nex Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 łańcuch rozrządu, nie ma wielowahaczowego zawieszenia, wiadomo że tanie w utrzymaniu nie jest, ale zraziłem się do audi bo nie było miesiąca żebym pare stówek nie dołozył
Krzysztof Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 No tak to niewątpliwe zalety jednak wewnatrz bmw do mnie nie przemawia. Kolega ma bmw serii 5 z 2002 i jakies takie dziwne w srodku Takie niemieckie..
Tytus Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 nex wszystko zależy od tego jaki egzemplarz kupisz, przy wieku auta 6+ lat juz nie tak bardzo rankingi bezawaryjności się liczą co poprzedni użytkownicy
pav7 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siema ,,porzegnanie z afryka'' koledzy ale jest jeszcze szansa. nie czytaj tyle faktu bo Ci się mózg zlasuje Witam wszystkich w ten piekny dzień jest szansa : wydymać szympansa ... nie wiem jak Ty ale ja nie czytam takich bzdurnych gazet :>
nex Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 nex wszystko zależy od tego jaki egzemplarz kupisz, przy wieku auta 6+ lat juz nie tak bardzo rankingi bezawaryjności się liczą co poprzedni użytkownicy no tak ale co młodsze to młodsze dlatego są za 29 i za 34 tys 2002 rok i zeby kupić dobre auto trzeba niestety zapłacić, ale paścia nie kupie
sokolnh Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ozi tez kupuje bmw z tego co wiem, także coś w tym musi być Trzeniek też przecież woli bety, tylko wstydzi sie przyznac
jarko Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ozi tez kupuje bmw z tego co wiem, także coś w tym musi być A co ma być Jak ktoś chce auto które zap....la to narmalne że kupuje bete
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ozi tez kupuje bmw z tego co wiem, także coś w tym musi być Trzeniek też przecież woli bety, tylko wstydzi sie przyznac jasne , następne auto jak wszystko się ułoży to E90
sokolnh Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ozi tez kupuje bmw z tego co wiem, także coś w tym musi być Trzeniek też przecież woli bety, tylko wstydzi sie przyznac jasne , następne auto jak wszystko się ułoży to E90 a nie e60 ? :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tak , pomyłka starzejemy się :gwizdanie:
slimaqPL Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 SIEAMA powiedzcie mi jak pierwszy raz będę na spocie to mam jakiegoś garniaka, krawatke czy coś ubrać ? ? ? aha i do kolegi wyżej jeżeli ktoś chce kupić coś do zap....a to kupuje EVO X z tego co mi wiadomo i widzę po ulichach to kładzie wsztstkich POZDRO
Cuber Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 SIEAMA powiedzcie mi jak pierwszy raz będę na spocie to mam jakiegoś garniaka, krawatke czy coś ubrać ? ? ? aha i do kolegi wyżej jeżeli ktoś chce kupić coś do zap....a to kupuje EVO X z tego co mi wiadomo i widzę po ulichach to kładzie wsztstkich POZDRO kubełek z KFC przywieź ot taka tradycja nowego znam szybsze niż to EVo X ps. ocipieliscie na punkcie tych bejc :wallbash:
sokolnh Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 SIEAMA powiedzcie mi jak pierwszy raz będę na spocie to mam jakiegoś garniaka, krawatke czy coś ubrać ? ? ? aha i do kolegi wyżej jeżeli ktoś chce kupić coś do zap....a to kupuje EVO X z tego co mi wiadomo i widzę po ulichach to kładzie wsztstkich POZDRO to jeszcze mało widziałes jest tradycja, że nowy przywozi kubełek KFC
slimaqPL Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 to ilu was jest przeważnie? żebym wiedział ile kurczaków zamówić
Cuber Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 to ilu was jest przeważnie? żebym wiedział ile kurczaków zamówić od 10 wzwyż ( spoko jeden kubełek wystarczy + Pepsi ) Kamil pokaz wreszcie swój nowy nabytek
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 to ilu was jest przeważnie? żebym wiedział ile kurczaków zamówić 20-30 osób
sokolnh Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 to ilu was jest przeważnie? żebym wiedział ile kurczaków zamówić od 10 wzwyż ( spoko jeden kubełek wystarczy + Pepsi ) Kamil pokaz wreszcie swój nowy nabytek nie pokaże, bo mam 16-to calowe felgi a tak serio to jutro cos wrzuce
slimaqPL Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 orientujecie się ile mnie będzie kosztować przyciemnienie 5 szyb? macie jakiegoś fachowca od tego ?
Rekomendowane odpowiedzi