jurekkrak Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 dzięki Tomeks .może ty znasz kogoś kto ma taki sam model jak ja i z grubsza by mój oglądną. oczywiście z Krakowa.
Tukan Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 No nie jeszcze fotek nie robiłem.Nie miałem czasu.nawet jeszcze nie przerejestrowałem .jak znajdę czas to zrobię i wrzucę. Jurek,nie wdawaj sie w dyskusje z Trzeńkiem ,on ma 11 lat,to syn Cubra zawsze tu tak nowych wkręca pozdro i gratuluje furki O k**wa Owcojebca sie pojawił
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 jurek, jak dajesz cytuj , to potem piszesz swój post na samym końcu, bo nie chce mi się poprawiać każdego
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wpadnij na spota,na pewno ktoś ci pomorze a przy okazji natrzesz Trzenka śniegiem,za kare [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:09_________________________________________________ O ku***a Owcojebca sie pojawił o,następny mądry gówniarz Jurek,na tego też uważaj :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 dzięki Tomeks .może ty znasz kogoś kto ma taki sam model jak ja i z grubsza by mój oglądną. oczywiście z Krakowa. Tomeks przyjedzie i Ci oglądnie
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 dzięki Tomeks .może ty znasz kogoś kto ma taki sam model jak ja i z grubsza by mój oglądną. oczywiście z Krakowa. przyjedź na spota w Niedziele to popatrzymy co to zakupiłes
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 dzięki Tomeks .może ty znasz kogoś kto ma taki sam model jak ja i z grubsza by mój oglądną. oczywiście z Krakowa. Tomeks przyjedzie i Ci oglądnie oj Gośka,Gośka ,ale śmieszne i zmień sobie z powrotem profil,bo wychodzi na to,że jesteś facetem :gwizdanie:
jurekkrak Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Muszę się pożegnać bo muszę jechać na Płaszów
sokolnh Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 dzięki Tomeks .może ty znasz kogoś kto ma taki sam model jak ja i z grubsza by mój oglądną. oczywiście z Krakowa. Tomeks przyjedzie i Ci oglądnie oj Gośka,Gośka ,ale śmieszne i zmień sobie z powrotem profil,bo wychodzi na to,że jesteś facetem :gwizdanie: to nie miało być smieszne, tylko adekwatne do Twoich zartów w których no niestety trzeba stwierdzic ze oszukujesz kolege... przecież Trzeniu nie skończył jeszcze 11 lat
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przecież Trzeniu nie skończył jeszcze 11 lat :decayed nie jak gadałem z Cubrem w Pile,to mówił że na dniach ma ma urodziny ,ale to może o córę chodziło
Tomeks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tomeks chyba o Twoją córe już sam nie wiem w ogóle,to jak jesteś trzeźwy,ciężko cię zrozumieć
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tomeks chyba o Twoją córe już sam nie wiem w ogóle,to jak jesteś trzeźwy,ciężko cię zrozumieć Tomeks , ale Ci odpierdala Pomorszczaku :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siema all Widzę że nowy kolega zawitał na krakowskich, także zapraszam na spoty gdzie i kiedy już wiesz Tomeks , ale Ci odpierdala Pomorszczaku :gwizdanie: Padłem
KERCZI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Panienki[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 03:10_________________________________________________ Powiedzcie mi kto to jest w ogole Tomeks, bo jakos Go jeszcze nie poznalem, to ten chlopak Mirona???
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Panienki[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 03:10_________________________________________________ Powiedzcie mi kto to jest w ogole Tomeks, bo jakos Go jeszcze nie poznalem, to ten chlopak Mirona??? Jak to nie pamiętasz jak Ci koło odkręcał nad ranem w bukowinie tylko miał zły klucz i powiedział że za rok weźmie dobry Tomeks bardzo lubi Trzeńka i jakaś więź między nimi po bukowinie nastąpiła
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Tomeks bardzo lubi Trzeńka i jakaś więź między nimi po bukowinie nastąpiła Ta więź ma dłuższe korzenie
Rekomendowane odpowiedzi