ozi_wells Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Trzeniek , zadne komplety tylko sztuki, zadowolicie sie kazdy po jednej jak dostanie?? no to teraz pojechałes jak mozna zamówic 5 ramek , nawet do pary nie jest ja w takim razie moge moją jedną odstąpic komus kto tez ma jedną
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Dobra oddam Wam jedna moja 2x nex 1x ozi 1x perfidny i koniec.pl[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 16:22_________________________________________________no OZI niektorzy maja blende z przodu
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie no spoko KERCZI, to ja zamowie na nastepna edycje, zreszta juz jest. Jak juz uwazacie
ozi_wells Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Dobra oddam Wam jedna moja 2x nex 1x ozi 1x perfidny i koniec.pl nie no w taki razie ja moge odstąpic tą jedną moją co by do pary miał ktos co nie ma wogóle ramek klubowych. ja mam stare wiec nie ma tragedii.[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 16:25_________________________________________________a KERCZI ty chyba i tak potrzebujesz tylko 1 do b7 no nie ?????
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja bede robil za tydzien nowe bo te sa naprawde lipaaaa To moge komus zrobic
ozi_wells Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja bede robil za tydzien nowe bo te sa naprawde lipaaaa To moge komus zrobic ja jestem chętny, a jak robisz to mozna tam jeszcze jakos wcisnąć nick klubowy.
krzyniek Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ale sobie słodzicie panowie :gwizdanie: btw: Legia Legia Legia........ :polew: ps. tylko nie mówcie że dolewam oliwy do ognia :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 joł co tam słychac ? ja mam narazie sesje i tak jakos brak ochoty na wszystko chociaz mogłbym sie dzisiaj poscigac na rybkach :gwizdanie:
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 joł co tam słychac ? ja mam narazie sesje i tak jakos brak ochoty na wszystko chociaz mogłbym sie dzisiaj poscigac na rybkach :gwizdanie: w soboty tez sie gonia? dawniej jezdzilem w piatki popatrzec to bylo jak pod m1 aut
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 joł co tam słychac ? ja mam narazie sesje i tak jakos brak ochoty na wszystko chociaz mogłbym sie dzisiaj poscigac na rybkach :gwizdanie: w soboty tez sie gonia? dawniej jezdzilem w piatki popatrzec to bylo jak pod m1 aut nie, w sobote tam raczej nikogo nie ma
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Sokol jak tam po wizycie na Śląsku ? :gwizdanie:
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 aaaaaaa to sokol dlatego chce sie poscigac aligator?
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Sokol jak tam po wizycie na Śląsku ? :gwizdanie: spoko, naprawde w porządku koles, pogadac z nim mozna no i robi dobre programy aaaaaaa to sokol dlatego chce sie poscigac aligator? taaa
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 sokol mozemy sie poscigac :naughty: hehe. CO wykrzesałeś z tego motorku?
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 no to pochwal sie co Ci wyszło jakis wykresik :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 sokol mozemy sie poscigac :naughty: hehe. CO wykrzesałeś z tego motorku? raczej sobie odpuść , sokół ma dużo więcej :gwizdanie: brawo Kamil i napisz ile masz bo jak nie to sam powiem [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:00_________________________________________________skurw.syny talibany zabiły POLAKA ;(
Wihajster Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 19:00_________________________________________________skurw.syny talibany zabiły POLAKA ;( i to krakowiaka
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 na seryjnym turbie zmienie turbo na brd + wtryski 230 i powinno byc 190 - 200 KM ale narazie pojezdze tak
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 pięknie no ale chłopak zna się na robocie
Rekomendowane odpowiedzi