Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja muszę czekać do lipca to juz w Lipcu sie żenisz Moje gratulacje
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a mnie jutro przychodzi prosić kuzynka na wesele w czerwcu
KERCZI Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to moze ja sie hajtne, beda dwie pieczenie na nym grillu
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to moze ja sie hajtne, beda dwie pieczenie na nym grillu no to dajesz
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja muszę czekać do lipca to juz w Lipcu sie żenisz Moje gratulacje :shocked: Ja być wolny forever :polew:
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Cuber czekamy na Ciebie Ci co sie śmiali najszybciej polegli , a tak na powaznie .... "nie chcesz być samotny to sie nie żeń "
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ci co sie śmiali najszybciej polegli stwierdzasz na swoim przykladzie ??
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ci co sie śmiali najszybciej polegli stwierdzasz na swoim przykladzie ?? nie, ze mnie nie warto brac przykładu
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ci co sie śmiali najszybciej polegli stwierdzasz na swoim przykladzie ?? nie, ze mnie nie warto brac przykładu E tam opowiadasz [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 00:52_________________________________________________Siema REX :!:
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lepiej brac przykład z Pabla , ten to ma bajere do lasek
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lepiej brac przykład z Pabla , ten to ma bajere do lasek Taa na pewno
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lepiej brac przykład z Pabla , ten to ma bajere do lasek to nie bajera , to urok osobisty
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lepiej brac przykład z Pabla , ten to ma bajere do lasek Taa na pewno tych głuchoniemych
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 lepiej brac przykład z Pabla , ten to ma bajere do lasek Taa na pewno tych głuchoniemych Z nimi jest łatwiej, pokażesz jeden ruch i wiedzą o co chodzi :polew:
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Z nimi jest łatwiej, pokażesz jeden ruch i wiedzą o co chodzi sprawdzałes juz ? ze wiesz
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Z nimi jest łatwiej, pokażesz jeden ruch i wiedzą o co chodzi sprawdzałes juz ? ze wiesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi