Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ten nic tylko allegro nocą :decayed:

Opublikowano

Siema,ale mi sie nie chce siedziec w robocie :thumbdown: A jutro uczelnia nawet nie ma kiedy sie napic :no:

Opublikowano

jestem w Krzeszowicach do niedzieli

ja jestem tu już 30 lat :) co ty w moje mieścinie porabiasz ?

niedlugo tam będe mieszkał :decayed:, a dokładnie w Żarach.

W którym miejscu mieszkasz dokładnie? Moja narzeczona ma sklep zoologiczny w krzeszowicach na szkolnej na przeciwko komunalki. Ja w krzeszowicach jestem prawie cały czas[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 09:52_________________________________________________

On tam dobrze robi :gwizdanie:

:bicz: :bicz: :bicz: czekaj jak Ci dobrze zrobie, wpadne na jarmark w poniedziałek i Ci klientów wypłosze :evil:

Opublikowano

:hi: :hi:

Jou, jou, jou... nareszcie piatek... :naughty:

Widzieliscie tego granatowego audika co sie zlamal na pol ???

Mam pps-a i ewentualnie eml, ale nie wiem jak to wkleic na forum :angry: No chyba ze juz bylo ??

Z tego co widze to chyba tylko moge zainteresowanym podeslac na emila :naughty:

Druga sprawa, od wczoraj jak hamuje to mi cos w lewym przednim kole tak jakby ocieralo i ABS jakby slabiej dzialal niz wczesniej, zanim zaloze nowy watek to Was zapytam :gwizdanie: O ch... tu chodzi... :kwasny:

Dobra wracam do pracy...

Opublikowano

:bicz: :bicz: :bicz: czekaj jak Ci dobrze zrobie, wpadne na jarmark w poniedziałek i Ci klientów wypłosze :evil:

Nex, Ty brutalu :decayed:

Druga sprawa, od wczoraj jak hamuje to mi cos w lewym przednim kole tak jakby ocieralo i ABS jakby slabiej dzialal niz wczesniej, zanim zaloze nowy watek to Was zapytam :gwizdanie: O ch... tu chodzi... :kwasny:

Klocki, tarcze dobre :?:

Opublikowano

niedlugo tam będe mieszkał :decayed:, a dokładnie w Żarach.

W którym miejscu mieszkasz dokładnie? Moja narzeczona ma sklep zoologiczny w krzeszowicach na szkolnej na przeciwko komunalki. Ja w krzeszowicach jestem prawie cały czas[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 09:52_________________________________________________

a no to byłem jakieś 2 tyg temu u twojej narzeczonej ... w interesach oczywiście , kojarze :) mieszkam w rynku , możemy się spyknąć na jakieś pifko ale dziś wyjeżdzam na tydzień . zbierze na s sie więcej i zrobimy konkurencję spotom krakowskim hahah
Opublikowano

hehehe zaraz tam jade :naughty:. mozemy wypic piwko za godzinke jak bede, bo bede o 16 jechał autem

Opublikowano

No, niedawno sprawdzane i byly dobre... koles w diagnostyce powiedzial ze 1,5 roku bez problemu pojezdze...

Opublikowano

No, niedawno sprawdzane i byly dobre... koles w diagnostyce powiedzial ze 1,5 roku bez problemu pojezdze...

No ale teraz masz więcej kucy, mocniej i częściej hamujesz, na pewno sie pozmieniało :decayed:

Opublikowano

rzeznik jak cos dzwoń

pozdro

Opublikowano

zbierze na s sie więcej i zrobimy konkurencję spotom krakowskim hahah

Zróbcie w poniedziałki to Wam pomogę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Witajta Krakowiaki :hi:

Opublikowano

Elo all :hi:

Panowie dzisiaj przed południem był napad na Kazimierzu na lombard i zastrzelili dwóch pracowników w tym właściciela ;(

Dowiedziałem się teraz w TVN24, blokady są wystawione na ulicach podobno.

http://wiadomosci.onet.pl/2681,1920485,krakow_napad_na_lombard_wlasciciel_nie_zyje,wydarzenie_lokalne.html

Opublikowano
  • Autor

to pewnie dlatego na autobanie przy każdym wyjeździe stali "Policemani"

Opublikowano

to pewnie dlatego na autobanie przy każdym wyjeździe stali "Policemani"

W tym miejscu zrobili blokadę bo jest szczyt nato w krk.[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 13:31_________________________________________________Komu zapakować :evil:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3855488

Opublikowano

elo

ja wczoraj wrocilam do grona kierowcow, autko hula:)

dlatego wybieram sie na zakopane, myslalam popoludniu/wieczorem, niestety cos mi kamerki nie dziaja i nie mam podgladu na zakopianke i na wyjazd z krk. I sie zastanawiam czy utkne w korku, macie moze podglad na tamte rejony jak tak to dzieki za info. (CB tez nie mam :kox:)

pozdro

Opublikowano

http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/cam_hst.php?ns=363[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 14:13_________________________________________________Zapraszam tutaj:

http://www.a4-klub.pl/smf/krakow_online-t64403.0.html

wystarczy troszku pokombinować i mamy co chcemy :wink4:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 14:14_________________________________________________http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/cam_hst.php?ns=40[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 14:15_________________________________________________http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/cam_hst.php?ns=233[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 14:16_________________________________________________I ostatnia :tongue4:

http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/cam_hst.php?ns=234

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.