KERCZI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian to każdy Cie już objeżdża ? objeżdża , dojeżdża jeden ch.... :polew: :polew:
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sokól co tak szalejesz po tym mogilskim no ty zacząłes szalec jak mnie zobaczyłes, juz prawy pas i ogien, szkoda że sie zaraz konczył
ykk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie wiem jak wy, ale ja go nie dojechalem i tego nie zrobie.. :gwizdanie:
nex Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian, mam na zbyciu do kluczyków. Chcesz?
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian to każdy Cie już objeżdża ? objeżdża , dojeżdża jeden ch.... :polew: Cuber nie opowiadaj nam o Twoich marzeniach nocnych... Sokój chciałem sprawdzić czy to Ty :> Ładnie to Twoje autko na tych felach się przentuje w czasie jazdy. Pozdrawiam [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 15:52_________________________________________________nex pewnie że chce
KERCZI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale pewnie bys objechal wiec tak czy inaczej Siemian w d*pie
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Boseron widziałem Cie dzisiaj w akcji:
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian, mam na zbyciu do kluczyków. Chcesz? nex bo splułem monitor w pracy :polew:
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian faktycznie jechaliśmy po Ciebie zeby Cie upchnąc w przednim bagażniku i przewieźć na obiecnaego grila do Komendy
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jeszcze takie Cuber ty kreciłes tam filmik jak jade ?
ykk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sam Bog patrzy z nieba na Fajnie te chmury wyszly..
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :hi:witam Pieknych Panow i Panie (jesli tu takowe sa oprocz mnie ) usiłuje sobie przypomnieć i sądze ze nie ma witam wszystkich Oj są :gwizdanie:
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian faktycznie jechaliśmy po Ciebie zeby Cie upchnąc w przednim bagażniku i przewieźć na obiecnaego grila do Komendy No Boseron niestety mnie nie zastaliście. Mam nadzieje że było fajnie. Przypadkowo dostałem zdjęcie z tego waszego grila na komendzie: Jakaś nowa koleżanka Bosi?? :> :> :>
nex Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian teraz uwazaj jak bedziesz nurkowal bo boseron czeka z pałką
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nex miażdżysz[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 16:30_________________________________________________jakaś duża ta pałka Boserona... :polew:
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian sporządziłem za Tobą właśnie list gonczy a potem będziemy Cie podziwiać juz tylko za kratami
Rekomendowane odpowiedzi