Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Cuber i Przemo dzieki za goki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pablo wszystkiego naj ,zdrówka i auta z turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Cub a czy Ty nie pojechales do kogos ? Juz na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Cub a czy Ty nie pojechales do kogos ? Juz na forum ? No jestem tam gdzie miałem być , czekam na kolacje i siedze na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Cub a czy Ty nie pojechales do kogos ? Juz na forum ? Pojechal, ale Oni obydwoje sa zboczeni na tym punkcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pojechal, ale Oni obydwoje sa zboczeni na tym punkcie ;p hhahaha moja własnie mi powiedziała ze jestem poje..... z tym forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jak to oboje zboczeni ? Tzn ze 2ga polowica tez przesiaduje tutaj po nocach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jak to oboje zboczeni ? Tzn ze 2ga polowica tez przesiaduje tutaj po nocach ? nie ma takiej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Teraz z innej beczki, po jakim czasie nowicjusz u mnie zmieni sie na klubowicz? Kratke od Kercziego mam juz wiec chyba poczuwam sie do obowiazku reprezentowania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Teraz z innej beczki, po jakim czasie nowicjusz u mnie zmieni sie na klubowicz? Kratke od Kercziego mam juz wiec chyba poczuwam sie do obowiazku reprezentowania ;] Musisz pisac posty misiu :gwizdanie: tutaj masz rozpiske co gdzie i jak http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t11196.0.html;highlight=rangi+na+forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jak to oboje zboczeni ? Tzn ze 2ga polowica tez przesiaduje tutaj po nocach ? nie ma takiej możliwości bo maja jeden komputer i bija sie o to ktore moze siedziec na forum buqahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Za duzo czytania W sumie to mi nie przeszkadza co pisze obok ;][br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:30_________________________________________________Zorganizujmy wieksze grono na karty w przyszlym tygodniu, zeby bylo na 2-3 wyscigow np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kerczi , Ty ku... nie bądz taki mądry hheheh Przemas , pisz w wątku o kartach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jak przejezdzalismy tam kolo geanta to mnie tak zmrozilo troche i odpuscilem gazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Eshhh wladza widze nie spi Nie bede nic pisal ;] P.S. Jaka wycene mialaby robocizna i materialy u Was takiego oświetlenia LED - pytanie do Cub i Kerczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jak przejezdzalismy tam kolo geanta to mnie tak zmrozilo troche i odpuscilem gazu... lepsze było to Tico P.S. Jaka wycene mialaby robocizna i materialy u Was takiego oświetlenia LED - pytanie do Cub i Kerczi Pytaj Kercziego Ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jak przejezdzalismy tam kolo geanta to mnie tak zmrozilo troche i odpuscilem gazu... Gazu odposciles bo wyjechal Ci nieszczesliwiec w Cieniasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Eshhh wladza widze nie spi Nie bede nic pisal ;] P.S. Jaka wycene mialaby robocizna i materialy u Was takiego oświetlenia LED - pytanie do Cub i Kerczi nie wyplacisz sie Robcizna - no coz...wystarczy przyjechac na spota to Ci nawet pol samochodu rozbierzemy jak bedzie trzeba. Zarowki do mapowek sa po 20pln zarowki rurkowe do lampek w podsuficie sa po 8,49pln Jak sie nie myle to u Ciebie jest 6x8,49 + 2x 20,00pln[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 23:42_________________________________________________ jak przejezdzalismy tam kolo geanta to mnie tak zmrozilo troche i odpuscilem gazu... lepsze było to Tico P.S. Jaka wycene mialaby robocizna i materialy u Was takiego oświetlenia LED - pytanie do Cub i Kerczi Pytaj Kercziego Ja nie wiem no tico pomiazdzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 NA rowny rachunek 100 zl - W takim razie na kolejnym spocie bedziesz mial robote Mowisz ze auta rozbieracie,a czy klepiecie i malujecie tez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 NA rowny rachunek 100 zl - W takim razie na kolejnym spocie bedziesz mial robote Mowisz ze auta rozbieracie,a czy klepiecie i malujecie tez ? fuuul service no to złóż zamówienie u Kercziego o ile sie zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi