nex Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 sokol w poniedzialek zamawiam wskazniki w sumie mnie wyjdzie ponad 400 ale warto
KiniaJ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ucz sie ucz nowy klubowicze juz czekają na vagowanie na spocie no czekaja:) tylko nie wiem czy dojada, dzis mi znowu autko padlo sic;/ zapalilo, rozgrzalam z 5min elgancko odsniezylam, daje lekko gazu i zgaslo. To samo mialam 2tyg temu, okazlao sie ze cos na przewodach paliwowych byl syf, przeczyscili i znowu to samo;/ mmusialm sobie przypomniec gdzie jest przystanek zeby wrocic do domu:) nic tylko sie upic w domu zostaje;/
themOn Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ucz sie ucz nowy klubowicze juz czekają na vagowanie na spocie no czekaja:) tylko nie wiem czy dojada, dzis mi znowu autko padlo sic;/ zapalilo, rozgrzalam z 5min elgancko odsniezylam, daje lekko gazu i zgaslo. To samo mialam 2tyg temu, okazlao sie ze cos na przewodach paliwowych byl syf, przeczyscili i znowu to samo;/ mmusialm sobie przypomniec gdzie jest przystanek zeby wrocic do domu:) nic tylko sie upic w domu zostaje;/ hmm, zapraszamy na spota w niedziele jak dojedziesz, moze na vagu lub organolepytycznie cos stwierdzimy, jak nie to polecam zaklad przystojniaka sokolanh
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 sokol jedzie na walentynki do wrocka [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:53_________________________________________________jak auto nie odpala to vag nie pomoże - tak maro?[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:54_________________________________________________no chyba że jakieś błędy pozostały ?
nex Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siema demon. Juz nie masz najszybszej B5 wkurwiles sie?
themOn Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 siema demon. Juz nie masz najszybszej B5 jak to? pojawil sie jakis cwaniak ? [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:56_________________________________________________ sokol jedzie na walentynki do wrocka [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:53_________________________________________________jak auto nie odpala to vag nie pomoże - tak maro?[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:54_________________________________________________no chyba że jakieś błędy pozostały ? jak nie odpala to ciezko bedzie cokolwiek zvagowac, dlatego napisalem ze jak uda jej sie odpalic tego pazdziocha to niech wpadnie na spota, moze cos na programie da sie zobaczyc, lub pod maska
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Marek a jest jakas strona gdzie można zobaczyć jak się analizuje i interpretuje logi? Dzisiaj sokół mnie nauczył jak szukać błędów
KiniaJ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 a to pech, wszyscy z Vagami niedostpeni w ten weekend:( (Tytus, Sokol) nie ma to jak 13nastego nic mam akurat transport i jade do auta zeby go przepchac w jakies w maire sensowen miejsce, bo ostatnio mam sklonnosci do parkowanie na skretach i dzis tak wlasnie zaprkowalam:D wiec wole spac spokojnie i rano miec lusterka, dozgadania czekam na jakis wolnych w ten weekend vagowcow, hej :>
themOn Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Marek a jest jakas strona gdzie można zobaczyć jak się analizuje i interpretuje logi? Dzisiaj sokół mnie nauczył jak szukać błędów oczywscie ze jest - na forum w diagnostyce vag
themOn Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 a to pech, wszyscy z Vagami niedostpeni w ten weekend:( (Tytus, Sokol) nie ma to jak 13nastego nic mam akurat transport i jade do auta zeby go przepchac w jakies w maire sensowen miejsce, bo ostatnio mam sklonnosci do parkowanie na skretach i dzis tak wlasnie zaprkowalam:D wiec wole spac spokojnie i rano miec lusterka, dozgadania czekam na jakis wolnych w ten weekend vagowcow, hej :> to znaczy, ze umarlo gdzies na zakrecie i tak stoi ?
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Piotrze, masz jeszcze: http://forum.tdi-tuning.pl/index.php http://tdi.pl/component/option,com_smf/Itemid,5/ do poczytania, jakby wiedza na naszym forum była za mała [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 22:05_________________________________________________ a to pech, wszyscy z Vagami niedostpeni w ten weekend:( (Tytus, Sokol) nie ma to jak 13nastego nic mam akurat transport i jade do auta zeby go przepchac w jakies w maire sensowen miejsce, bo ostatnio mam sklonnosci do parkowanie na skretach i dzis tak wlasnie zaprkowalam:D wiec wole spac spokojnie i rano miec lusterka, dozgadania czekam na jakis wolnych w ten weekend vagowcow, hej :> Trzeniu Ci zvaguje
KiniaJ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 no na skrecie postawilam auto i nie zdazylam ruszyc i padlo, w sumie dobrze ze nie ruszylam bo bym stala na srodku drogi i znowu assistance. Niesttey bylo pozno i na okolo malo ludzi wiec nie udalo mi sie przepchac te 3-4metry by uciec z tego skretu. Dzwonilam do mechanika co ostatnio mi to auto uruchomil i mowi ze ma taki lopatologiczny sposob ze kupuje sie "plaga -spray do tapicerki i wtryskuje sie na czy do kolektora" i pdoobno zapala. Dodal tez troche innego paliwka i podobno auto wtedy ruszylo. Zncie taki sposob?
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 plaka sie nie używa do tego jesli juz to odtłuszczacz do hamulców ale to sie robi jak pompa sie zapowietrzy watpie ze to przez paliwo
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 http://lawka.pl/filmy/23/...yjny_na_swiecie <- mistrzostwo świata, popłakałem sie
Perfidny Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 genialna psina , widocznie pacyfista
Rekomendowane odpowiedzi