Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Themon oblookał bys ta audike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 aaa co Ty juz masz za daleko?? kupujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 aaa co Ty juz masz za daleko?? kupujesz?? Themoniasty ma bliżej niż Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 tak, sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 tak, sprzedałem Gratulacje w takim razie i co teraz ? ................. 330D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 tak, sprzedałem Gratulacje w takim razie i co teraz ? ................. 330D ? tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 ale kupujesz 330XD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 pewnie ciężko będzie znaleźć, wspominałem kiedyś Kamilowi, znajomy miał 330xd ale pogonił w kilka godzin i to gdzieś w wielkopolskie aż (choć tam bliżej DE granicy i więcej niby teoretycznie ludzie aut ściągają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wybiera się ktoś może na truckery dzisiaj na lotnisko :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kamil a dres juz kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 dres to przeżytek dla mięczaków, najpierw nakleja się wzdłuż kończyn 3 paski z taśmy klejącej a potem tydzień turbo-solarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kamil a dres juz kupiłeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kamil już zakupił niebieski i czerwony papier samoprzylepny... będzie M3 look :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 ale kupujesz 330XD ? xd moze byc drogie w utrzymaniu, wiec sie zastanawiam, choc znalazłem sobie fajną własnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 xd moze byc drogie w utrzymaniu, wiec sie zastanawiam, choc znalazłem sobie fajną własnie xd Ciężko jest znaleźć 330 XD, a co dopiero 330 XD w dobrym stanie... Powodzenia Kamil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 xd raczej odpuszcze, poczytałem na forum bmw ze wahacze przód tylko ori, wiec lipka [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 19:52_________________________________________________ewentualnie, mysle tez nad czyms takim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8786592 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja bym brał mazde. tzn. powiem tak, brałbym wszystko byle by nie BMW. Niestety ten model którego szukasz kojarzy mi się już z dresami i ludzmi którzy raczej nie grzeszą inteligencją .Zresztą znam dwie osoby które takimi autami jezdzą i to mi wystarczy żeby mieć opinie na temat takich ludzi. Wiem że to głupie podejście, ale tego nie zmienie. I choćby była najzajebis.a beta to nie kupiłbym jej właśnie dlatego. Jeśli bety to tylko mowsze modele wchodzą w gre. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Panowie, jutro na lotnisku o 11.00 ma być przejazd tirów - 300 sztuk Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dobry wieczór Panowie Sokol szukasz 3-ki przed czy po lifcie? http://moto.allegro.pl/item644132168_bmw_330d_oryginalny_m_pakiet_duza_navi_full_opcja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi