Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 reszta śpi? ehhh , całe życie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja jestem odpuśćcie trochę Trzeńkowi co tu zaglądnę,to ktoś z niego beke kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 reszta śpi? ehhh , całe życie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja jestem odpuśćcie trochę Trzeńkowi co tu zaglądnę,to ktoś z niego beke kręci WY-PIER .................... NICZAJ STĄD TOMUŚ :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 przywitanie po krakowsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku biegówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku otwarte złamanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku biegówki? kolarzówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 siema Tomeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku jakie, ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku jakie, ile ? drewniane , 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłem dzisiaj w końcu narty zobaczymy co z tego wyjdzie na stoku jakie, ile ? drewniane , 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 siema Tomeks zrobiłem screena,jutro wkleję na Pomorkim,w końcu ktoś mnie zauważył ...i to mod nie uwierzą mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 fischer pure heat 170 cm http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2507&id_modelu=3331 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 fischer pure heat 170 cm http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2507&id_modelu=3331 przecież to są damskie narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 fischer pure heat 170 cm http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2507&id_modelu=3331 przecież to są damskie narty chciałem zeby Ci było raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 fischer pure heat 170 cm http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2507&id_modelu=3331 przecież to są damskie narty chciałem zeby Ci było raźniej od razu uciekł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi