niedowiarków ten link -->http://www.tomtomrace.pl/regulamin.pdf

Opublikowano

tak sie ostatnio zastanawiałem...

dlaczego beta 3 występuje w wersji 330d i xd a 335 jest juz tylko w ośce...

zdaje sie że 335 ma szpere ,wiec bedzie lepiej przyśpieszało niż xd

będzie tez lżejsze

co od porównanie 535d i 3.0tdi to tez to nie ma sensu bo 535d ma w serii 286 KM a 3.0tdi 231KM

choćby nawet zrobić im chipa to bmw bedzie miało z 350 albo i wiecej bo tam sa dwie turbiny wiec jest pole do popisu a 3.0tdi max 300 KM

lepiej porównywać 3.0 do 530d, obie mają podobną moc

http://www.gnomon.pl/index.php

Opublikowano

wlasnie nie chca za bardzo dowalac tam mocy i zazwyczaj robia na 320, nieliczni tylko na ciut wiecej koni ale momentem podrabiaja i wychodzi niecale 700Nm, tak czy siak prawie 2 tonowa rakieta

335xd moglaby miec cene zaporowa bo reszta wypasu tez na pewno bylaby bogata i ryzykuje ale cena moglaby podejsc ciut ponizej M3 i raczej ciezko byloby to sprzedac ale to tylko moja spekulacja, prawdopodobnie bledna :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:hi: :hi:

Opublikowano

Kerczi - fajnie, że wpadłeś na zlota SK :good:

przynajmniej koledzy mogli zobaczyć jak wygląd B7 w serii :decayed:

naprawdę fajnie, że wpadłeś :):wink4:

Opublikowano

Też chciałem wpaść ale w koncu nie dałem rady...

Opublikowano

Też chciałem wpaść ale w koncu nie dałem rady...

a mogłeś - bo 20 furek było :wink4:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 22:36_________________________________________________a co do BMW to 535d jest mega udane - i ciężko mi to przyznać ale właśnie z tym silniczkiem BMW wyprzedza audi o krok niestety :confused4:

3.0tdi po programie niestety dostaje baty od BMW

Opublikowano
  • Autor

ale od 335D :wink4:

ps. Irko jak coś dla porównania można stanąc na kresce

Opublikowano

ale od 335D

tak, tak lub 535d :)

Opublikowano
  • Autor
:wink4:
Opublikowano

tak czy siak - jak nosiłem się z zamiarem kupna B7 myślałem też nad kupnem właśnie 535D/530xd m-pakiet ( byłoby to moje pierwsze bmw :decayed: ) zapytałem Patryka z compsportu ( osobę bezstronną - nie zapatrzoną ślepo w audi ) co na moim miejscu by kupił.

Dzwonię i pytam:

Ja : co lepsze ? BMW 530xd czy 535d ?

Patryk: Jak taka moc i nm to tylko napęd 4x4

Ja: acha czyli 530xd ?

Patryk: nie - jak napęd 4x4 to tylko 3.0tdiQ :)

.............. i tak też zrobiłem - czy dobrze ............... trudno powiedzieć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.