Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemian ty tam za zielucha nie pisz, moze potrzebuje :decayed: cuber jutro wieczorkiem bym po nia podjechal ok?

ok

ps. na ile Ja potrzebujesz?

wlasciwie to tylko na srode wiec albo w srode wieczorem bym oddal albo troszke pozniej.

Opublikowano

to po to ,by w wyszukiwarce ją znalazło, nawet jakbyś wpisał tdi :)

Opublikowano

kurde piekna sztuka , tylko czemu on ją sprzedaje :confused4:

pablo wiadomo , kto czego szuka , ale zawsze jest moziwosc wyswietlenia tego samochodu , dodatkowo. Wejdź sobie na aukcje motocykli , ktos sprzedaje nsr, alre pisze w aukcji nie cbr, cos tam cos tam , choć tego nie szulkasz to i tak sie wyswietli , ot tyle pozdr.

Opublikowano

kurde piekna sztuka , tylko czemu on ją sprzedaje :confused4:

pablo wiadomo , kto czego szuka , ale zawsze jest moziwosc wyswietlenia tego samochodu , dodatkowo. Wejdź sobie na aukcje motocykli , ktos sprzedaje nsr, alre pisze w aukcji nie cbr, cos tam cos tam , choć tego nie szulkasz to i tak sie wyswietli , ot tyle pozdr.

Za dużo pali w mieście :)

Opublikowano

idac tym tropem zastanowmy sie co wpisze Pablo w aukcji jak bedzie sprzedawal swoje???

nie.... :)

Opublikowano

ciekawe jak wytlumaczy na allegro ze drzwi kierowcy byly malowane w okolicach klamki

Opublikowano

idac tym tropem zastanowmy sie co wpisze Pablo w aukcji jak bedzie sprzedawal swoje???

nie.... :)

Nie wnikaj :naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:32_________________________________________________

ciekawe jak wytlumaczy na allegro ze drzwi kierowcy byly malowane w okolicach klamki

I co jeszcze :polew:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:33_________________________________________________

stalowe dywaniki gratis :polew: :polew:

Już ich nie ma ;(

:polew:

Opublikowano

:hi:

yoł :tongue4:

Opublikowano

znalazla sie zguba...

Opublikowano

cos poważnie napisać , a tu se jaja robią

Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 :embarrassed:

Opublikowano

Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 :embarrassed:

Ale co on tak manewrował, nie mógł wyjechać z ronda :?: :decayed:

Opublikowano

zmieniał pasy co by być pierwszym na wyjeździe z ronda :>

Opublikowano

znalazla sie zguba...

Zguba nie zguba ważne że się znalazła :D

Opublikowano

zmieniał pasy co by być pierwszym na wyjeździe z ronda :>

zawsze pierwszy :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:53_________________________________________________trzeba było trąbić :decayed:
Opublikowano

Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... :naughty:

Opublikowano

Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... :naughty:

tak i ucieszą się tylko raz na samym końcu, ja tam wolę cieszyć się całe życie :evil: :evil: :evil: :evil: