Gość Trzeniu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi sokoł spier.... do spania i nie płosz mi potencjalnego kupca :decayed:
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi sokoł spier.... do spania i nie płosz mi potencjalnego kupca :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi Kamil wiesz że ja dużo nie jeżdżę max 11-14tys km na rok także taki felunek mógłbym założyć :gwizdanie: Tylko obawiam się że musiałbym ją troszkę podnieść, przynajmniej przód... nic nie musisz podnoscić... wystarczy ściągnąć bransoletę i będzie GIT
Tomeks Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi Kamil wiesz że ja dużo nie jeżdżę max 11-14tys km na rok także taki felunek mógłbym założyć :gwizdanie: Tylko obawiam się że musiałbym ją troszkę podnieść, przynajmniej przód... nic nie musisz podnoscić... wystarczy ściągnąć bransoletę i będzie GIT :polew: PS.Pablo,ja tam cie lubię
sokolnh Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi sokoł spier.... do spania i nie płosz mi potencjalnego kupca :decayed: nie znasz sie to element psychologii sprzedaży " co ja nie mogę miec ?! do mnie nie będzie pasować ?!" [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 00:54_________________________________________________ Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi Kamil wiesz że ja dużo nie jeżdżę max 11-14tys km na rok także taki felunek mógłbym założyć :gwizdanie: Tylko obawiam się że musiałbym ją troszkę podnieść, przynajmniej przód... nic nie musisz podnoscić... wystarczy ściągnąć bransoletę i będzie GIT napisz mu jakie masz tam opony
sokolnh Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 w takim razie powodzenia w sprzedaży Pablowi
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pablo, 19-tka ciut za duża do b5 do jazdy co innego do lansu, a pewnie o to Ci chodzi Kamil wiesz że ja dużo nie jeżdżę max 11-14tys km na rok także taki felunek mógłbym założyć :gwizdanie: Tylko obawiam się że musiałbym ją troszkę podnieść, przynajmniej przód... nic nie musisz podnoscić... wystarczy ściągnąć bransoletę i będzie GIT Trzeniek jak bym ściągnął bransoletę to k**wa będzie wtedy allroad także pier%&le :decayed: [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 01:00_________________________________________________ w takim razie powodzenia w sprzedaży Pablowi Sokolnh czy kupię to zobaczymy, nic na razie się jeszcze nie deklaruję
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Trzeniek także pier%&le :decayed: i to rozumiem no spocie popraw z baśki i bedzie git
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 wszystko o oponach wie Mam eksperta w pracy co sprzedawał opony także nie jest źle :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 wszystko o oponach wie Mam eksperta w pracy co sprzedawał opony także nie jest źle :decayed: tutaj nie trzeba eksperta , ślepa babcia Ci powie że są do wymiany
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Trzeniek także pier%&le :decayed: i to rozumiem no spocie popraw z baśki i bedzie git Tomeks nie zmieniaj zdań Trza się napić dobrze w Bukowinie [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 01:05_________________________________________________ wszystko o oponach wie Mam eksperta w pracy co sprzedawał opony także nie jest źle :decayed: tutaj nie trzeba eksperta , ślepa babcia Ci powie że są do wymiany Spoko mam babcie w domu która za 2,5 roku kończy 100 lat (serio) tylko że ona czyta bez okularów i wylooka mnie z kilometra z okna że idę ze szlugiem :decayed: , Trzeniu masz specjalne zaproszenie na wielką Bibę urodzinową wraz z Majchrowskim
sokolnh Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 wszystko o oponach wie Mam eksperta w pracy co sprzedawał opony także nie jest źle :decayed: tutaj nie trzeba eksperta , ślepa babcia Ci powie że są do wymiany ja mam 19-tki opony na sprzedaż w razie czego :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 za ile?[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 01:11_________________________________________________Maj.....wski to ku**s
boseron Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Trzenisław a 17 tki juz zaklepane bo do 19 nie jestem przekonany ?[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 01:15_________________________________________________nikon D5000 polecam mam go od miesiąca i jest super
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Łukasz , 19 idą na handel gdzie kupiłeś nikona? i za ile?[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 01:16_________________________________________________sokol GG
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Cuber trochę się nagrałeś pewnie
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dowiem się czy będzie też wasz COD na wyprzedaży, jeśli tak to kupuję w dobrej cenie
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dowiem się czy będzie też wasz COD na wyprzedaży, jeśli tak to kupuję w dobrej cenie jak będą mieli chipy do dwaipółtedei,to biorę ...ale taki na +280PS
Rekomendowane odpowiedzi