Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: all.

No to pewnie imprezy odwołane po tej tragedii skoro jest 3-dniowa żałoba narodowa...

Panowie polecam film "Zapowiedz" byłem wczoraj na tym i jest naprawdę kozak :naughty:

potwierdzam też byłem i naprawde fajny film :)

:siema:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no niestety 2 felgi pęknięte, 2 scharatane... ale to i tak nic przy 6 wyrwanych krawężnikach.

Nie polecam wyprzedzania na łuku przy 150 na nowo oddnej drodze gdzie może zdarzyć się troszke piachu... ;( ;( ;([br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 14:59_________________________________________________Kraweznik po pierwszym uderzeniu

kraweznik.jpg

A tu ślad jak leciałem na rozwalonych kołach na drugi krawęznik

slad.jpg

Opublikowano

:blink: o k**** no no no... a zawias cały?? nieźle przyświrowałeś :evil:

a po lewej na drugim zdjeciu to zbiegowisko gapiów?? :kox:

Opublikowano

no zawias wyglada na cały. dokładniej podjade go jutro sprawdzić.

No troszke za szybko było.

30 sekund po tym podjechali koledzy z agencji reklamowej którzy kręcili na tym odcinku reklame scirocco.

Mówiłem im że jakby byli minute wcześniej to by mieli zaje***ty film... :kwasny:

Opublikowano

Sieman dowaliłeś ale najważniejsze że nic Ci się nie stało.

Nie pytam się jak było bo już wszystko wiem po telefonie, wariacie jeden :kox:

:hi:

Opublikowano

Na początku nie wiedziałem co zrobić bo zapas mam tylko jeden a koła rozwalone dwa (do tego jeszcze niewiadomo czy dojazdówka by weszła na przedni hamulec). Na szczęscie zadziałało bielskie assistance w postaci Maćka- Mk4, który użyczył mi dwa swoje koła.

Z tego miejsca- jeszcze raz wielkie dzięki Maciek. (choć pewnie i tak nie przeczytasz bo to wątek małopolski) [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 16:39_________________________________________________

2.jpg

3.jpg

1.jpg

4.jpg

5.jpg

Opublikowano

Pingwin miałeś dużo szczęścia :naughty: dobrze że tylko felgi i opony :)

Poniosło Cię .....

Opublikowano

Witam Panów po dłuzszej przerwie i pozdrawiam !!!!

Opublikowano

Ale przywaliłeś. Całe szczęście że nie wydachowałeś i nic ci się nie stało

Opublikowano

Siemian, całe szczęście żeś cały, ale muszę to napisać: jak u wielu ludzi auto doinwestowane, felga wypas ale te opony to kufa do kosiarki bym nie założył, zwłaszcza preferując szybki styl jazdy, i nie piszcie, że na wysokim dobrym bieżniku byłoby to samo, piach piachem ale nie wszystkie naraz były na piachu i ta reszta (gdyby była dobra) mogłaby przytrzymać na torze jazdy. Trochę moralizatorstwa ale chyba masz nauczkę.

Opublikowano

Ale przywaliłeś. Całe szczęście że nie wydachowałeś i nic ci się nie stało

he he ciekawe

Opublikowano

rtocki akurat na oponach nigdy bym nie oszczędzał. Miałem jechać w tym tygoniu kupic nowe. Jak przesle Ci zdjecie drogi i łuku to zrozumiesz że dobra opona by nic nie dała... :kwasny:

Opublikowano

ale miałes łyse

Opublikowano

siema

od piątku jetem bardziej rozpoznawalny założyłem ramki pod rejestrację z logiem klubu, bardzo fajnie wygląda i naklejka na klapie zamiast znaczka A4.

Opublikowano

rtocki akurat na oponach nigdy bym nie oszczędzał. Miałem jechać w tym tygoniu kupic nowe. Jak przesle Ci zdjecie drogi i łuku to zrozumiesz że dobra opona by nic nie dała... :kwasny:

W każdych warunkach i na każdym łuku jest różnica między prawie łysolem a dobrą gumą i Twój argument nie ma żadnego uzasadnienia. Nie pisałem że na pewno byś nie wykutał ale szanse na wyjście byłyby na pewno większe. A mając świadomość jak mizerny jest kontakt z nawierzchnią (przypominam, że całość naszych ponad półtoratonowych, często 200-tu konnych szankierków trzyma się powierzchnią łącznie nie przekraczającą kartki A4) mogłeś powstrzymać żyłkę driftera do czasu wymiany kondomów. No nieważne, najważniejsze żeś cały i fura w miarę też :)

Opublikowano

no dokładnie- mój błąd. Jeszcze rano je dojechałem na parkingu :kwasny:

Opublikowano

No no kolego miałeś szczęście, dobrze że nie skończyło sie tak jak u tych z

BMW na Bora Kmorowskiego.

Opublikowano
  • Autor

Siemian nawet nie chce mi sie komentować tego co zrobiłeś :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

guten abend sunshines :decayed:

Opublikowano
  • Autor

guten abend sunshines :decayed:

siemasz :naughty: włacz gg :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.