siemian Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ale to dopiero popołudniu :> :> :>
Wąski Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item804197337_bmw_325ix_m_pakiet_idealna_serwisowana_w_aso_m3.html czarne felgi kupuje na wiosne ładna , tylko drewno jak bym teraz swoich spraw nie miał :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Siema Nie opłaca się na katowice. Leć na radom kielce zawsze tędy jeżdze rekord płońsk-kraków 3h35min no wlasnie tak sie zastanawiam... wyjezdzac z okolic KR bede kolo poludnia w niedziele, ruch powinien byc maly, do tego trzeba zaplacic na A4 za przejazd + katowicka jest chyba 60km dalej. niby do radomia jest 1 pas i pewnie bedzie troche wyprzedzania. btw, dobry rekord
Kr54321 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kupcie sobie BMW... filtr oleju 775zl, tulejka uszczelniajaca 50zl, narazie zaplacilem 825 pln jeszcze tylko 9 litrow oleju po 100 za litr i jak talala mam spokoj ja pyerdole 1700 za wymiane oleju w skrzyni na pocieszenie-zaplacilem 1200zł za olej (wyglada na to że w audi litr jest droższy), filtr chyba 350zł + uszczelka nie pamietam. Chyba też czas na zmiany, ale ja raczej pozostane wierny marce..na razie Nie wiem gdzie wy przeglądy robicie ja za filtr zapłciłem około 60zł a za olej za 9 litrów 340zł Chodziło oczywiście o olej do skrzyni. Poza aso niestety nie do kupienia.
Wąski Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Siema Nie opłaca się na katowice. Leć na radom kielce zawsze tędy jeżdze rekord płońsk-kraków 3h35min no wlasnie tak sie zastanawiam... wyjezdzac z okolic KR bede kolo poludnia w niedziele, ruch powinien byc maly, do tego trzeba zaplacic na A4 za przejazd + katowicka jest chyba 60km dalej. niby do radomia jest 1 pas i pewnie bedzie troche wyprzedzania. btw, dobry rekord Spokojnie jedz a i tak traktorkiem to nie poszalejesz [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:13_________________________________________________http://moto.pl/MotoPL/1,88389,7223166,M3_w_wersji__Hardcore_.html
zieluch Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 :hi: Flayer o tej godzinie spokojnie przejedziesz, szkoda że nie wpadnisz na krakowskiego spota
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zebyscie mieli spota w sobote to bym wpadl obowiazkowo
Wąski Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zebyscie mieli spota w sobote to bym wpadl obowiazkowo to się zrobi
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zebyscie mieli spota w sobote to bym wpadl obowiazkowo to się zrobi Ja jestem za, zreszta zdzwonimy sie Ktos jeszcze chetny?
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Siema Nie opłaca się na katowice. Leć na radom kielce zawsze tędy jeżdze rekord płońsk-kraków 3h35min no wlasnie tak sie zastanawiam... wyjezdzac z okolic KR bede kolo poludnia w niedziele, ruch powinien byc maly, do tego trzeba zaplacic na A4 za przejazd + katowicka jest chyba 60km dalej. niby do radomia jest 1 pas i pewnie bedzie troche wyprzedzania. btw, dobry rekord mam lepszy, co prawda jechałem o 3 nocy (wyjazd z KRK) ale na lotnisku byłem w 3 h 12 minut Wszystkich[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 11:30_________________________________________________ ale mgła trzeba wstawać o 11.00 wtedy mgły już ni ma :decayed:
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Siemka, Flyer , a o której bedziesz w Kraku ? :gwizdanie:
noran Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pamiętacie ze dwa tygodnie temu z os.Piastów czarna A4 zwinęli. Sąsiadowi chciali dziś w nocy we mgle passata z 2003 tdi zwinąć, ma wyłamaną stacyjke. Dwa auta dalej stała moja niunia. Też blisko Piastów. "Co się dzieje Wąski"
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pamiętacie ze dwa tygodnie temu z os.Piastów czarna A4 zwinęli. Sąsiadowi chciali dziś w nocy we mgle passata z 2003 tdi zwinąć, ma wyłamaną stacyjke. Dwa auta dalej stała moja niunia. Też blisko Piastów. "Co się dzieje Wąski" nic się nie dzieje, dzień jak codzień, niestety....
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Pamiętacie ze dwa tygodnie temu z os.Piastów czarna A4 zwinęli. Sąsiadowi chciali dziś w nocy we mgle passata z 2003 tdi zwinąć, ma wyłamaną stacyjke. Dwa auta dalej stała moja niunia. Też blisko Piastów. "Co się dzieje Wąski" hmmm a na Okulickiego odpukac cisza i spokój
Rekomendowane odpowiedzi