irko Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a mowielm nie graj w pilke z Trzenkiem lepiej na quadzie pojezdzic, tam odrazu kregoslup leci jak cos a tak powaznie to lipa na maxa z tymi wszystkimi kontuzjami
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jutro Żubry wybiera się ktoś :gwizdanie: wujek startuje byłem i nie widziałem Widziałeś napewno
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a mowielm nie graj w pilke z Trzenkiem lepiej na quadzie pojezdzic, tam odrazu kregoslup leci jak cos a tak powaznie to lipa na maxa z tymi wszystkimi kontuzjami no lipa lipa, ale przynajmniej wpadniecie w tygodniu na buzza
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a mowielm nie graj w pilke z Trzenkiem lepiej na quadzie pojezdzic, tam odrazu kregoslup leci jak cos a tak powaznie to lipa na maxa z tymi wszystkimi kontuzjami nosz kur*wa mać , pomylił mi się z przeciwnikiem, mogło się zdarzyć? mogło a tak na poważnie to przykre Grześ że przez kilka miesięcy nie zagramy razem 3maj się
irko Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 no lipa lipa, ale przynajmniej wpadniecie w tygodniu na buzza mozna, mozna
Wąski Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jutro Żubry wybiera się ktoś :gwizdanie: wujek startuje byłem i nie widziałem Widziałeś napewno czym jechał[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 15:33_________________________________________________ a mowielm nie graj w pilke z Trzenkiem lepiej na quadzie pojezdzic, tam odrazu kregoslup leci jak cos a tak powaznie to lipa na maxa z tymi wszystkimi kontuzjami no lipa lipa, ale przynajmniej wpadniecie w tygodniu na buzza hym kolegi to już
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jutro Żubry wybiera się ktoś :gwizdanie: wujek startuje byłem i nie widziałem Widziałeś napewno czym jechał C klasą
miron78 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Pablo - jesteście jutro tam gdzie zawsze
nex Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 hihie zima może juz nadejść dziś wymieniłem koła, olej, filtry, jestem gotowy
Wąski Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jutro Żubry wybiera się ktoś :gwizdanie: wujek startuje byłem i nie widziałem Widziałeś napewno czym jechał C klasą wujek autograf poproszę z dedykacją
Cuber Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Pablo - jesteście jutro tam gdzie zawsze a co znowu chcesz przyjechac ?
david_n Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Wąski wrzuc jakies fotki niech mnie troche posciska wogole to czesc ludziska, pogoda taka ze nic tylko wziac pistolet i sie powiesic :gwizdanie: zmobilizujta sie ludzie na jutro zeby sie cos wiecej osob pokazalo
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 :naughty: co się cieszysz a nie moge?
Wąski Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 :naughty: co się cieszysz a nie moge? kozak
sokolnh Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Jak już pisał Piotr ogr nie pohula w najbliższym czasie Pęknięta kostka, rozerwana torebka stawowa, 3 tygodnie gipsu, garść tabletek 3 razy dziennie + j**ane zastrzyki w brzuch przez 20 dni :disgust: no to ładnie sie załatwiłes a to mnie wysyłałeś na urlop
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 kurka akurat z robotą to lipa, muszę kule załatwić i jakoś dojść szybko do siebie bo dramat jakiś dosłownie :disgust:
Wąski Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 kurka akurat z robotą to lipa, muszę kule załatwić i jakoś dojść szybko do siebie bo dramat jakiś dosłownie :disgust: jak coś TAXI dzwoń
PABLO Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Ogruś przykra sprawa, współczuję przynajmniej teraz dużo będziesz pił i więcej grał na PS3 Pablo - jesteście jutro tam gdzie zawsze miron78 teraz mi week wypadł pracujący także zapraszam do MM2 na Solvayu Będę na spocie w następny week
Rekomendowane odpowiedzi