jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie. /-/Desperatka. Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:MYŚLAŁAM ŻE MNIE KOCHASZ, wciskając ŁZY oraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHŁOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA. Sumując: MAŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwości zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności.. Osobiście polecamy DOBRE_JEDZENIE lub SEX_BIELIZNĘ. Bardzo przydatne będą też albo inne programy: NIE_JESTEM_ZMĘCZONA, MAM_NASTRÓJ, MAM_DZIŚ_OCHOTĘ. Powodzenia Dział Techniczny
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj rezałem nową Skodę Superb i powiem wam że środek robi wielkie wrażenie a co sprzatałes ją czy co podobno odkurzał z sierści fotele kur zaluje ze nie jade do bukowiny :>
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 kur zaluje ze nie jade do bukowiny :> Powiedz przyszłej żonie że to jako podróż poślubna i pakuj walizki Miejsca jeszcze są :gwizdanie:
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 czyta, bo ma moje konto u siebie tez zalogowane , przemow jej [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:14_________________________________________________Witam wszystkich :> Mój kochany Narzeczony mówi coś o wyjeździe do Bukowiny.. kiedy to ma być? robi maślane oczy :> to może coś z tego będzie.. pozdrawiam serdecznie Ula
Tukan Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam wszystkich :> Mój kochany Narzeczony mówi coś o wyjeździe do Bukowiny.. kiedy to ma być? robi maślane oczy :> to może coś z tego będzie.. pozdrawiam serdecznie Ula Napewno cos bedzie Uznajcie to jako podróz przed slubna
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam wszystkich :> Mój kochany Narzeczony mówi coś o wyjeździe do Bukowiny.. kiedy to ma być? robi maślane oczy :> to może coś z tego będzie.. pozdrawiam serdecznie Ula No za te oczy to chyba mu nie odmówisz jeszcze taki Kochany Kliknij i poczytaj: http://www.a4-klub.pl/smf/iii_urodziny_a4_klubu_w_bukowinie_tatrzanskiej_zapisy-t56587.0.html Zapraszzamy serdecznie P.S. Żona mnie szturcha że za te oczy tez by sie zgodziła
Wąski Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 czyta, bo ma moje konto u siebie tez zalogowane , przemow jej [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:14_________________________________________________Witam wszystkich :> Mój kochany Narzeczony mówi coś o wyjeździe do Bukowiny.. kiedy to ma być? robi maślane oczy :> to może coś z tego będzie.. pozdrawiam serdecznie Ula Ulaaaaaaaaala puść biednego Nexa Exa [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:39_________________________________________________a oczy to On robi co tydzień w Galerii :polew: i nie tylko
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ulaaaaaaaaala puść biednego Nexa Exa Razem jadą
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 hehhhe samego nexa nie ma mowy Sprawa wygląda tak, że bardzo byśmy chcieli jechać, ale w ten weekend co jest wyjazd mam szkołę.. i niestety nie uda mi się jej ominąć. Chcialam nawet jakoś to zalatwić ale nie da rady Poza tym na dzień dzisiejszy nie wiadomo jak się sprawa rozwinie z autem. Następnym razem na pewno się wybierzemy P.S całą winę biorę na siebie jeszcze raz pozdrawiam Ula
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 P.S całą winę biorę na siebie jeszcze raz pozdrawiam Ula Osz Ty niegrzeczna dziewczynko :bicz3:
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 :naughty: daruj jej , next razem na pewno pojedziemy[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:03_________________________________________________no i mowilam że powiedzą "nex nie żeń się :>" hehehehehe Ula
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 no i mowilam że powiedzą "nex nie żeń się :>" hehehehehe Ula Ja mu nic nie powiem, sam to zrozumie :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Nex , zrób oczy jak kot ze shreka to Cię kobita puści samego
Tytus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Tak to tylko jeden taki z forum mi mowi.. który to?? czy to Zbych z12
Rekomendowane odpowiedzi