siemian Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nio wiesz Ogr jeszcze nie do końca potrafie nad tym zapanować, pewnie za mlody jestem :decayed:
Cuber Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 nio wiesz Ogr jeszcze nie do końca potrafie nad tym zapanować, pewnie za mlody jestem :decayed: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Pablo , niestety ale z Huty dochodzą później wiadomosci na serwer klubowy :polew: Ha ha ha nio wiesz Ogr jeszcze nie do końca potrafie nad tym zapanować, pewnie za mlody jestem :decayed: :polew: No wiesz co, jak możesz się przyznawać do takich rzeczy
siemian Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no wiesz a jak leży obok mnie w pokoju czarna podsufitka czekająca na rezanko to już w ogóle, można mieć pięć falstartów pod rząd :polew:
Cuber Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 no wiesz a jak leży obok mnie w pokoju czarna podsufitka czekająca na rezanko to już w ogóle, można mieć pięć falstartów pod rząd :polew: nie chce wiedziec cco teraz robisz. ..... tricepsa wyrabiasz co ? :polew:
siemian Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 nie nie bo jeszcze bym sobie na biało przemalował podsufitke przez przypadek :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 nie nie bo jeszcze bym sobie na biało przemalował podsufitke przez przypadek :polew: :polew: :shocked:
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 U mnie niedlugo bedzie czekac bixenon.. czyli powitamy Cię w gronie parujących lamp
ykk Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 TrueOgre beda jakies profity z tego powodu..?
siemian Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no co z tym bicepsem to mówimy przeciez o piciu alkoholu (wyrabia się od toastów) :> A po alkoholu mam rózne pomysły. Jak potrafiłem włożyć telefon do gotującej wody to może i wpadne na pomysł żeby podsufitke przemalować sprayem. A Wy od razu o jakiś świństwach... Powiem wam że macie chyba jakieś nieczyste myśli :polew:
ykk Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Mialem dzis umyc auto, a ze ałura nie sprzyja, to dalej bede sie poruszac takim gnojem..
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Mialem dzis umyc auto, a ze ałura nie sprzyja, to dalej bede sie poruszac takim gnojem.. u mnie właśnie sypie śnieg
ykk Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Trzeniu u mnie tez niech juz wiosna przyjdzie..
PABLO Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 A ja idę w kimę bo rano nie wstane. Dobrej nocki
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Pablo sprawdz tam u siebie po ile macie karty SD 2 i 4 GB
siemian Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Wchodzi staruszek do konfesjonału i nawija: - Mam 92 lata. Mam wspaniałą żonę , która ma 70 lat. Mam dzieci, wnuki i prawnuki. Wczoraj podwoziłem samochodem trzy nastolatki. Zatrzymaliśmy się w motelu i uprawiałem seks z wszystkimi trzema... - Czy żałujesz, synu, tego grzechu? - Jakiego grzechu? - Co z Ciebie za katolik? - Jestem żydem... - To czemu mi to wszystko opowiadasz? - Wszystkim opowiadam!
Rekomendowane odpowiedzi