BrunoNH Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 No turbiny raczej tak łatwo nie podmienisz A kto tu mowi o podmianie turbiny ?? Chce wyeliminowac map sensor, albo upewnic sie ze to on Po tej operacji juz bede pewny, ze winna jest turbo i bedzie kolejny powod, zeby zalozyc AWX-a :gwizdanie:
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 No turbiny raczej tak łatwo nie podmienisz A kto tu mowi o podmianie turbiny ?? Przecież żartowałem z tym turbem
Wąski Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 No turbiny raczej tak łatwo nie podmienisz A kto tu mowi o podmianie turbiny ?? Przecież żartowałem z tym turbem Jarko jest chętny
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 No turbiny raczej tak łatwo nie podmienisz A kto tu mowi o podmianie turbiny ?? Przecież żartowałem z tym turbem Jarko jest chętny Ja, zawsze
BrunoNH Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jarko widze ze Ty masz to co mi trzeba Moze z Twoich czesci bym skorzystal ?? Co Ty na to ???[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 18:57_________________________________________________Noto jestesmy umowieni, za ile minut i gdzie ??
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jarko widze ze Ty masz to co mi trzeba Moze z Twoich czesci bym skorzystal ?? Co Ty na to ??? wątroba na wykończeniu, nerki ledwie pracują, płuca całe czorne - co Ty chcesz brać
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ... a serce ??? zadyszke szybko łapie
BrunoNH Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 wątroba na wykończeniu, nerki ledwie pracują, płuca całe czorne - co Ty chcesz brać watroba odrasta z kawalka, nerki dobrze przeplukane browarem, pluca sie przeczysci wd40, cos sie zawsze wytnie
Cuber Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 a cóż tu taka cisza...... przesilenie :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 joł http://www.smog.pl/wideo/23474/corolla_song_genialne/ masakra
BrunoNH Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 A ja to co, powietrze Ty byles wczeniej a oni doszli Nie pamietasz bezowocnej konwersacji o narzadach ?? Ile razy mam sie z Toba witac dziennie ???
boseron Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ktos moze polecić jakis fajny film niekoniecznie grany w kinie moze byc na dvd ?
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ile razy mam sie z Toba witac dziennie ??? Do bólu :gwizdanie: ktos moze polecić jakis fajny film niekoniecznie grany w kinie moze byc na dvd ? Prawie codziennie coś fajnego oglądam, tylko nigdy tytułów nie pamiętam...
nex Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 łzy słońca Podobało Ci się to :?: bardzo
Rekomendowane odpowiedzi