Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jakiś spot dziś wieczorkiem ?

no będzie małe rezanko :gwizdanie: jak cos to phone :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej,

kurde moja auto jest dzisiaj bogatsze o za***iście dluga biala ryse z boku (polowa przednich drzwi i cale tylnie) :wallbash: pie#@%^$%& parkingi supermarketowe :sick3:

musze to jak najszybciej naprawic bo sie nabawie depresji, normalnie az slabo mi sie zrobilo jak to zobaczylam :confused4:

sa jakies posty jak to sie likwiduje jakies polerki G3 itp itd ale to trzeba miec jakis sprzet do polerowania chyba i wogole. Czy wogole trzeba sie na tym dobrze znac by to samemu zrobic? jesli tak to znacie kogos w krk kto takie rysy usuwa. Gdyby to bylo na jasnym metalikowym lakierze to by tak tragicznie nie wygladalo jak na czarnym :shocked:

:( :( :(

Opublikowano

hej,

kurde moja auto jest dzisiaj bogatsze o za***iście dluga biala ryse z boku (polowa przednich drzwi i cale tylnie) :wallbash: pie#@%^$%& parkingi supermarketowe :sick3:

musze to jak najszybciej naprawic bo sie nabawie depresji, normalnie az slabo mi sie zrobilo jak to zobaczylam :confused4:

sa jakies posty jak to sie likwiduje jakies polerki G3 itp itd ale to trzeba miec jakis sprzet do polerowania chyba i wogole. Czy wogole trzeba sie na tym dobrze znac by to samemu zrobic? jesli tak to znacie kogos w krk kto takie rysy usuwa. Gdyby to bylo na jasnym metalikowym lakierze to by tak tragicznie nie wygladalo jak na czarnym :shocked:

:( :( :(

jezeli to niezbyt gleboka rysa to pasta polerska powinna dac rade

Opublikowano

spróbuje zrobić fotę :) chociaż po ciemku na czarnym aucie będzie pewnie g.... widać:) ale spróbuje, przy okazji pójdę po jakiegoś browara bo na trzeźwo nie zniosę tej rysy :confused4:

Opublikowano

sproboje zrobic fote :) chociaz po ciemku na czarnym aucie bedzie pewnie g.... widac:) ale sproboje, przy okazji pojde po jakiegos browara bo na trzezwo nie zniose tej rysy :confused4:

Nie wiem czy jeden browar wystarczy na tak długą ryse :wink4:

Opublikowano

sproboje zrobic fote :) chociaz po ciemku na czarnym aucie bedzie pewnie g.... widac:) ale sproboje, przy okazji pojde po jakiegos browara bo na trzezwo nie zniose tej rysy :confused4:

Nie wiem czy jeden browar wystarczy na tak długą ryse :wink4:

Jak nie to nastepny :) Szkoda furaka :kwasny:
Opublikowano

Te są fajne :good:

jakiś spot dziś wieczorkiem ?

no będzie małe rezanko :gwizdanie: jak cos to phone :wink4:

Ci znowu rezają :kox:

tak jak ustaliliśmy wczoraj na spocie, termin i pokoje zarezerwowane :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/odp_spoty_chrzanowskie-t17154.0.html;new#new

Już sprawdzam co i jak :naughty:

Opublikowano

spróbuje zrobić fotę :) chociaż po ciemku na czarnym aucie będzie pewnie g.... widać:) ale spróbuje, przy okazji pójdę po jakiegoś browara bo na trzeźwo nie zniosę tej rysy :confused4:

szkoda, następnym razem parkuj na dwóch miejscach :naughty: wtedy masz pewność że nikt Cię nie przerysuje :wink4:

ja tez mam pamiatkę po ostatnim postoju w markecie i od tamtej pory parkuję nieco inaczej :gwizdanie:

Opublikowano

ktos na forum sie bawi w pomniejszanie zdjec w podpisie ?

Opublikowano

ktos na forum sie bawi w pomniejszanie zdjec w podpisie ?

Zaraz poprawie :decayed:
Opublikowano

tylkonie pij za duzo :wink4:

Opublikowano

ja tez mam pamiatkę po ostatnim postoju w markecie i od tamtej pory parkuję nieco inaczej :gwizdanie:

a ja zaczne parkowac chyba jak moja ciotka na samym koncu parkingu pol km od wejsca do marketu :> gdzie nie ma wogole aut:)

Opublikowano

trzeba parkować na dwóch miejscach parkingowych zeby juz nikt nie wjechał, ja tak robie i nie mam rys :decayed:

Opublikowano

trzeba parkować na dwóch miejscach parkingowych zeby juz nikt nie wjechał, ja tak robie i nie mam rys :decayed:

Ciebie to sie boją bo masz z tyłu na półce tonfe :decayed:

Opublikowano

To wtedy ktos wyskrobie kozikiem: "jak parkujesz lajzo" :mysli::naughty:

Opublikowano

nex w samochodzie mam co innego pokaze Ci na spocie :naughty:

dobra Moi Mili uciekam oglądać film z Brusem Wilisem - Osaczony bo nie widziałem go jeszcze a własnie mi się ściągnął

do tego whisky z colą i jest dobrze :naughty:

Opublikowano

lufe do czyszczenia :decayed:

Opublikowano

lufe do czyszczenia :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.