Cuber Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Alfonsy takimy jezdza w Niemcowni skąd wiesz :gwizdanie:
ykk Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Alfonsy takimy jezdza w Niemcowni skąd wiesz :gwizdanie: Od razu mowie: nie jezdzilem takim..
Tukan Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Bo czasem bujał sie z nimi po miescie [br]Dopisany: Październik 19, 2009, 09:55:49 _________________________________________________ Alfonsy takimy jezdza w Niemcowni skąd wiesz :gwizdanie: Od razu mowie: nie jezdzilem takim.. za puzno napisales :
Cuber Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Bo czasem bujał sie z nimi po miescie hmmm mysle ze przyjeżdzali po niego :polew: a potem odwozili do domku
Tukan Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Bo czasem bujał sie z nimi po miescie hmmm mysle ze przyjeżdzali po niego :polew: a potem odwozili do domku :polew:
irko Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 ale trzeba przyznac, ze po fotkach bardzo zadbane
siemian Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 memory... find... ykku... i wszystko jasne :polew:
irko Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 przyznajcie sie lepiej, ze kazdy po cichu sobie pomyslal zeby takim posmigal
Tukan Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 przyznajcie sie lepiej, ze kazdy po cichu sobie pomyslal zeby takim posmigal :gwizdanie:
david_n Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Ktos tam sie slinil.. sie jezdzilo takim, tylko z czarna skorka. dobranoc pany
KERCZI Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Irko a nie chcesz wymienic listewek w drzwiach za doplata?? tez mam czarne
irko Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Irko a nie chcesz wymienic listewek w drzwiach za doplata?? tez mam czarne wyprzedzili Cie
nex Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no i to jest wlasnie to koledzy. A od kapelusza sie odjebaj jeżdze juz ponad miesiac i odpukac i splunac nie dołozyłem ani grosza co w audi było niemozliwe przez taki okres uzytkowania
PABLO Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no i to jest wlasnie to koledzy. A od kapelusza sie odjebaj jeżdze juz ponad miesiac i odpukac i splunac nie dołozyłem ani grosza co w audi było niemozliwe przez taki okres uzytkowania Ale co takiego miałeś dokładać miesiąc w miesiąc, nex przecież nikt by nie jeździł audicami jeśli przyszło by w każdy miesiąc dokładać po kilka stówek
nex Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no i to jest wlasnie to koledzy. A od kapelusza sie odjebaj jeżdze juz ponad miesiac i odpukac i splunac nie dołozyłem ani grosza co w audi było niemozliwe przez taki okres uzytkowania Ale co takiego miałeś dokładać miesiąc w miesiąc, nex przecież nikt by nie jeździł audicami jeśli przyszło by w każdy miesiąc dokładać po kilka stówek PABLO ja auto użytkuje nie tylko na spoty i uwierz że w audi nie było miesiąca żeby coś nie padło , może było felerne PS Koles już do mnie dzwonił że padło turbo i czy nie wiem co to może byc :gwizdanie:
irko Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 powiedz mu ze luz jest na turbie i tyle
Rekomendowane odpowiedzi