nimskrk Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Robert link do sprężyn ????? http://allegro.pl/item649033855_sprezyny_eibach_audi_a4_2_0_tfsi_1_9_tdi_2_0_tdi.html mam nadzieje ze o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 No to Waski wlasnie kupil sprezyny i znowu ktos Cie ubiegl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Robert link do sprężyn ????? http://allegro.pl/item649033855_sprezyny_eibach_audi_a4_2_0_tfsi_1_9_tdi_2_0_tdi.html mam nadzieje ze o to chodzi he jak sprawdzałem dla Ogra to coś taniej było :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 09:49_________________________________________________ No to Waski wlasnie kupil sprezyny i znowu ktos Cie ubiegl mój Czan robi takie po 300 p.s wiesz coś o dachu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 SIEMANKO PANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 heyka :hi: ale fajny ten topic z 2.5 vs 1.9 najbardziej mi sie podobało jak ktoś skwitował to tak jak gdybanie że ADR to słabiak, a dziwne że jedzie tak jak AFN mega wypasik :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 grześ ile ty dałeś za twoje bixy za 2 sztuki ??? bo tak mpatrze na allegro in takie tanie one nie są teraz hehe bo za tyle co ja kupiłem to nigdzie nie znajdziesz, nawet nie szukaj :polew:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 08:23_________________________________________________ bry Nie każdy ma nocne zmiany jarko :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 07:49 _________________________________________________ _________________________________________________ Panowie, pytam tutaj bo może ktoś będzie wiedział co i jak: Potrzebuję zregenerować maglownicę. Macie jakieś sprawdzone miejsca a może nawet w Krakowie... Znalazłem na forum parę namiarów, ale nie ma za dużo na ich temat opini co do jakości usług... tel.500195400 Wąski, ten numer to już do gościa co regeneruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 co myślicie o założeniu takich sprysków i xenonów do mojej B5 ? bedzie to jakoś wyglądać jak pomaluje na kolor te zaślepki ? http://allegro.pl/item659358880_spryskiwacze_reflektorow_pod_kolor_super_towar.html i jakieś HiDy 4300k ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 co myślicie o założeniu takich sprysków i xenonów do mojej B5 ? bedzie to jakoś wyglądać jak pomaluje na kolor te zaślepki ? http://allegro.pl/item659358880_spryskiwacze_reflektorow_pod_kolor_super_towar.html i jakieś HiDy 4300k ... Sam chcialem cos takiego zrobic, bedziesz potrzebowal jeszcze wyciac dziury w zderzaku i zbiornik na dwie pompki... no chyba ze chcesz gdzies wladowac osobny zbiorniczek... :gwizdanie: Ja narazie dalem sobie z tym spokoj... moze kiedys A co do HID-ow, 4300 to kupa laduj odrazu 6K, efekt o niebo lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 są jeszcze takie zestawy na allegro ze zbiorniczkiem od razu, chyba sie skusze za tydzień w weekend na coś takiego, w ten weekendzik WIANKI więc nic więcej nie planuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja mialem straszne problemy z dobraniem zbiornika, a to chyba dlatego ze ze wzgledu na brak miejsca probowalem wladowac taki na 2 pompeczki i zaden nie pasowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Damian Tak to ten nr.Bardzo miły i konkretny gość.Kupowałem u niego nowa turbinę.Zabawa koło Wieliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Siema,moze sie uda dzis sprzedac auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 ile taka przyjemność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ciekawe co z nim zrobili kibice??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 http://deser.pl/deser/1,97052,6727096,Emeryt_wygral_na_loterii_25_mln__Chce_uprawiac_ogrodek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Musial dostac w lape, takich rzeczy sie nie robi za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 heyka :hi: ale fajny ten topic z 2.5 vs 1.9 najbardziej mi sie podobało jak ktoś skwitował to tak jak gdybanie że ADR to słabiak, a dziwne że jedzie tak jak AFN mega wypasik :polew: Temacik "Żondzi" :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi