Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:<- :hi:
Opublikowano

a pochwale się: :kox::decayed::naughty:

ham345a.jpg

Opublikowano

S4 B6??

Opublikowano

Tam byl dwu-tłoczkowy zacisk+dwa klocki?? czy jeden tłoczek ??

Opublikowano

oj Tukan gdyby to była prawdziwa s4 to przy moich przebiegach rocznych w granicach 60 kkm rocznie i mojej nodze mógłbym zapomnieć o czymś takim jak pieniądze. W sumie to od razu mógłbym ustawić zlecenie stałe z konta na stacje benzynową...

Dlatego mój kochany 200 konny klekocik palący 11 litrów po mieście przy mojej jezdzie mi wystarcza :decayed::naughty: :naughty:

A hamulce są z s4 b7 i mam nadzieje że te nie będą się przegrzewać :> :> :>[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________hamulce są z s4 b7. Zacisk 1 tłoczkowy- tarcza 345mm

Teraz szukam 300mm na tył...

Opublikowano

oj Tukan gdyby to była prawdziwa s4 to przy moich przebiegach rocznych w granicach 60 kkm rocznie i mojej nodze mógłbym zapomnieć o czymś takim jak pieniądze. W sumie to od razu mógłbym ustawić zlecenie stałe z konta na stacje benzynową...

Dlatego mój kochany 200 konny klekocik palący 11 litrów po mieście przy mojej jezdzie mi wystarcza :decayed::naughty: :naughty:

A hamulce są z s4 b7 i mam nadzieje że te nie będą się przegrzewać :> :> :>

Nie wiem co brales ale to jest dobre. :wink4: chodzilo mi o hamulce czy sa z S4 B6 a nie ze to jest S4 :decayed: a ty mi tu historie opisujesz :tongue4: a co do przegrzewania to sie okaze jak tarcza ma 32mm grubosci to powinno byc lepiej ale sie okaze bo twoja jazda jest specyficzna :)
Opublikowano

tarcza ma 30mm

Opublikowano

siemian - piękny mod :good:

jakie orientacyjne koszty? w tysiaku idzie się zmieścić?

Opublikowano

Co sie tak wziello na hample S4 B7,a nie np B6 albo B5,dobra B5 wiem przegrzewaja sie szybko :rolleyes:

Opublikowano

a ja dzisiaj objechałem b8 2.0 tdi :sesese:

:polew:

Opublikowano

Co sie tak wziello na hample S4 B7,a nie np B6 albo B5,dobra B5 wiem przegrzewaja sie szybko :rolleyes:

nie wiem, takie dorwałem.

Zresztą b7 jest najnowsze czyli teoretycznie powinno miec najlepsze hamulce.

Trzecia sprawa to że mam a4 b7 to jak robie hample to wypadaloby zrobić z s4 b7 a nie b6.

Koszty.

Zaciski 700zł.

Tarcze i klocki Ate 1050zł.[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:06_________________________________________________chciałem hamulce z porsche ale przeraziły mnie ceny tarcz i klockow

Opublikowano

nie wiem, takie dorwałem.

Zresztą b7 jest najnowsze czyli teoretycznie powinno miec najlepsze hamulce.

Trzecia sprawa to że mam a4 b7 to jak robie hample to wypadaloby zrobić z s4 b7 a nie b6.

Koszty.

Zaciski 700zł.

Tarcze i klocki Ate 1050zł.[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 21:06_________________________________________________chciałem hamulce z porsche ale przeraziły mnie ceny tarcz i klockow

No to upgrade zrobiles dobry :good: No porsche to niestety inne koszty :kwasny:
Opublikowano

no właśnie chodzi o to że tutaj ceny tarcz i klocków są jeszcze w miare przystępne

Opublikowano

bry wieczór , dzieje sie coś tutaj ? :naughty: