irko Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 slyszalem, ze do tych z kropkami w tym roku taki mikolaj przychodzi
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 slyszalem, ze do tych z kropkami w tym roku taki mikolaj przychodzi Mógłby być
irko Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ale mikolaj to wor ma przeciez na plecach i krzywa laske
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ale mikolaj to wor ma przeciez na plecach i krzywa laske :polew:
irko Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nie to zebym sie czepial ale Tomeks ile ty masz lat?
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nie to zebym sie czepial ale Tomeks ile ty masz lat? Kobiet nie pyta sie o wiek
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nie to zebym sie czepial ale Tomeks ile ty masz lat? Kobiet nie pyta sie o wiek dobre
irko Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 doszedl do wniosku, ze zart byl zenujacy i skasowal
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 doszedl do wniosku, ze zart byl zenujacy i skasowal lepiej późno niż wcale
david_n Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 kolejny weekend :gwizdanie: zapalenie spojowek, zapalenie gardla i goraczka...
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 kolejny weekend :gwizdanie: zapalenie spojowek, zapalenie gardla i goraczka... współczuję bo u mnie kolejny weekend i znowu Balantine's + Pepsi
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ale mikolaj to wor ma przeciez na plecach i krzywa laske w tym roku przyjdzie taki :gwizdanie: Tukan -panie mikołaju,dlaczego w ty roku worek taki mały? Mikołaj -dmuchnij w ten wentylek przy worku,to może urośnie irko -e tam,już dmuchałem,worek nie urósł,ale wentylek tak,i też było fajnie
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ale mikolaj to wor ma przeciez na plecach i krzywa laske w tym roku przyjdzie taki :gwizdanie: Tukan -panie mikołaju,dlaczego w ty roku worek taki mały? Mikołaj -dmuchnij w ten wentylek przy worku,to może urośnie irko -e tam,już dmuchałem,worek nie urósł,ale wentylek tak,i też było fajnie Tomeks-Mikołaju czemu w tym roku przyniosłes kaczke Mikołaj -Bo owce juz miales
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Panowie moze wyluzujecie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Krakusy ;( ;( ;( łączę się z Wami w bólu choć przyznaję - fakt iż stało się to poza moim wątkiem troszke mnie boli Trzeniek - odpowiadając na Twoje PW, niestety nie mogę usunąć Ci kropka - nie chcę podważać decyzji modów
PABLO Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Panowie moze wyluzujecie :gwizdanie: Cuber luuzik, chłopaki zapodają nowymi kawałami :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi