PABLO Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Elo a ja sobie własnie do pracy przyjechałem. Troche sobie dziś pospałem. A co do wczesnego wstawania: Nie ma to jak Cuber... Jak kiedyś do niego o 10 zadzwoniłem to mnie opierdolił że go obudziłem... :polew: nie pamieta Wół jak Cielęciem był.... i wstawal o 13... :polew:
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a Ty co się śmiejesz? Leć do Bonarki po Adidasy :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a Ty co się śmiejesz? Leć do Bonarki po Adidasy :polew: :polew: Ja nie chodzę w adidasach w stosunku do ciebie w sandałach z manualną klimą Siemian jeden chłop Cię tam szukał bo mówił że Ci się przegrzały tarcze od S4 i chciał pożyczyć Ci tarcze od MAN'A żebyś przetestował :polew:
Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Pany prosze sie zapoznac cos napisac bo pasuje sie zebrac i jechac pojezdzic http://www.a4-klub.pl/smf/tor_wyrazow_wyjazd_na_popierdowke_po_torze-t104626.0.html;topicseen
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a Ty co się śmiejesz? Leć do Bonarki po Adidasy :polew: :polew: Ja nie chodzę w adidasach w stosunku do ciebie w sandałach z manualną klimą Siemian jeden chłop Cię tam szukał bo mówił że Ci się przegrzały tarcze od S4 i chciał pożyczyć Ci tarcze od MAN'A żebyś przetestował :polew: No i co mu powiedziałeś?? Czekam już na niego trzeci dzień... Tylko jak zwykle musiałeś coś pokręcić bo on miał dla mnie tarcze od STARa. Od MANa były za drogie... :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 14:44_________________________________________________Wąski czemu nie powiedziałeś że znalezłeś wreszcie Kercziemu zderzak w takim kolorze jak mu się marzył... http://allegro.pl/show_item.php?item=821345355 ...ale się chłopak ucieszy.. [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 15:10_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=825110219 Może kupisz od Pabla auto i też sprzedasz jako egzemplarz zabytkowy... :polew: [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 15:14_________________________________________________sorki Pablo ale tak to jest jak sie siedzi w pracy i nie ma co robić...
Tukan Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Polecam films-online.pl jak sie nudzi włąsnie ogladam filma
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a nawet dobrze, dzięki [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 16:40_________________________________________________a Ty ?
PABLO Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Polecam films-online.pl jak sie nudzi włąsnie ogladam filma
david_n Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam wszystkich Dobrý deň! dnes máme utorok! Cuber bede dzwonil przed 20 jakos o ta plytke
Cuber Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Dobrý deň! dnes máme utorok! Nemusíte být tak moudrý, České
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nie ma to jak http://translate.google.pl/
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Biedny Trzeniu w myślach kombinuje który filmik mógł się przedostać do netu :polew: :polew: Dla Ciebie Pan Robercik dzięki że pilnujesz porządku :decayed: [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 21:50_________________________________________________ Dziś tez znajomemu znikło B6 Co się dzieje Wąski? Potrzebujesz gratów? [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 21:51_________________________________________________ jakby ktos nie sledzil najbardziej goracego watku na forum to przeklejam jakie video znalzal Miron Siemiana z dziecinstwa no i chyba Trzenka ale tego juz napewno nie wiem dopoki Trzeniek sie nie wypowie... :polew: Odp: [b7 BKN] Mironowóz cz.III - Jesteś normalny-nie wchodź (info o aucie str.1 i 2) « Odpowiedz #970 : Dzisiaj o 10:06 » Cytuj Siemian nie znałem Cię z tej strony Trochę Ci sie przytyło od tamtego czasu wyzdrowiałeś już czy jeszcze Cie to nachodzi ? osz w mordę :kox:
Rekomendowane odpowiedzi