Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wczoraj straciłem dowód i 250 zł :evil:

to dlatego miałem 2 połączenia nieodebrane :mysli: ale chwile potem miałes wyłączony telefon :gwizdanie:

jak uwaliłes konkretnie to mysle ze to główna przyczyna a nie ze komus zona nie dała :cool1:

ja wczoraj przebiłem opone i za cholere nie chciała zejść z piasty , 2 godziny wymieniałem jeba.ą opone :wallbash: wieczorem po ciemku[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 09:06_________________________________________________Kerczi najlepszego.......żebyś w COD-a wszystkim trzepał dupska :decayed: reszty Ci nie zycze bo wszystko masz..........na kredyt :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Kerczi dołączam się do życzeń, najlepszego.... :good:

Robert nie martw się... dobrze, że Cię nie spotkała przygoda jak jednego z forumowiczów na stacji benzynowej.

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Kerczi-son :)

Opublikowano

ja wczoraj straciłem dowód i 250 zł :evil:

to dlatego miałem 2 połączenia nieodebrane :mysli: ale chwile potem miałes wyłączony telefon :gwizdanie:

jak uwaliłes konkretnie to mysle ze to główna przyczyna a nie ze komus zona nie dała :cool1:

ja wczoraj przebiłem opone i za cholere nie chciała zejść z piasty , 2 godziny wymieniałem jeba.ą opone :wallbash: wieczorem po ciemku[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 09:06_________________________________________________Kerczi najlepszego.......żebyś w COD-a wszystkim trzepał dupska :decayed: reszty Ci nie zycze bo wszystko masz..........na kredyt :decayed:

myślę ze nie :) ale za brak naklejki na szybie :wink4:

a telefonu nigdy nie wyłączam :wink4: [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 09:32_________________________________________________

:hi:

Kerczi dołączam się do życzeń, najlepszego.... :good:

Robert nie martw się... dobrze, że Cię nie spotkała przygoda jak jednego z forumowiczów na stacji benzynowej.

a co się stało ?
Opublikowano

Kurka ja do dzis nie mam naklejonej,nigdy przy kontroli nie zwracali na to uwagi :gwizdanie: Ale az 250zł??? :mysli:

Opublikowano

Kurka ja do dzis nie mam naklejonej,nigdy przy kontroli nie zwracali na to uwagi :gwizdanie: Ale az 250zł??? :mysli:

no nie za to dowód a 250 to za nie ten pas :naughty:

ale takie życie i tak za to co się jeździ /jak/od czasu do czasu się na leży i do tego nie mam nic :wink4: Tak ich praca :cool1:

Opublikowano

a ja sie upieram ze około 19-tej miałes wyłączony :wink4: sprawdz sobie powiadomienia, no chyba ze zapadłes sie pod ziemie :decayed:

to co Wy wozicie naklejki w schowku :gwizdanie:

Opublikowano

:yes2::dziura:
Opublikowano

:oklaski: to rejestracje tez mozna by odkręcić i schowac do bagażnika bo po co ją mieć :gwizdanie:

Opublikowano

:oklaski: to rejestracje tez mozna by odkręcić i schowac do bagażnika bo po co ją mieć :gwizdanie:

Nie chce mi sie zdzierac starej bielskiej naklejki :decayed: Mam nadzieje ze mam ja jeszcze w schowku, bo lezy tam od zakupu auta czyli ponad pół roku. A z Ta przednio rejestracja masz racje chyba ja sciagne :polew:
Opublikowano

:hi: witam

Wszystkiego najlepszego Kerczi :)

żebyś dźwięku v8 nie musiał emulować z glośników :decayed:

milego dnia :)

Opublikowano

Stara życiowa mądrość, mówiąca "Dają, to bierz"

powinna być wystarczającym argumentem,

zachęcającym kobiety do zrobienia laski.

Opublikowano

a ja sie upieram ze około 19-tej miałes wyłączony :wink4: sprawdz sobie powiadomienia, no chyba ze zapadłes sie pod ziemie :decayed:

nie istotne :wink4: nie tylko nie zdążyłem odebrać z urzędu a PANA to nie interesowało :)
Opublikowano

Dostałeś blachy bez naklejki :?: :mysli:

Nie kumam... :blink:

Opublikowano

ogólnie to też się zastanawiam czy nie złożyć skargi na nich.Bo to co i jak się zachowywali to szkoda gadać.Wiem co mówię bo dość często mam z nimi do czynienia i wiem jak CZŁOWIEK się może zachowywać :) ale .... [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 12:21_________________________________________________

kumaj kumaj -szybę zmieniałem i się uszkodziła :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Kerczi Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin :decayed:

urodziny.jpg

istockphoto_2415327-celebration-toast-with-champagne.jpg

Opublikowano

kumaj kumaj -szybę zmieniałem i się uszkodziła :naughty:

W profesjonalnych serwisach by Sobie z tym poradzili :wink4:

Mnie kiedyś powiedział że ma zły dzień i mi wypisał 100zł mandatu... To mu ten mandat za wycieraczke wsadziłem i poszedłem :decayed:

Opublikowano

Panowie to nie forum policyjne jak bardzo chcecie pogadać to zapraszam na tak owe :decayed:

Opublikowano

Panowie to nie forum policyjne jak bardzo chcecie pogadać to zapraszam na tak owe :decayed:

Ale to wątek spotowy, tu można o wszystkim :naughty: :naughty: :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.