Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no też tak słyszałem o Agnieszkach
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ale o której koleżance mówisz, jak się nazywa ta co pojechała z tobą ze spota To jest Agnieszka, dziewczyna A Tobie co :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 00:18_________________________________________________ Ale o której koleżance mówisz, jak się nazywa ta co pojechała z tobą ze spota To jest Agnieszka, dziewczyna Aha to mówisz że kojarzysz ją z pracy :gwizdanie: Poklikamy na pw jak coś poklikajcie tutaj , może być ciekawie Nie, bo będziesz peploł I tak bedzie... WIELKI BRADA widzi wszystko...
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=mlUmrjafzHA Niezłe intro
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Rzeźnik, a z jakiej pracy sie znacie ?
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tak więc Jarko możesz dopisać na liście + Agnieszka
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Rzeźnik, a z jakiej pracy sie znacie ? Ty tak we wszystko musisz wnikac... ;p Przeciez nie z SATURNA... sorry za OT
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie zrozumiałes Kerczi intencji mojego zapytania :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 a teraz oszalejecie.... http://pkwm.eu/x/ Romantyczny i rozważna ))) :polew:
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cholera właśnie miałem to wkleić na forum bo przed chwilą dostałem linka No cóż, pogratulować gościowi za dobre chęci :polew:
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Holerka , mam pytanko, ale jeszcze nie wiem, czy mógłbym przyjechać z Iwonką, nie wiem jak u niej z zajęciami, ale pytam na przód. ?? I kiedy bym musiał dać znać??? Tak , tak Cuber, niestety, albo stety , Kasi po 6 latach już nie ma.
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 a teraz oszalejecie.... http://pkwm.eu/x/ Romantyczny i rozważna ))) :polew: :polew:
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 chodzi mi oczywiscie o urodziny klubu.
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Holerka , mam pytanko, ale jeszcze nie wiem, czy mógłbym przyjechać z Iwonką, nie wiem jak u niej z zajęciami, ale pytam na przód. ?? I kiedy bym musiał dać znać??? Tak , tak Cuber, niestety, albo stety , Kasi po 6 latach już nie ma. o prosze jak sie swiat zmienia............ hmmm pisz do Jarko PW
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 o prosze jak sie swiat zmienia Daj spokuj , masakra , nie mogłem sie pozbierać, ale ostatnio coś odżywam , po poznaniu "I"
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie bede wnikał w dalsze szczegóły
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie bede wnikał w dalsze szczegóły Może na zlocie coś pogadamy, , an pewno wypijemy
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 o prosze jak sie swiat zmienia............ hmmm pisz do Jarko PW Tak, Wszyscy piszcie do mnie PW [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 00:47_________________________________________________ Holerka , mam pytanko, ale jeszcze nie wiem, czy mógłbym przyjechać z Iwonką, nie wiem jak u niej z zajęciami, ale pytam na przód. ?? I kiedy bym musiał dać znać??? Tak , tak Cuber, niestety, albo stety , Kasi po 6 latach już nie ma. Pisz PW to sie dogadamy
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 czekaj to i ja napisze... Dam nawet Twoje PW grupie mailingowej... uuu ale mi sie wlaczylo zaczepianie ;p
Rekomendowane odpowiedzi