KERCZI Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 no i tutaj jest własnie sprawiedliwość... Chłopak szuka nie może znaleźć... Kerczi nie szuka a znajduje... co więcej nawet o tym nei wiedząc i w cenie o ile dobrze pamiętam 120zł/ szt. Siemian po 100pln za sztuke Zieluch chodzi o to ze okazalo sie ostatecznie ze tarcze z bagaznika mam za male do zaciskow ktore kupilem
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 zieluch żebyś nie musiał z linijką biegać i mierzyć... Tak, Kerczi ma zaciski od S4 które kupił pół roku temu jako niby zaciski od 3.0 tdi za 100zł/szt.... ....a tak skromnie mówiąc to dzięki mnie, bo sam mu linka podesłałem :naughty: :naughty:
KERCZI Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 zieluch żebyś nie musiał z linijką biegać i mierzyć... Tak, Kerczi ma zaciski od S4 które kupił pół roku temu jako niby zaciski od 3.0 tdi za 100zł/szt.... ....a tak skromnie mówiąc to dzięki mnie, bo sam mu linka podesłałem :naughty: :naughty: Siemian jestes zlosliwy i mniejszych nie bylo??? W koncu cos musi hamowac te 140KM :polew: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 16:45_________________________________________________ Panowie co z tym laser arena??? Zbierzemy d*py czy raczej nic z tego??
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jakbym wtedy wiedział że to jest od s4 to sam bym je kupił a nie linki Ci podsyłał Chciałeś mieć projekt miniSiemian... masz projekt Siemian...
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 masz wpierd.... :gwizdanie: najpierw się naucz numer wykręcać, wtedy pogadamy zobaczymy kto pierwszy wyjdzie z [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 17:02_________________________________________________Kerczi jak coś ja chętnie się postrzelam
KERCZI Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 masz wpierd.... :gwizdanie: najpierw się naucz numer wykręcać, wtedy pogadamy zobaczymy kto pierwszy wyjdzie z [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 17:02_________________________________________________Kerczi jak coś ja chętnie się postrzelam no i swietnie, tylko powiedz Ty mi co z tego jak jest nas 4chetnych to najwyzej turniej w fifke mozemy zagrac, albo postrzelac sie w CODa a nie latac po pietrach w forum
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 17:20_________________________________________________ http://bispol.com/czarnobyl-tour/ ? Ja się wybieram z kumplami na wiosnę Lepiej wybrać wycieczkę z wawy bo podobno mają lepszy program wycieczki niż w krakowie. Wreszcie odwiedzisz rodzinne strony [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 13:50_________________________________________________ masz wpierd.... :gwizdanie: Dawno tam nie byłem
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 No wiem Karol, ale co ja poradzę że niektórzy testosteron tylko z nazwy znają :polew:
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja bym chetnie poszedł tyle ze musze wcześniej wiedzieć bo musze jakoś się doturlać do Kraka
david_n Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ja raczej tez dam rade, byle nie sroda czwartek bo mam 24h pływanie...
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Siemian dokładnie to sie nazywa kozłubnik i tam jest mega zajefajnie prawie jak czarnbobyl.... widze ze Kerczi odrazu z gróbej rury z tymi hamulcami.....no i moze to i dobrze jak zmieniać to raz a porządnie....... Cuber nie ma za co Ogrowy jestem chętny na laser show tylko ze ja zabieram ostrą z roboty
Tukan Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jestem chętny na laser show tylko ze ja zabieram ostrą z roboty :decayed Chyba kolezanke
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 zeby nie być gołosłowny , mozemy zorganizowac wypad wieczorem z latarkami wiecie jaki klimat [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:20_________________________________________________byłem tam na tym wierzowcu na dachu to jest 14 piętro i miedzy 13 a 14 piętrem sa schody drewniane które skrzypią i sie załamują....[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:21_________________________________________________PABLO ja takie wycieczki organizuje po 100 od łeba ktoś chętny.....
david_n Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 zeby nie być gołosłowny , mozemy zorganizowac wypad wieczorem z latarkami wiecie jaki klimat [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:20_________________________________________________byłem tam na tym wierzowcu na dachu to jest 14 piętro i miedzy 13 a 14 piętrem sa schody drewniane które skrzypią i sie załamują....[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:21_________________________________________________PABLO ja takie wycieczki organizuje po 100 od łeba ktoś chętny..... Jak sie bedziecie wybierac do daj znac :gwizdanie:
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeżeli bedzie wiecej chętnych to mozemy sie przejechać..... sokol moze fotek nacykac bo on lubi te klimaty [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:34_________________________________________________ jestem chętny na laser show tylko ze ja zabieram ostrą z roboty :decayed Chyba kolezanke moze dam ją Ogrowi bo jak narazie ślepakami strzela i cos nie moze zaciążyć
Tukan Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeżeli bedzie wiecej chętnych to mozemy sie przejechać..... sokol moze fotek nacykac bo on lubi te klimaty [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:34_________________________________________________ jestem chętny na laser show tylko ze ja zabieram ostrą z roboty :decayed Chyba kolezanke moze dam ją Ogrowi bo jak narazie ślepakami strzela i cos nie moze zaciążyć
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja chętny na napierdalanie kulkami , byle były drzewa
boseron Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja chętny na napierdalanie kulkami , byle były drzewa
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja bym chetnie poszedł tyle ze musze wcześniej wiedzieć bo musze jakoś się doturlać do Kraka spoko, Pingwina będzie łatwiej trafić
Rekomendowane odpowiedzi