marcin j Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A pytanko odnosnie zlotu w bukowinie , jak wyglada sprawa z pokojami , jakie są opcje . Tu pisze bo wydaje mysle , ze najszybciej znajde tu odpowiedź ??
boseron Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 widze ze nic nie straciłem za cały dzień cos mało spamowaliście
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 A pytanko odnosnie zlotu w bukowinie , jak wyglada sprawa z pokojami , jakie są opcje . Tu pisze bo wydaje mysle , ze najszybciej znajde tu odpowiedź ?? Bedzie info na ten temat na ogólnym :gwizdanie:
boseron Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Tak to było moje autko. Boseron przecież się mnie już pytałeś jak byliśmy kiedyś na Kaziku. ZIP (czyli zabawa i picie) :> przy piciu nie do końca wszystko sie pamięta[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 01:15_________________________________________________Panowie ja spadam do spania
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 co tam pijaki? leci jak co miesiac?? w tym weeku powtorka z rozrywki?
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 hmmmm myśle ze damy rade no to good...ja musze za rozwalonego palucha nadrobic bo przy czujniku i tubie zamknelem drzwi razem z palcem w srodku...
siemian Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a jak tuba działa? Wzmacniacz podpięty?
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Kerczi do wesela sie zagoi Panie to dopiero lato 2010 wiec kur*a powinno Siemian dziala ale na starym wzmacniaczu, ale bas o wiele lepiej. Musze tylko jeszcze maty wygluszajace zalozyc bo blotniki slychac
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 tez myslałem o tych matach , jak bedziesz rezał daj info spadam w kime
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 tez myslałem o tych matach , jak bedziesz rezał daj info spadam w kime Ok. spij dobrze, ja tez spadam wiec siemian gasi sijas
siemian Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 no to ja gasze światło. Tylko nie zapalajcie rano za mocno bo mnie obudzicie :> :> :>
Rekomendowane odpowiedzi