Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko co sie złoscisz taka Twoja rola ....zreszta sam chciałes wiec nie narzekaj :gwizdanie: Może na zlocie coś pogadamy, , an pewno wypijemy mysle ze napewno
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Holerka , mam pytanko, ale jeszcze nie wiem, czy mógłbym przyjechać z Iwonką, nie wiem jak u niej z zajęciami, ale pytam na przód. ?? I kiedy bym musiał dać znać??? Tak , tak Cuber, niestety, albo stety , Kasi po 6 latach już nie ma. Tak, Wszyscy piszcie do mnie PW Ok przyjąłem , nie no nie weim jak "i" z zajeciami, więc nie zapeszam. A ja , chocby pierony je...ły , to ze Szwecji przyjade, jakiegoś takiego wkurwa chwyciłem. , i czuje potrzebe przybycia. o prosze jak sie swiat zmienia............ hmmm pisz do Jarko PW
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko co sie złoscisz taka Twoja rola ....zreszta sam chciałes wiec nie narzekaj :gwizdanie: A Twoja jaka Pablo, jestes pewny tej Agnieszki :?: Żebym za tydzień znowu nie musiał zmieniać :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko co sie złoscisz taka Twoja rola ....zreszta sam chciałes wiec nie narzekaj :gwizdanie: A Twoja jaka Pablo, jestes pewny tej Agnieszki :?: Żebym za tydzień znowu nie musiał zmieniać :gwizdanie: Trzeba być twardym , a nie miętkim
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 A Twoja jaka Ty tam dobrze wiesz jaka
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko co sie złoscisz taka Twoja rola ....zreszta sam chciałes wiec nie narzekaj :gwizdanie: A Twoja jaka Pablo, jestes pewny tej Agnieszki :?: Żebym za tydzień znowu nie musiał zmieniać :gwizdanie: :polew: :polew: to wpisz +1
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Holerka , mam pytanko, ale jeszcze nie wiem, czy mógłbym przyjechać z Iwonką, nie wiem jak u niej z zajęciami, ale pytam na przód. ?? I kiedy bym musiał dać znać??? Tak , tak Cuber, niestety, albo stety , Kasi po 6 latach już nie ma. Tak, Wszyscy piszcie do mnie PW o prosze jak sie swiat zmienia............ hmmm pisz do Jarko PW Ok przyjąłem , nie no nie weim jak "i" z zajeciami, więc nie zapeszam. A ja , chocby pierony je...ły , to ze Szwecji przyjade, jakiegoś takiego wkurwa chwyciłem. , i czuje potrzebe przybycia. Lepiej teraz zaklepać miejsce, żeby nie brakło Później damy termin decyzji ostatecznych [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 00:54_________________________________________________ A Twoja jaka Ty tam dobrze wiesz jaka Nie prowokuj
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jarko co sie złoscisz taka Twoja rola ....zreszta sam chciałes wiec nie narzekaj :gwizdanie: A Twoja jaka Pablo, jestes pewny tej Agnieszki :?: Żebym za tydzień znowu nie musiał zmieniać :gwizdanie: Jarko no wiesz co zatkało mnie Oczywiście
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 Pablo ale wiesz ze nie bedziesz sam w pokoju :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no z tymi Agnieszkami to niepewna sprawa Pablo , starzy ją puszczą?
KERCZI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no z tymi Agnieszkami to niepewna sprawa Pablo , starzy ją puszczą? powiedzialbym cos glupiego....ale nie wypada... ;p
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no z tymi Agnieszkami to niepewna sprawa Pablo , starzy ją puszczą? powiedzialbym cos glupiego....ale nie wypada... ;p no właśnie , uważaj na słowa bo naklejki jeszcze nie dostałeś :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Pablo ale wiesz ze nie bedziesz sam w pokoju :polew: Spoko, nie przeszkadza mi to no z tymi Agnieszkami to niepewna sprawa Pablo , starzy ją puszczą? Ty lepiej nic nie mów bo nie widziałeś :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 powiedzialbym cos glupiego....ale nie wypada... wal smiało
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no z tymi Agnieszkami to niepewna sprawa Pablo , starzy ją puszczą? powiedzialbym cos glupiego....ale nie wypada... ;p już po 22.00
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cytat: marcin j Dzisiaj o 00:50 Cytat: jarko Dzisiaj o 00:47 Cytat: Cuber Dzisiaj o 00:32 Cytat: marcin j Dzisiaj o 00:30 Holerka , mam pytanko, ale jeszcze nie wiem, czy mógłbym przyjechać z Iwonką, nie wiem jak u niej z zajęciami, ale pytam na przód. ?? I kiedy bym musiał dać znać??? Tak , tak Cuber, niestety, albo stety , Kasi po 6 latach już nie ma. Tak, Wszyscy piszcie do mnie PW o prosze jak sie swiat zmienia............ hmmm pisz do Jarko PW Ok przyjąłem , nie no nie weim jak "i" z zajeciami, więc nie zapeszam. A ja , chocby pierony je...ły , to ze Szwecji przyjade, jakiegoś takiego wkurwa chwyciłem. , i czuje potrzebe przybycia. Lepiej teraz zaklepać miejsce, żeby nie brakło Później damy termin decyzji ostatecznych To dawaj mnie + "I" , a jak nie będzie mogła to z Cubrem i Dominiką będe spał
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dobra panowie, koniec tematu o Agnieszkach :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Cuber i reszta to finladia , czy whisky, ja w sumie whisky????????????????
Rekomendowane odpowiedzi