Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jarko nawzajem Wesołego ......... adamq no to lipe odpierdzielił ten R@dson kiedys mi załatwiał klocki do tyłu i było wsio OK siema Panowie
Gość Przemo111 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Cuber kurde ta sekta mnie dobija juz Okazuje sie ze ja znany jestem. Nex mnie zna
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Cuber kurde ta sekta mnie dobija juz Okazuje sie ze ja znany jestem. Nex mnie zna :naughty: Miałes do mnie dzownić :gwizdanie:
Gość Przemo111 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Odpal Cuber kurde ta sekta mnie dobija juz Okazuje sie ze ja znany jestem. Nex mnie zna :naughty: Miałes do mnie dzownić :gwizdanie: Odpal GG.
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie odpale gg bo nie jestem w domu :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w gosci przyszedl i na forum siedzi
Gość Przemo111 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie odpale gg bo nie jestem w domu :gwizdanie: No to jakos to musimy obgadac. Wiec jak bedziesz mial chwilke to sie zdzwonimy. Udalo Ci sie ten VIN luknac?
nex Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w gosci przyszedl i na forum siedzi nałóg, to silniejsze
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w gosci przyszedl i na forum siedzi pisze z komórki :polew: a tak poważnie to z wiadomych powodów nie odpalam gg tam gdzie jestem Przemo , dopiero po świetach z tym VIN-em dzisiaj mieli straszny kocioł w ASO
Gość Przemo111 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w gosci przyszedl i na forum siedzi pisze z komórki :polew: a tak poważnie to z wiadomych powodów nie odpalam gg tam gdzie jestem Przemo , dopiero po świetach z tym VIN-em dzisiaj mieli straszny kocioł w ASO Ok. Wszystko jasne:) Hhehehehe kombinator. Ja mam urlop w next week wiec zajrze do Ciebie do firmy i wtedy pogadamy na temat tego "przepisu"
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hahah cobyśmy z tego :przepisu: nie upiekli czegoś :polew:
Gość Przemo111 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hahah cobyśmy z tego :przepisu: nie upiekli czegoś :polew: Powiem Ci ze ten przepis spieprzyles w bardzo blachy sposob. Nie jest az tak strasznie wygladajacy - ale naprawic ciezko go bedzie.
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hahah cobyśmy z tego :przepisu: nie upiekli czegoś :polew: Powiem Ci ze ten przepis spieprzyles w bardzo blachy sposob. Nie jest az tak strasznie wygladajacy - ale naprawic ciezko go bedzie. to myśl jak sie go pozbyc Siemasz Jerzyk
ykk Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nex Cuber Witam witam.. Malujecie jajka..?
Gość Przemo111 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to myśl jak sie go pozbyc To jest chyba poza moja "władza". Pogadamy jak sie spotkamy. Ok dziekuje za rozmowe ale czas znikac bo rano Debica City trasa
Rekomendowane odpowiedzi