Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no czern fortepianowa to taka ciemna czerń jednym słowem z połyskiem :>[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 20:00_________________________________________________

A tak w ogóle to kusi mnie takie cus http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10374019 :gwizdanie:[br]Dopisany: Grudzień 09, 2009, 07:58:46 _________________________________________________

Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada :decayed:

A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon :mysli: firmy 3M

Tylko nie okleina...

No chyba że taka 465107.jpg

byś załatwił dywaniki od Pabla i miałbyś komplet :polew: :polew: :polew:

O ku***a siemian rewelacja :slina::decayed::polew: WIdziales okleine 3M carbon?? :gwizdanie:

Nie, ale przypuszczam jaka to jest. Faktura carbonu, gładka z lekkim trójwymiarem

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie, ale przypuszczam jaka to jest. Faktura carbonu, gładka z lekkim trójwymiarem

Nie :tongue4: Jest tłoczona i wyczuwalna struktura :wink4:
Opublikowano

Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada :decayed:

A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon :mysli: firmy 3M

pomaluj na czerń fortepianową

A mozesz mi podsłac foto tej barwy?Bo cos nie kojaze :disgust:

bardzo głeboki czarny

http://www.zlotoplatkowe.com.pl/shop/forum/files/czer__fortepianowa.jpg

http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/833/68/97/833689713_2 nad navi

http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/835/02/64/835026402_7 boczek drzwi

Opublikowano

Kurde fajne :kox: chyba jutro pojade do lakiernika [br]Dopisany: Grudzień 09, 2009, 08:04:27 _________________________________________________takie cos http://www.flokowanie.com.pl/carbon.htm

Opublikowano

a to jednak sie myliłem. Ale jesli jest to okleina firmy 3m to napewno nie bedzie jakas tandetna...

Ale mimo wszystko ja bym był za polakierowaniem listw na czarno

Opublikowano

a to jednak sie myliłem. Ale jesli jest to okleina firmy 3m to napewno nie bedzie jakas tandetna...

Ale mimo wszystko ja bym był za polakierowaniem listw na czarno

Ja tez bo zrobia mi to profi :wink4: a okleina bedzie zle okleic napis quattro :gwizdanie: Jutro pojade zapytac jaki koszt pomalowania
Opublikowano

Siema, postojówki mi sie spaliły , czy to oznacza , ze musze je wymienić ?? :polew:

Opublikowano

Siema, postojówki mi sie spaliły , czy to oznacza , ze musze je wymienić ?? :polew:

Nie musisz bo i po co :tongue4:

Gość TrueOgre
Opublikowano

Nie musisz bo i po co :tongue4:

żeby na fiesie był spokój :decayed:
Opublikowano

ale macie problemy............... jakby Siemian miał wymieniać wszystko co mu się spaliło to dziś by był w połowie roboty

Gość TrueOgre
Opublikowano

ale macie problemy............... jakby Siemian miał wymieniać wszystko co mu się spaliło to dziś by był w połowie roboty

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ogrowy , w tym tygodniu musimy sie spiknać :gwizdanie:

wejdz na gg

Opublikowano

kurde swieca jeszcze klocki , siemian mam wymieniać , bo narazie hamuje, a no i k.....wa po odłączeniu aku , za cholere nie idzie skasowac poduszki , panowie w audi w szwecji rozlożyli ręce, bo nie umieja nauczyc poduszki nowego vinu. Fachowcy jak w pl , masakra :confused4:

Opublikowano

nie przesadzaj z tymi fachowcami , bo u nas zaczyna być normalnie :kox: tylko trzeba wiedziec do kogo jechać :wink4:

Opublikowano

to powyzej to serio, ale jeszce zaswiecił sie mi dystrybutor na żółto, i dzwoniłem do mechanika i mówi zeby na stacje podjechac, ze to ok 50 zł na polskie i chwile jest spokój :cool1:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 21:37_________________________________________________

nie przesadzaj z tymi fachowcami , bo u nas zaczyna być normalnie :kox: tylko trzeba wiedziec do kogo jechać :wink4:

nie spoko, tylko mi poducha zaswieca sie po 10 min jazdy , szukalem na forum , i wynika , ze trzeba nauczyc poduszki nowego vinu, a te dzbany tego nie umieja , a za podłączenie do kompa skasowali mnie na polske 250 zł :confused4:

Opublikowano

kurde swieca jeszcze klocki , siemian mam wymieniać , bo narazie hamuje, a no i k.....wa po odłączeniu aku , za cholere nie idzie skasowac poduszki , panowie w audi w szwecji rozlożyli ręce, bo nie umieja nauczyc poduszki nowego vinu. Fachowcy jak w pl , masakra :confused4:

a jak z tym Twoim lusterkiem?

Opublikowano

to powyzej to serio, ale jeszce zaswiecił sie mi dystrybutor na żółto, i dzwoniłem do mechanika i mówi zeby na stacje podjechac, ze to ok 50 zł na polskie i chwile jest spokój :cool1:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 21:37_________________________________________________

nie spoko, tylko mi poducha zaswieca sie po 10 min jazdy , szukalem na forum , i wynika , ze trzeba nauczyc poduszki nowego vinu, a te dzbany tego nie umieja , a za podłączenie do kompa skasowali mnie na polske 250 zł :confused4:

A nie masz vaga??
Opublikowano
:hi: Siemianku :gwizdanie:
Opublikowano

vaga mam ale do b5 [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 21:42_________________________________________________

a jak z tym Twoim lusterkiem?

miales przypomniec , jutro sprawdze :)

Opublikowano

miron nie doceniaz mnie. Byłbym za połową roboty bo już wymieniłem ponad połowe auta :decayed::naughty: