PABLO Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja zawsze jem kurczka w restauracji :decayed: Dobra Cuber koniec tematu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja zawsze jem kurczka w restauracji :decayed: Dobra Cuber koniec tematu :> z piórami [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:41_________________________________________________Kamil zrobiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Pablo a co Ty z tą tawą tak wyskakujesz ?? Przeciez tam syf totalny sie zrobił wraz z towarzystwem Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza, wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku moze takie z du.py pytanie, ale czy nie wolisz zainwestowac w siebie zamiast łazic non stop do tej tawy ? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:43_________________________________________________ Ja zawsze jem kurczka w restauracji :decayed: Dobra Cuber koniec tematu :> z piórami [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:41_________________________________________________Kamil zrobiłeś ? tak, ale ten carbon ch.owo mi wyszedł zaraz Ci wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza , wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku Pawle, ale akurat w Taawie te dwa elementy się wykluczają O to właśnie Żobci lottoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Pablo a co Ty z tą tawą tak wyskakujesz ?? Przeciez tam syf totalny sie zrobił wraz z towarzystwem Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza, wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku moze takie z du.py pytanie, ale czy nie wolisz zainwestowac w siebie zamiast łazic non stop do tej tawy ? [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:43_________________________________________________ Ja zawsze jem kurczka w restauracji :decayed: Dobra Cuber koniec tematu :> Po 1 nie chodzę tam cały czas bo są inne miejsca a po drugie Sokół a kto powiedział że nie inwestuje, nie rozumiem w ogóle Twojego pytania w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Pablo , rodzina? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_ledy_dzienne_na_przodzie-t89578.0.html;topicseen[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:52_________________________________________________zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza , wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku Pawle, ale akurat w Taawie te dwa elementy się wykluczają O to właśnie Żobci lottoło jarko wiem doskonale co chodzi :gwizdanie: A nikt nikomu nie będzie mówił gdzie ma chodzić i czy tam jest ok czy nie. Koniec OT[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:54_________________________________________________ Pablo , rodzina? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_ledy_dzienne_na_przodzie-t89578.0.html;topicseen[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:52_________________________________________________zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? Trzeniu a daj spokój z tymi ledami na przodzie No nie wiem o co chłopakowi chodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp :polew: Oj Kamil nie spodziewałem się tego po Tobie że takie frajerskie głupoty piszesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________Ja też mógłbym dużo tutaj napisać w co byś mógł w siebie zainwestować ale nie będę tu robił bydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 panowie spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Oj się porobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Oj się porobiło Frekwencja jak za dawnych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Sokół , będą z Ciebie ludzie [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 16:03_________________________________________________ Oj się porobiło Frekwencja jak za dawnych lat dawniej to się w jeden dzień pisało 30 stron :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Sokół , będą z Ciebie ludzie [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 16:03_________________________________________________ Oj się porobiło Frekwencja jak za dawnych lat dawniej to się w jeden dzień pisało 30 stron :gwizdanie: uczy się od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp :polew: Oj Kamil nie spodziewałem się tego po Tobie że takie frajerskie głupoty piszesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________Ja też mógłbym dużo tutaj napisać w co byś mógł w siebie zainwestować ale nie będę tu robił bydła ja nie chce byc złośliwy, tylko po ch.j piszesz non stop o tej tawie, ze tam chodzisz lans bans kase tracisz, bo pewnie tanio tam nie jest, ale tak naprawde nic z tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 dokładnie 30 a teraz [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 16:04_________________________________________________ zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp :polew: Oj Kamil nie spodziewałem się tego po Tobie że takie frajerskie głupoty piszesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________Ja też mógłbym dużo tutaj napisać w co byś mógł w siebie zainwestować ale nie będę tu robił bydła ja nie chce byc złośliwy, tylko po ch.j piszesz non stop o tej tawie, ze tam chodzisz lans bans kase tracisz, bo pewnie tanio tam nie jest, ale tak naprawde nic z tego nie ma :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Sokoł dobrze gada dac mu wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 zainwestować w siebie :polew: , sokoł o co z tym lotto? jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp :polew: Oj Kamil nie spodziewałem się tego po Tobie że takie frajerskie głupoty piszesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________Ja też mógłbym dużo tutaj napisać w co byś mógł w siebie zainwestować ale nie będę tu robił bydła ja nie chce byc złośliwy, tylko po ch.j piszesz non stop o tej tawie, ze tam chodzisz lans bans kase tracisz, bo pewnie tanio tam nie jest, ale tak naprawde nic z tego nie ma jak nic nie ma ? poza tył , Sokół Ty sobie nie wyobrażasz jak świeci łyżwa na bucie w ultrafiolecie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi