Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sokol w poniedzialek zamawiam wskazniki :decayed: w sumie mnie wyjdzie ponad 400 ale warto :cool1:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ucz sie ucz

nowy klubowicze juz czekają na vagowanie na spocie :decayed:

no czekaja:) tylko nie wiem czy dojada, dzis mi znowu autko padlo sic;/ zapalilo, rozgrzalam z 5min elgancko odsniezylam, daje lekko gazu i zgaslo. To samo mialam 2tyg temu, okazlao sie ze cos na przewodach paliwowych byl syf, przeczyscili i znowu to samo;/ mmusialm sobie przypomniec gdzie jest przystanek zeby wrocic do domu:)

nic tylko sie upic w domu zostaje;/

Opublikowano

zdrowie :drunk:

Opublikowano

ucz sie ucz

nowy klubowicze juz czekają na vagowanie na spocie :decayed:

no czekaja:) tylko nie wiem czy dojada, dzis mi znowu autko padlo sic;/ zapalilo, rozgrzalam z 5min elgancko odsniezylam, daje lekko gazu i zgaslo. To samo mialam 2tyg temu, okazlao sie ze cos na przewodach paliwowych byl syf, przeczyscili i znowu to samo;/ mmusialm sobie przypomniec gdzie jest przystanek zeby wrocic do domu:)

nic tylko sie upic w domu zostaje;/

hmm, zapraszamy na spota w niedziele jak dojedziesz, moze na vagu lub organolepytycznie cos stwierdzimy, jak nie to polecam zaklad przystojniaka sokolanh ;)

Opublikowano

sokol jedzie na walentynki do wrocka :naughty:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:53_________________________________________________jak auto nie odpala to vag nie pomoże - tak maro?[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:54_________________________________________________no chyba że jakieś błędy pozostały ?

Opublikowano

siema demon. Juz nie masz najszybszej B5 :decayed:

wkurwiles sie? :decayed:

Opublikowano

siema demon. Juz nie masz najszybszej B5 :decayed:

jak to? pojawil sie jakis cwaniak ? :D

[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:56_________________________________________________

sokol jedzie na walentynki do wrocka :naughty:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:53_________________________________________________jak auto nie odpala to vag nie pomoże - tak maro?[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 21:54_________________________________________________no chyba że jakieś błędy pozostały ?

jak nie odpala to ciezko bedzie cokolwiek zvagowac, dlatego napisalem ze jak uda jej sie odpalic tego pazdziocha to niech wpadnie na spota, moze cos na programie da sie zobaczyc, lub pod maska :)

Opublikowano

Marek a jest jakas strona gdzie można zobaczyć jak się analizuje i interpretuje logi?

Dzisiaj sokół mnie nauczył jak szukać błędów :decayed:

Opublikowano

a to pech, wszyscy z Vagami niedostpeni w ten weekend:( (Tytus, Sokol) nie ma to jak 13nastego :polew:

nic mam akurat transport i jade do auta zeby go przepchac w jakies w maire sensowen miejsce, bo ostatnio mam sklonnosci do parkowanie na skretach i dzis tak wlasnie zaprkowalam:D wiec wole spac spokojnie i rano miec lusterka, dozgadania czekam na jakis wolnych w ten weekend vagowcow, hej :>

Opublikowano

Marek a jest jakas strona gdzie można zobaczyć jak się analizuje i interpretuje logi?

Dzisiaj sokół mnie nauczył jak szukać błędów :decayed:

oczywscie ze jest - na forum w diagnostyce vag :)

Opublikowano

a to pech, wszyscy z Vagami niedostpeni w ten weekend:( (Tytus, Sokol) nie ma to jak 13nastego :polew:

nic mam akurat transport i jade do auta zeby go przepchac w jakies w maire sensowen miejsce, bo ostatnio mam sklonnosci do parkowanie na skretach i dzis tak wlasnie zaprkowalam:D wiec wole spac spokojnie i rano miec lusterka, dozgadania czekam na jakis wolnych w ten weekend vagowcow, hej :>

to znaczy, ze umarlo gdzies na zakrecie i tak stoi ?

Opublikowano

Grill w nowym S-LINE ICE EDITION ;p

dsc00016.jpg

Opublikowano

Piotrze, masz jeszcze:

http://forum.tdi-tuning.pl/index.php

http://tdi.pl/component/option,com_smf/Itemid,5/

do poczytania, jakby wiedza na naszym forum była za mała :decayed:[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 22:05_________________________________________________

Trzeniu Ci zvaguje :naughty:

Opublikowano

no na skrecie postawilam auto i nie zdazylam ruszyc i padlo, w sumie dobrze ze nie ruszylam bo bym stala na srodku drogi i znowu assistance. Niesttey bylo pozno i na okolo malo ludzi wiec nie udalo mi sie przepchac te 3-4metry by uciec z tego skretu.

Dzwonilam do mechanika co ostatnio mi to auto uruchomil i mowi ze ma taki lopatologiczny sposob ze kupuje sie "plaga -spray do tapicerki i wtryskuje sie na czy do kolektora" i pdoobno zapala. Dodal tez troche innego paliwka i podobno auto wtedy ruszylo. Zncie taki sposob?:)

Opublikowano

plaka sie nie używa do tego :wallbash:

jesli juz to odtłuszczacz do hamulców

ale to sie robi jak pompa sie zapowietrzy

watpie ze to przez paliwo

Opublikowano

zdrowie :drunk:

najlepszego :drunk: