Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Państwa , mam prośbę , czy zna ktoś niemiecki na tyle aby pomóc mi w uzyskaniu informacji dotyczących ewentualnego pozyskania lamp które są/były przedmiotem tej licytacji http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=370110985169

bardzo mi zależy na tym więc szczodrze wynagrodzę (w miarę możliwości) tego/tych którzy mi pomogą w tej sprawie

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakie chcesz informacje?

Opublikowano

jakie chcesz informacje?

doszła do ciebie wiadomość ?

doszła , zjem to Ci odpiszę

Opublikowano
  • Autor

Witam Państwa , mam prośbę , czy zna ktoś niemiecki na tyle aby pomóc mi w uzyskaniu informacji dotyczących ewentualnego pozyskania lamp które są/były przedmiotem tej licytacji http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=370110985169

bardzo mi zależy na tym więc szczodrze wynagrodzę (w miarę możliwości) tego/tych którzy mi pomogą w tej sprawie

http://translate.google.com/?hl=pl

Opublikowano

http://translate.google.com/?hl=pl

szykuje sie picie :decayed:

Opublikowano

szykuje sie picie :decayed:

Ten tylko o jednym :polew:

Opublikowano

Siemka Panowie :hi: zgłaszam się po dłuższej przerwie

Opublikowano

Siemka Panowie :hi:zgłaszam się po dłuższej przerwie

Witaj Marku :hi:

Opublikowano

Super dzięki wielkie za pomoc a mam jeszcze jedną sprawę wiem że to nie ten dział ale to pilne bo szykuje mi się trasa a nie mam czasu za bardoz czekać na odpowiedzi z innych działów.. stałem na światłach i nagle na zimnym silniku ale po przejechaniu 2-3 km obroty skoczyły same do 1100-1200 a potem jak dodałem gazu i puściłem pedał powróciły, nastepnie po odpaleniu od razu wskoczyły na 1100 na chwilkę tak jakbym trzymał pedał gazu.. co to może byc...?:([br]

Ale własnie to tak się zdarzyło po raz pierwszy i powiem CI szczerze że bardzo to dziwnie wyglądało bo w sumie nie po odpaleniu a po przejechaniu kilku km i nie przy -18 a przy -2 ...takze jakos tak dziwnie... no nic może jestem przeczulony:D

nie ma co panikowac,jak jest zimno to tak czasem jest,szczegolnie przy odpalaniu

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 21:37_________________________________________________Perfidny mam kumpla który 17 lat mieszkał w niemczech podeślij mi na maila dokładnie pytania jakie chcesz się dowiedzieć a ja podeśle mu linka i zobaczymy co da się dla Ciebie zrobić może będzie i na jutro rano już coś;) także czekam ;) a i jakby ktoś miał do sprzedania 225/45/17 fele + oponki jakieś w rozsądnej cenie na lato to dajcie proszę znać ...:) bo szukam czegoś dla mojej B6tki..
Opublikowano

Jak ktoś chętny to zapraszam na zakupy :naughty:

>> Polarki Klubowe <<

Opublikowano

Cuber mnie się te felgi nie podobają, jest dużo ładniejszych na allegro, cena fakt dobra ale nie trudno znaleść komplet w tej cenie :wink4: rób jak chcesz, najwyżej sprzedasz tylko pytanie czy chce Ci się w to bawić :decayed:

Opublikowano

Jak ktoś chętny to zapraszam na zakupy :naughty:

>> Polarki Klubowe <<

da rade przymierzyc przed zakupem

A jaki rozmiar by Cię interesował :?:

Opublikowano

Powitać :hi:

Ozi i Trzeniu dzięki za odwiedziny w pracy :)

Cuber dobre te fele ale jestem w szoku że nie kupujesz Ori :shocked: :>

Opublikowano

no własnie zalezy bo czasmi l jest dobra a czsem xxl mam 198 cm duzo ale co zrobic

Opublikowano
  • Autor

Cuber mnie się te felgi nie podobają, jest dużo ładniejszych na allegro, cena fakt dobra ale nie trudno znaleść komplet w tej cenie :wink4: rób jak chcesz, najwyżej sprzedasz tylko pytanie czy chce Ci się w to bawić :decayed:

Ogruś pokaż mi chodź jedne 17 stki z Et35 i prawie nowym kapciem w tej cenie :gwizdanie:

Cuber dobre te fele ale jestem w szoku że nie kupujesz Ori

ORI sa 18stki a 17-stki hmmmm nie wiem musze popatrzyc jak bede jutro je przymierzał kto co i jak je wyprodukował bo te które wkleiłem to była tylko fotka pogladowa

Opublikowano

no własnie zalezy bo czasmi l jest dobra a czsem xxl mam 198 cm duzo ale co zrobic

to może weź 2 sztuki :decayed:

Opublikowano

to może weź 2 sztuki :decayed:

:polew:

Opublikowano

nie zostane przy jednej ale musi dobrzeleżec bo na alledrogo kupiłem jednego worka i sytrach zakładać

Musze sie w końcu wybrac na spota to moze bys miał z dwa na prezentacje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.