Cuber Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 No i wskoczyło 2000 :> no to Stawiasz Panowie weźmy tez pod uwagę ze Spot w Niedziele daje Nam tez możliwosci np. grilla klubowego i innych tego typu atrakcji
boseron Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Cuber tak naprawde wszystko zalezy od godziny spota bo i w tygodniu mozna zrobić grila przeciez tylko ze w niedziele jest inny klimat
Cuber Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 Jasne ze mozna zrobic grilla , ale spot przeciez jak ma byc w tygodniu to nie moze byc o godzinie 18-stej bo wiele osób o tej godzinie jeszcze w pracy siedzi :gwizdanie:
boseron Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Jasne ze mozna zrobic grilla , ale spot przeciez jak ma byc w tygodniu to nie moze byc o godzinie 18-stej bo wiele osób o tej godzinie jeszcze w pracy siedzi :gwizdanie: fakt
KERCZI Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 to ja mam plan zeby Was pogodzic, bedziemy pierwszym okregiem ktory zmiazdzy system i bedzie mial dwa spoty w tygodniu jeden w czwartek zaczniemy od spota o 20 przejezdzajac przez rybki i konczac na kielbaskach a w niedziele jak do tej pory p.s. mnie tam dzien i godzina bez znaczenia
siemian Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 no 2 spoty to też jest myśl. Wtedy bym już bywał na 3 spotach tygodniowo... :>
Wąski Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Pogadali zamykam wątek bo widzę ze niema sensu
siemian Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Jasio przybiega do mamy i mowi: - Mamo, mamo, widzialem jak tatus robil cos z pokojowka. - Tak, a co takiego? - Najpierw ja całowal, a potem dotykal... Potem poszli do gabinetu, rozebral ja i wsadzil... - Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, zeby wszyscy wiedzieli. Nadeszla niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi zeby zaczął mowic. Jasio: - No wiec tatus całowal i dotykal pokojowke, pozniej zabral ja do gabinetu, rozebral i wsadzil... Wsadzil... Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi?
boseron Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Pogadali zamykam wątek bo widzę ze niema sensu Wąski nie zamykaj , niech zdecyduje wiekszość społeczna w końcu mamy demokracje, poddane pod głosowanie i poczekajmy na wynik.
Wąski Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Pogadali zamykam wątek bo widzę ze niema sensu Wąski nie zamykaj , niech zdecyduje wiekszość społeczna w końcu mamy demokracje, poddane pod głosowanie i poczekajmy na wynik. :polew:
Cuber Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 Robert a Ty z czego ha ? nie wierzysz w demokracje :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Robert a Ty z czego ha ? nie wierzysz w demokracje :gwizdanie: Gdzie Wy macie w Polsce demokracje
Wihajster Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 chiałem napisac 30tys posta wiec piozdrawiam ekipe krakowską [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:02_________________________________________________nie zle tu jedziecie z produkcją
biedruch Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 chiałem napisac 30tys posta wiec piozdrawiam ekipe krakowską [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:02_________________________________________________nie zle tu jedziecie z produkcją są lepsi ale dziękujemy [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:09_________________________________________________ja w ankiecie Wonskiego opowiedziałem się za utrzymaniem niedzieli, w sumie mam podobną opinię co Siemian, ale jesli coś działoby się w tygodniu to również chętnie zajadę - tylko tu może się pojawić problemat częściej niż własnie w ndz:P
Cuber Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 Wonskiego :naughty: [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:22_________________________________________________ chiałem napisac 30tys posta wiec piozdrawiam ekipe krakowską [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:02_________________________________________________nie zle tu jedziecie z produkcją :good:
Wąski Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 chiałem napisac 30tys posta wiec piozdrawiam ekipe krakowską [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:02_________________________________________________nie zle tu jedziecie z produkcją są lepsi ale dziękujemy [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:09_________________________________________________ja w ankiecie Wonskiego opowiedziałem się za utrzymaniem niedzieli, w sumie mam podobną opinię co Siemian, ale jesli coś działoby się w tygodniu to również chętnie zajadę - tylko tu może się pojawić problemat częściej niż własnie w ndz:P
biedruch Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Wonskiego :naughty: aha nie, nie jestem dyslektykiem ani syfiarzem językowym, brat wujeczny mój też ma ksywę Wonski - tylko, że od kiedy pamiętam własnie przez 'ON' więc z przyzwyczajenia, wybaczcie
Rekomendowane odpowiedzi