noran Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Może by jaką blokadę założyl, bo z AC ci za olej nie oddadzą choćby i motula
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Może by jaką blokadę założyl, bo z AC ci za olej nie oddadzą choćby i motula spokojnie , dobrze ubezpieczony i zabezpieczony
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Cuber, nie wiem jeszcze o ktorej bede w Kraku, ale raczej popoludniu.
zieluch Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Siema Nie opłaca się na katowice. Leć na radom kielce zawsze tędy jeżdze rekord płońsk-kraków 3h35min no wlasnie tak sie zastanawiam... wyjezdzac z okolic KR bede kolo poludnia w niedziele, ruch powinien byc maly, do tego trzeba zaplacic na A4 za przejazd + katowicka jest chyba 60km dalej. niby do radomia jest 1 pas i pewnie bedzie troche wyprzedzania. btw, dobry rekord mam lepszy, co prawda jechałem o 3 nocy (wyjazd z KRK) ale na lotnisku byłem w 3 h 12 minut Wszystkich[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 11:30_________________________________________________ ale mgła trzeba wstawać o 11.00 wtedy mgły już ni ma :decayed: Z wawy z lotnisa do płońska masz jeszcze 75-80 km Ja jestem na sobotniego spota może hala targowa??
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Sobtoni Spot mozemy zrobić np. na makuszyńskiego na gokartach :kox:
ykk Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja proponuje spota na targach ksiazki.. :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja proponuje spota na targach ksiazki.. :gwizdanie: co za gosc
zieluch Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Sobtoni Spot mozemy zrobić np. na makuszyńskiego na gokartach :kox: dobry pomysł :tongue4:
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Sobtoni Spot mozemy zrobić np. na makuszyńskiego na gokartach :kox: OOOOO.... jestem ZA ! :kox: :kox:
irko Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 to jak sie juz zdecydujecie na gokarty to tez podjade, moze Ogrowego namowie- na towarzystwo bo nie na gokarty w obecnym stanie
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 to jak sie juz zdecydujecie na gokarty to tez podjade, moze Ogrowego namowie- na towarzystwo bo nie na gokarty w obecnym stanie no to ogranizejta [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 14:13_________________________________________________Waski sie napewno tym zajmie
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Mi jest generalnie obojetne, dostosuje sie, ale lepiej godziny popoludniowe
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pany, ja dzis wieczorem bede wiedzial o ktorej jutro bede w kraku, wysle smsa Waskiemu, dogadajcie sie miedzy soba co do godziny etc... bo niedlugo juz bede bez netu [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 14:42_________________________________________________Mysle, ze 18:00 bedzie GIT
Rekomendowane odpowiedzi