marcin j Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Witam, i pytanko mam, jaki procent przyciemnienia szyb bedzie dobry do mojego sedana.??? Sciemniam wszystkie szyby , prócz czołowej. Zależy mi na tym, by przednie szyby nie kontrastowały bardzo z tylnymi
ykk Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 marcin j ja tez w sumie nie wiem ile sciemnic przednie, skoro z tylu mam taka ciemnie..
KERCZI Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Kolega do kolegi: - Jechałem na przepustkę do domu. Wchodzę do przedziału a tam - przecudnej urody blondynka. Biust - duża "trójka", nogi do samej ziemi. Jedziemy tak sami w przedziale. W końcu wyjąłem flaszkę, zagrychę, wypiliśmy, zapoznaliśmy się, od słowa do słowa... W każdym razie sex z nią był wspaniały. I nagle ona zaczyna płakać! I mówi mi, że ma męża, przystojnego, wiernego, bogatego, i że go kocha i nigdy nie zdradziła, a tu diabeł jakiś ją podkusił... I tak płacze... tak płacze, że aż ja się rozpłakałem... - I co później? - Później? No i tak całą drogę już jechaliśmy - beczenie, ruchanko, beczenie, ruchanko...
siemian Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Kolega do kolegi: - Jechałem na przepustkę do domu. Wchodzę do przedziału a tam - przecudnej urody blondynka. Biust - duża "trójka", nogi do samej ziemi. Jedziemy tak sami w przedziale. W końcu wyjąłem flaszkę, zagrychę, wypiliśmy, zapoznaliśmy się, od słowa do słowa... W każdym razie sex z nią był wspaniały. I nagle ona zaczyna płakać! I mówi mi, że ma męża, przystojnego, wiernego, bogatego, i że go kocha i nigdy nie zdradziła, a tu diabeł jakiś ją podkusił... I tak płacze... tak płacze, że aż ja się rozpłakałem... - I co później? - Później? No i tak całą drogę już jechaliśmy - beczenie, ruchanko, beczenie, ruchanko... :polew: :polew:
BrunoNH Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 kielbaskowicze Ja nie moglem podjechac bo pozno wrocilem do Kraka, ale chyba zjedliscie i za mnie... ??
Wąski Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Waski dostales PW? ta zapomniałem [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 12:38_________________________________________________ Witam, i pytanko mam, jaki procent przyciemnienia szyb bedzie dobry do mojego sedana.??? Sciemniam wszystkie szyby , prócz czołowej. Zależy mi na tym, by przednie szyby nie kontrastowały bardzo z tylnymi tak jak ja mam
kepasa Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 :hi: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 14:00_________________________________________________też nie dałem rady zagryść kiełbachy... [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 14:00_________________________________________________widzieli Wy to? http://www.autokrata.pl/ogien/6267/tam_nie_lubia_audi/
KERCZI Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Waski gdzie Cie moge znalezc dzisiaj wieczorem albo jutro rano?
jarko Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 http://sport.interia.pl/raport/euro2012/news/mielcarski-krakow-padl-bo,1307080 ma kupę racjii..... Oj niestety... Szkoda że w Naszym mieście buduje sie dwa średnie stadiony obok siebie zamiast wybudować jeden konkretny na minimum 50tyś z dobrym zapleczem komercyjnym... Co gorsza, tego typu inwestycje pozbawiają Nas pewnie na długie lata meczów kadry w Krakowie sorki za OT
jarko Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 jarko, to mowisz o co chodzi? będzie dobrze nie martw się zieluch, siemian, KERCZI - macie jakieś info :?:
Cuber Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 JARKO, odpal GG masz tam message odemnie :gwizdanie:
nex Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 dajcie linka do tej piosenki co tak majaczy koles http://www.youtube.com/watch?v=q4HTAQ-kBPI dzieki
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Dzięki Ogr za odwiedziny spoko, dzięki za coffe _________________________________________________ Byłem w kinie na "Anioły i Marki" za***isty film, polecam i dawali RedBula za free
marcin j Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Waski dostales PW? ta zapomniałem [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 12:38_________________________________________________ Witam, i pytanko mam, jaki procent przyciemnienia szyb bedzie dobry do mojego sedana.??? Sciemniam wszystkie szyby , prócz czołowej. Zależy mi na tym, by przednie szyby nie kontrastowały bardzo z tylnymi tak jak ja mam Dobra , w poniedzialek idzie auto do ściemy, w firmie powiem tak :prosze mi zrobić tak jak u Wąskiego i niech sie dowiadują jak chcą zarobić :gwizdanie: ej panie wąski ile masz % , bo tył chce ciemniej troche niż ty a przód tak jak ty. ??? Ykk a ty jak chcesz???
jarko Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 a My własnie pijemy z Jarko ps. tego posta napisał Cuber
Rekomendowane odpowiedzi