PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 AUDI A4 TURBO FSI TFSI TSI NIE TDI padłem :polew: http://moto.allegro.pl/item822215910_audi_a4_turbo_fsi_tfsi_tsi_nie_tdi.html
david_n Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 siemian ty tam za zielucha nie pisz, moze potrzebuje cuber jutro wieczorkiem bym po nia podjechal ok? ok ps. na ile Ja potrzebujesz? wlasciwie to tylko na srode wiec albo w srode wieczorem bym oddal albo troszke pozniej.
marcin j Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 to po to ,by w wyszukiwarce ją znalazło, nawet jakbyś wpisał tdi
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 to po to ,by w wyszukiwarce ją znalazło, nawet jakbyś wpisał tdi Ale ktoś chyba wie za jakim autem się rozgląda A tu Malika :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item826263794_audi_s4_4_2l_v8_prawdziwa_perelka.html
marcin j Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 kurde piekna sztuka , tylko czemu on ją sprzedaje pablo wiadomo , kto czego szuka , ale zawsze jest moziwosc wyswietlenia tego samochodu , dodatkowo. Wejdź sobie na aukcje motocykli , ktos sprzedaje nsr, alre pisze w aukcji nie cbr, cos tam cos tam , choć tego nie szulkasz to i tak sie wyswietli , ot tyle pozdr.
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 kurde piekna sztuka , tylko czemu on ją sprzedaje pablo wiadomo , kto czego szuka , ale zawsze jest moziwosc wyswietlenia tego samochodu , dodatkowo. Wejdź sobie na aukcje motocykli , ktos sprzedaje nsr, alre pisze w aukcji nie cbr, cos tam cos tam , choć tego nie szulkasz to i tak sie wyswietli , ot tyle pozdr. Za dużo pali w mieście
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 idac tym tropem zastanowmy sie co wpisze Pablo w aukcji jak bedzie sprzedawal swoje??? nie....
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 stalowe dywaniki gratis :polew:
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ciekawe jak wytlumaczy na allegro ze drzwi kierowcy byly malowane w okolicach klamki
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 idac tym tropem zastanowmy sie co wpisze Pablo w aukcji jak bedzie sprzedawal swoje??? nie.... Nie wnikaj [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:32_________________________________________________ ciekawe jak wytlumaczy na allegro ze drzwi kierowcy byly malowane w okolicach klamki I co jeszcze [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:33_________________________________________________ stalowe dywaniki gratis :polew: Już ich nie ma ;(
marcin j Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 cos poważnie napisać , a tu se jaja robią Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 cos poważnie napisać , a tu se jaja robią Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 Ale co on tak manewrował, nie mógł wyjechać z ronda :?:
marcin j Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 cos poważnie napisać , a tu se jaja robią Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 Ale co on tak manewrował, nie mógł wyjechać z ronda :?: zmieniał pasy co by być pierwszym na wyjeździe z ronda :>
Gość PrZeMiAn Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 znalazla sie zguba... Zguba nie zguba ważne że się znalazła
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 cos poważnie napisać , a tu se jaja robią Ps... tru ogr ostatnio( chyba w czwartek ) widzialem cie jak manewrowales na grzegórzeckim , ale mnie nie dojrzales, poznałes, bo jechałem Vw T5 Ale co on tak manewrował, nie mógł wyjechać z ronda :?: zmieniał pasy co by być pierwszym na wyjeździe z ronda :> zawsze pierwszy :naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:53_________________________________________________trzeba było trąbić
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Pamietaj ze ostatni beda pierwszymi... tak i ucieszą się tylko raz na samym końcu, ja tam wolę cieszyć się całe życie :evil: :evil:
Rekomendowane odpowiedzi