Wąski Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Siemano mam wiadomości dla Ciebie :gwizdanie: podobno pasuja same środki od passata
ozi_wells Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 t Siemano mam wiadomości dla Ciebie :gwizdanie: podobno pasuja same środki od passata jak to od pasata masz na mysli te pokrętła od zamykania kratki co sie swiecą ????
KERCZI Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry sparmerom co powiecie o noki E51 Ja mam ten telefon. Jest GUT, bateria trzyma 2 dni, przy wilelkich wiatrach 3dni wiec nie wiem skad wymysliliscie 9 dni. Ma wszystko to co potrzeba, aparat w dzien robi zdjecia nawet nawet, noc tragedia, moim zdaniem na chwile obecna jeden z sensowniejszych telefonow na rynku.
boseron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 e51 to dobry telefon, ma to co powinien miec telefon nie jest jakis super wypasiony i nie jest golasem
BrunoNH Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry sparmerom co powiecie o noki E51 Ja mam ten telefon. Jest GUT, bateria trzyma 2 dni, przy wilelkich wiatrach 3dni wiec nie wiem skad wymysliliscie 9 dni. Ma wszystko to co potrzeba, aparat w dzien robi zdjecia nawet nawet, noc tragedia, moim zdaniem na chwile obecna jeden z sensowniejszych telefonow na rynku. Czas czuwania producent podaje 13 dni Zalezy jak kto uzywa telefonu i do czego ?? Tutaj cytat: "W zależności on technologii dostępu radiowego, ustawień sieci i sposobu użytkowania występują różnice w czasie działania." Za duzo gadacie to Wam bateryjki padaja, ja uzywam firmowki, wiec moze dlatego zadziej laduje http://www.nokia.pl/produkty/telefony/nokia-e51/cechy-i-funkcje Cuber a jak Tobie w N95 bateria trzyma ?? Ja czasem przez 2-3 dni mam full a potem w pol dnia leca mi wszystkie kreski Tez tak masz ?? Fakt faktem, ze najwiecej zzera Garmin :gwizdanie: Dobra panowie robota sie skonczyla, lece do domku cos chlapnac i w fifke pociupac
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 A może ktoś chce 6300, nowiutki po ile ? slidy ? Bruno moja N95 wytrzymuje max cały dzien ale Ja dosć dużo rozmawiam :gwizdanie:
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 http://www.joemonster.org/filmy/13409/kobiety[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 16:14_________________________________________________ A może ktoś chce 6300, nowiutki po ile ? slidy ? 300 zeta i jest Twój :gwizdanie: Jakie slidy
boseron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 za tą cene to i ja sie zastanawiam a masz tylko jeden?
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jarko jaki kolor ? kurde pomyliło mi sie z 6500 Sliderem :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 16:17_________________________________________________Boseron , Siemian , Kerczi i kto jeszcze chce..... to jak idziemy dzisiaj gdzies na drinka ?
boseron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 no idziemy, tak sie składa ze moja kobietkę odstawiam do mamusi więc tylko o której i gdzie ?
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 no idziemy, tak sie składa ze moja kobietkę odstawiam do mamusi więc tylko o której i gdzie ? tyrkne do ciebie to sie zgadamy :gwizdanie: Kazik ok 20-30
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 za tą cene to i ja sie zastanawiam a masz tylko jeden? Jeden tylko. Myślcie, bo jak coś to na allegro idzie - później dam foty. Aha, ma sima w orange. Mam jeszcze coś takiego http://images.google.com/images?hl=pl&client=opera&rls=pl&hs=xji&q=LG+ku+990&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 16:22_________________________________________________czarny
boseron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 no idziemy, tak sie składa ze moja kobietkę odstawiam do mamusi więc tylko o której i gdzie ? Kazik ok 20-30 tyrkne do ciebie to sie zgadamy :gwizdanie: ok
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Boseron , Siemian , Kerczi i kto jeszcze chce..... to jak idziemy dzisiaj gdzies na drinka ? Ja proponuje jutro gdzieś wyjść
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jutro to będzie futro :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi