Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kerczi, każdy ma kropka - mam i ja :kox:

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich,

Mam takie pytanko,bo normalnie dziś zagotowałem. Mianowicie chodzi o to że w mojej wspaniałej Audi mam zew. lusterka asferyczne i nie sądziłem że mogą nie być...podgrzewane!! :wallbash: Po prostu dramat i w związku z tym koledzy mam pytanko, g :wallbash:gdzie mogę zrobić gdzieś w naszej okolicy żeby grzały a może ktoś z Was pomoże bo ja z takimi rzeczami jestem na bakier,dzięki i pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich,

Mam takie pytanko,bo normalnie dziś zagotowałem. Mianowicie chodzi o to że w mojej wspaniałej Audi mam zew. lusterka asferyczne i nie sądziłem że mogą nie być...podgrzewane!! :wallbash: Po prostu dramat i w związku z tym koledzy mam pytanko, g :wallbash:gdzie mogę zrobić gdzieś w naszej okolicy żeby grzały a może ktoś z Was pomoże bo ja z takimi rzeczami jestem na bakier,dzięki i pozdrawiam :)

poczytaj na forum :gwizdanie: znając ten temat zapewne masz isntalacje w lusterkach , wystarczy znalesc lusterka(szkła) grzane lub wyrezać same maty które kupisz np. na allegro :gwizdanie:

Opublikowano

W B7 nie masz podgrzewanych lusterek? :shocked: czy moze masz zepsute,nie umiesz włączyc :)

Opublikowano

W B7 nie masz podgrzewanych lusterek? :shocked: czy moze masz zepsute,nie umiesz włączyc :)

czasem tak jest że nie ma :gwizdanie:

Opublikowano

czasem tak jest że nie ma :gwizdanie:

No to mnie zaskoczyles :blink:
Opublikowano

Kerczi też nie miał :gwizdanie: więc jest to możliwe

Opublikowano

chłopaki dzięki za wiarę we mnie ale lustereczka się włącza podgrzewaniem tylnej szybki :wink4:

A tak na poważnie to sam się boje tego robić bo z moimi zdolnościami zepsuje sobie te asferyczne lustereczka i szukam kogoś kto może pomóc lub gdzie coś takiego w rozsądnych kosztach mogę zrobic.

Opublikowano

z tego co pamiętam Cuber kupował u Wąskiego i rezał na spocie więc zagadaj z Wąskim

Opublikowano

Sedi najlepiej znajdz na szrocie jakas bita i kup same wklady...albo allegro poszukaj jakies aukcji na allegro, instalacja jest podciagnieta wystarczy tylko grzane szkla wlozyc

Opublikowano

hardkorzy jezdza bez systemów :polew: :polew: :polew: :polew:

Przy 1250km zycze powodzenia :kox:

Eeee... pewnie serii nie trzyma, wykres w paincie a oni o jakichś tysioncah piszom! :kox:

Tą suprę kiedyś wykupiła firma Alphard i po rozmowie z przedstawicielem tej firmy mieli uderzać w 1500KM :gwizdanie:

A jak ktoś nie wie to ta Supra w poprzednich barwach Shell V-Power Racing ustanowiła rekord polski ok 360km/h na zamkniętej dla ruchu autostradzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:48_________________________________________________

z tego co pamiętam Cuber kupował u Wąskiego i rezał na spocie więc zagadaj z Wąskim

Cuber czeka cię kolejne rezanie na spocie :naughty::decayed:

Opublikowano

361,92 jest w opisie aukcji :wink4:

Opublikowano

kurde ja tego nigdy nie uzywam :decayed:

To jak coś widzisz w lusterkach w zimie :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:51_________________________________________________

361,92 jest w opisie aukcji :wink4:

Nie czytałem opisu ale taki speed mi się kojarzył jak z nim rozmawiałem :)

Opublikowano

Pablo normalnie widze :decayed: nie przypominam sobie zebym to uruchamial, od wielkiego dzwona tylko do szyby jak na postoju ktos na nia nasapal a tak lusterka zawsze byly "czytelne" no chyba, ze pijecie do zamarznietych na kosc ale jakos nigdy mi nie zamarzaly tak zeby byly siwe :)

Opublikowano

Pablo normalnie widze :decayed: nie przypominam sobie zebym to uruchamial, od wielkiego dzwona tylko do szyby jak na postoju ktos na nia nasapal a tak lusterka zawsze byly "czytelne" no chyba, ze pijecie do zamarznietych na kosc ale jakos nigdy mi nie zamarzaly tak zeby byly siwe :)

Irko jak tam PS3 śmiga jeszcze :?: :decayed:

Opublikowano

Irko jak tam PS3 śmiga jeszcze :?: :decayed:

a wiesz, ze jeszcze nie zostalo podlaczone nawet :decayed:

:shocked: To po co tak marnujesz egzemplarze :?::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Sedi najlepiej znajdz na szrocie jakas bita i kup same wklady...albo allegro poszukaj jakies aukcji na allegro, instalacja jest podciagnieta wystarczy tylko grzane szkla wlozyc

KERCZI a powiedz mi to same maty szukać?Bo szkła chciałbym mieć dalej asferyczne.