ykk Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:49_________________________________________________ Panowie ktoś był widzany w okolicy BB na Krakowskich blachach... Czarny Avant B7. Przyznać się kto jechał :> Kerczi, Cuber?? Tak to ja, lecialem do Pragi, a tak w ogole to pozdrowienia z goracej Prahy mam tam znajomego jak zapytałem gdzie warto pojechać to dostałem zabawnego maila oto jego treść : Crazy Martinka, gada po angielsku. Ona wam wszystko zalatwi, co trzeba Samolot musicie booknac sobie sami, albo moze lepiej autobusem albo jest nocny pociag o 22.00 generalnie skontaktuj sie z nia, oprowadzi wa spo klubach, zalatwi wszystkie uzywki i inne sprawy tez. niech ci zalatwi jakis apartament w centrum, niech ci pokaze gospode U MEDVIDKU a kluby ktore polecam to ROXY, CHAPEAUX ROUGE, DUPLEX, KARLOVE LAZNE natomiast dom uciech naprawde zajebsity to K5 na ulicy Korunni. Pozdro i milej zabawy [br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:51_________________________________________________miłej zabawy Kerczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 wszystkim Poczekaj do piątku...za ten opis będziesz bełtał strogonowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 wszystkim Poczekaj do piątku...za ten opis będziesz bełtał strogonowem super , mam nadzieję że będziesz blisko Poź ,nie wiesz czy będzie można przyjść z barwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 super , mam nadzieję że będziesz blisko Poź ,nie wiesz czy będzie można przyjść z barwami? Zrobię ci barwy Polski na d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zrobię ci barwy Polski na pupie Pożycie intymne i łóżkowe obietnice to tu: www.garsoniera.com :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 witam, byłem sobie dzisiaj zamówic samochód zobaczymy co z tego wyjdzie chcialem tą kupować http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9633512 albo tą http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9647139 ale one były zamówione i juz sprzedane takze czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 witam, byłem sobie dzisiaj zamówic samochód zobaczymy co z tego wyjdzie chcialem tą kupować http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9633512 albo tą http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9647139 ale one były zamówione i juz sprzedane takze czekam Obie ale pierwsza chyba ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kamil , dołóż z 15 koła i kup E60 z 3.0... będziesz dymał każdą A4,A6 3.0 500NM w serii różnica na racie wyjdzie Ci z 400-500pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kamil, ten gosc u ktorego zamowiles jest godny zaufania, kupilem tam ostatnio a4 b7, zreszta Cuber gadal z gosciem i widzial wozek, tak ze mozesz sie powolac na a4 z a4-klubu ktora poszla do Warszawy to moze zrobi Ci rabat, nam opuscil 3k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kamil , dołóż z 15 koła i kup E60 z 3.0... będziesz dymał każdą A4,A6 3.0 500NM w serii różnica na racie wyjdzie Ci z 400-500pln + ubezpieczenie i koszty utrzymania e60 odpada narazie choc za***iście mi sie podoba :drool: Kamil, ten gosc u ktorego zamowiles jest godny zaufania, kupilem tam ostatnio a4 b7, zreszta Cuber gadal z gosciem i widzial wozek, tak ze mozesz sie powolac na a4 z a4-klubu ktora poszla do Warszawy to moze zrobi Ci rabat, nam opuscil 3k. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no autka fajne. Kolega ma taką i po programie chodzi to całkiem ok. Kerczi trzeba było wpaść na kawke jak leciałeś do Pragi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 podług mnie to e60/61 żaden niesamowity kox (doświadczyłem jedynie w 2.0d, choć akurat silnik jest atutem) trójka z boku brzydal chyba że czarna w turingu w m-pakiecie na wyszukanej feli. to co pokazałeś mnie nie chwyta za serce, oj nie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sokol bardzo fajne bryczki tylko koszty utrzymania takiego auta i opłaty bo to już dość kosztowna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sokol bardzo fajne bryczki tylko koszty utrzymania takiego auta i opłaty bo to już dość kosztowna zabawa jakie opłaty ? ubezpiecznie ? do 2.0 litrów wiec takie same jak teraz koszty utrzymania jesli o paliwo to chyba nie beda złe, jesli chodzi o czesci to napewno porównywalnie do audi - zawieszenie w audi droższe, w bmce mam tez łancuch zamiast paska mysle ze to dobry wybór, seria 163 konie ma 8,3 do setki, po chipie pewnie koło 7,5 wiec całkiem przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Do uslyszenia pany za tydzien jade na Wegry,zobaczymy ile spali ES na trasie POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Pozdro, baw sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Do uslyszenia pany za tydzien jade na Wegry,zobaczymy ile spali ES na trasie POzdro Miłego urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Do uslyszenia pany za tydzien jade na Wegry,zobaczymy ile spali ES na trasie POzdro Baw sie dobrze, mocy masz na tyle to zapnij jakąś cysterne z tyłu bo się przyda :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi