Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Gdzies Ty był jak Ciebie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 wiadomo za co :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 wiadomo za co :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 wiadomo za co :polew: najbardziej podoba mi sie to , że rozrabiam na forum juz nie pierwszy raz a kropka zawsze dostaje od cubra :polew: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 14:04_________________________________________________Cuber ale weź chociaż uzasadnij za co ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ale weź chociaż uzasadnij za co ???? za sianie propagandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ale weź chociaż uzasadnij za co ???? za sianie propagandy to nie jest dowód , raczej mało znacząca poszlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfidny Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Bry wszystkim po dość długiej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Bry wszystkim po dość długiej przerwie Siemanko, gdzieś Ty sie podziewał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfidny Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 pamiętasz Cubrowy jak się nieśmiało chwaliłem że wesele robię, do tego doszła zmiana pracy, wyjazd, nim się człowiek zorientował kilka miesięcy minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 pamiętasz Cubrowy jak się nieśmiało chwaliłem że wesele robię, do tego doszła zmiana pracy, wyjazd, nim się człowiek zorientował kilka miesięcy minęło i kolegów nie zaprosiłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Poszedlem do roboty, a tam.... pradu nie dowiezli i musialem isc do domu od roboty to jest chłop i traktor A zwierze na 2 litery zwane QŃ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 oj a gdzie mnie nie bylo lepiej zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 oj a gdzie mnie nie bylo lepiej zapytaj Knurów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Miron dzwonil ze nie ma jak wyjsc z domu bo Go zasypalo, wiec chcac nie chcac musialem Mu pomoc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz? - A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach, a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? - Nigdy nie kochałam się z nikim... - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. - ...i tak to było , Wysoki Sądzie, a nie tak, jak gada ta gówniara! Roman Polański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi