Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 My tez dzieki za spota, szkoda tylko, ze sam sie nafukalem i mnie zona prosto do domu a nie na dziw...i zawiozla
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 My tez dzieki za spota, szkoda tylko, ze sam sie nafukalem i mnie zona prosto do domu a nie na dziw...i zawiozla jakbyś był bez żony :gwizdanie:
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 cuber swiatla dobrze swieca, tylko jeden mi po drodze mrugal dziekuje
Cuber Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 cuber swiatla dobrze swieca, tylko jeden mi po drodze mrugal dziekuje heheh no moze ciut za wysoko :gwizdanie: to sobie zniż jak coś
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 PS. Green Peace zawiadomilem o przypadku z golebiem. Prawdopodobnie zostanie zwolana specjalna komisja do zbadania okolicznosci zdarzenia
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 PS. Green Peace zawiadomilem o przypadku z golebiem. Prawdopodobnie zostanie zwolana specjalna komisja do zbadania okolicznosci zdarzenia Raczej powinni wysłać psychologa do Pabla
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 cuber swiatla dobrze swieca, tylko jeden mi po drodze mrugal dziekuje heheh no moze ciut za wysoko :gwizdanie: to sobie zniż jak coś wyjdzie w praniu, jakby cos, to juz wiem gdzie krecic [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:27_________________________________________________ PS. Green Peace zawiadomilem o przypadku z golebiem. Prawdopodobnie zostanie zwolana specjalna komisja do zbadania okolicznosci zdarzenia Raczej powinni wysłać psychologa do Pabla Myslisz, ze chlopak popadl w depresje?
marcin j Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witka , dopiero teraz dotarłem , bo 2 godzinki stałemw korku za raz za krakowem , niezła kraksa była, BtW, jakies srebrne b5 nie wiem z czym. . Ozi dzieki za blaszki , Trzeniu autko , nawet jedzie mimo drobnych usterek, a reszcie za bardzo miłe spotkanko.
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 nasze wyglądają prawie jak bliźniaki fajnie że wpadłeś
Cuber Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 bo 2 godzinki stałemw korku za raz za krakowem , niezła kraksa była, BtW, jakies srebrne b5 nie wiem z czym. tez slyszałem o tym dzwonie , ktoś mówił ze ofiary smiertelne były :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 nasze wyglądają prawie jak bliźniaki fajnie że wpadłeś Racja, kilka różnic jest , np ledy no na letnich , twój będzie wyższy. bo 2 godzinki stałemw korku za raz za krakowem , niezła kraksa była, BtW, jakies srebrne b5 nie wiem z czym. tez slyszałem o tym dzwonie , ktoś mówił ze ofiary smiertelne były :gwizdanie: masakra , nie wyglądało to dobrze, a objazdy przez wiochy, bo 2 pasy zblokowane.
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 no na letnich , twój będzie wyższy. nie będzie , średnica koła będzie taka sama
marcin j Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ozi dzieki za blaszki nie ma sprawy dodatkowo cos na zlocie łykniemy [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 00:15_________________________________________________ no na letnich , twój będzie wyższy. nie będzie , średnica koła będzie taka sama na wszystko ma odpowiedź
siemian Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a mnie sie dzisiaj urwał zawias w schowku już po raz drugi i chyba nic już z tym nie zrobie. Trzeba skombinować nowe drzwiczki...
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie moze nie bede oryginalny jak powiem dzieki za spocika...... dzis widziałem nowe twarze niektóre bardzo nieśmiałe.... wiem wiem przestraszyli się Pingwina Pablo uwazaj na gołębie , Trzeniek wyciąg ręce z kieszeni jak do mnie rozmawiasz dzis faktycznie ludziska dopisali oby tak zawsze
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Boseron , dzisiaj to mnie zszokowałeś z tymi składanymi lusterkami
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Boseron , dzisiaj to mnie zszokowałeś z tymi składanymi lusterkami bo kiedys to był s line tylko mi emblemaciki pourywali
Rekomendowane odpowiedzi